Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

kızlr okudum alıntıldım ama hepsi gitti .
iş görüşmesine çağrıldım. muhasebe bürosu adam 38 gündür personel arıyormuş düşük bir ihtimal ama bakalım
Hayırlısı ne ise o olsun kuzum
Ben 5 ay hiçbirşey yapmadım 5. Ayda yürüyüş ile başladım. Acele etme canım ama benim kadar da geç kalma
Hayırlı doğumlar olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
Kızlar geçmişi okuyamadım @kaptin. Doğum yaptı bu arada eylül anneleri grubunda inst. Olaylarından dolayı çoğu kişinin hesapları silindi haberiniz var mı bilmiyorum ben yine de bilgilendireyim dedim
İnst. Olayları ne ki
Bende geceden beri meraktayım niye üzgün üye bunlar diye

Çok bir spor yapamam ama yediklerime dikkat ederim artık...canım oradaki arkadaşlar açık olarak birbirlerinin instagram hesaplarını verdiler ve bu da yasakmış süresiz bir şekilde üyelikleri iptal oldu 2.bir hesap açmışlar işler iyice sarpa sardı anlaşılan

okudum çok yanlış yapmışlar site yönetimide haklı ama düşenememişler snsırım
Aynen canım kötü oldu uyarı aldılar 15 gün o süreci beklemeden 2.üyeliği açıp watsap grubu kurdular ondan sonra da üyelikleri süresiz iptal oldu bilmiyorum sonuç ne olacak

Hergun 1 yumurta sarisi yogurt labne veriyorum avakodoyu kac sefer aldim hep sertti olgunlastiruncaya kadar bozdum 1 2 sefer ancak verebildim cok sevmisti

Herkese selamlar sevgiler kizlar
Arife gününden beri ancak girebildim kk ya nette sorun vardi memlekette bayram boyynca nerdeyse çok az giris yapabildim evime geldim yol yorgunlugynu atlatamadan is yogunlugu basladi hemen hergun bi vatandasla kavga ettim bendeki is stresi onlardaki sırada bekleme stresi canım kocam geldi bayramın 2.günu onunla beraber döndük evimize md den izin alamadigima mi yanayim kocamin salıdan beri hasta olusuna mi yanayım özetle son 5-6 sayfayi okuyabildim sadece daha eskilerden haberim yok herkes iyi mi hersey yolunda mi dostlar kaptinn doğum yapmis okuyosa hayirli olsun allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin
Ben en son arife gunü tartilmistim 59.80 i gormustum bayram donusu pazar tartildim 61.60 olmuşum pazt den beri yine diyet modundayim bu sabah 60.4 tum hatta kabak detoksu yapiyorum bugun bakalim sonuc nasil olcak yarına

Hergun 1 yumurta sarisi yogurt labne veriyorum avakodoyu kac sefer aldim hep sertti olgunlastiruncaya kadar bozdum 1 2 sefer ancak verebildim cok sevmisti
Canım avokado ların çok sertini alma evde olgunlaşmasını beklerken çürüyor. Eğer olgun ama bebeğe uygun olacak kadar yumuşak değilse kese kağıdı yada gazete kağıdına sararak kiler dolabında beklet 1 gecede güzel kıvama geliyor.
İnşallah yarın artı olmazsın çoğumuz bu bayramda artıdayız canım cezaya girmesek iyiydi
Bugün herkes elinden geleni yapar umarım

Sağol canım inşallah olmayız yarın tartı günü diye detoks yapayım dedim 60.00 ı görürüm diye düsünüyorum daha da altında olursa süper olur tabi
Pazt kontrol listemiz var mıydı canım ben geçmişi okuyamadan yazdim daha da gec kalmiyim dedim sporada başlayamadım sadece ayaklarımı duvara dayayıp dinlendirmeye calıstım en az 20 dk hergün

Menüm yazayım başka da bişey yemeyeyim artik
Sabah
4kasik menemen
Bir dilim peynir
Bir çay kaşığı labne
Bir tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara
Armut
Latte
Akşam
3 kaşık türlü
İki kaşık kıymalı makarna çok canım çekti yemicektim dayanamadım
Yoğurt
2 litre su

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…