- 7 Ocak 2018
- 27.576
- 80.040
- 598
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.681
Hayırlısı ne ise o olsun kuzumkızlr okudum alıntıldım ama hepsi gitti .
iş görüşmesine çağrıldım. muhasebe bürosu adam 38 gündür personel arıyormuş düşük bir ihtimal ama bakalım
Ben 5 ay hiçbirşey yapmadım 5. Ayda yürüyüş ile başladım. Acele etme canım ama benim kadar da geç kalmaKızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz bakim kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum ya ben bişey sorucam Doğumdan sonra hangi spor başladınız sezeryan olucam hemen başarınız mı neler yaptınız haftaya doğumum var inşallah zayıflarım 21 kilo aldım tavsiyelerinizi bekliyorum
İnst. Olayları ne kiKızlar geçmişi okuyamadım @kaptin. Doğum yaptı bu arada eylül anneleri grubunda inst. Olaylarından dolayı çoğu kişinin hesapları silindi haberiniz var mı bilmiyorum ben yine de bilgilendireyim dedim
nsıl yani silindi sebeb neKızlar geçmişi okuyamadım @kaptin. Doğum yaptı bu arada eylül anneleri grubunda inst. Olaylarından dolayı çoğu kişinin hesapları silindi haberiniz var mı bilmiyorum ben yine de bilgilendireyim dedim
Çok bir spor yapamam ama yediklerime dikkat ederim artık...canım oradaki arkadaşlar açık olarak birbirlerinin instagram hesaplarını verdiler ve bu da yasakmış süresiz bir şekilde üyelikleri iptal oldu 2.bir hesap açmışlar işler iyice sarpa sardı anlaşılanHayırlısı ne ise o olsun kuzum
Ben 5 ay hiçbirşey yapmadım 5. Ayda yürüyüş ile başladım. Acele etme canım ama benim kadar da geç kalma
Hayırlı doğumlar olsun canım sağlıkla kavuş inşallah bebeğine
İnst. Olayları ne ki
Bende geceden beri meraktayım niye üzgün üye bunlar diye
Cnm açık şekilde instagram hesaplarını paylaştılar ondan dolayınsıl yani silindi sebeb ne
okudum çok yanlış yapmışlar site yönetimide haklı ama düşenememişler snsırımCnm açık şekilde instagram hesaplarını paylaştılar ondan dolayı
Aynen canım kötü oldu uyarı aldılar 15 gün o süreci beklemeden 2.üyeliği açıp watsap grubu kurdular ondan sonra da üyelikleri süresiz iptal oldu bilmiyorum sonuç ne olacakokudum çok yanlış yapmışlar site yönetimide haklı ama düşenememişler snsırım
Afiyet olsun canım
Tam bir telafi öğünüTatildeki beslenme hatalarını telafi ediyorsun tebrikler
1-2 meyve ekleseydin keşke Burçe seni yoruyor zaten
Ek gıdaların kıvamını arttırmak İçin haşlanmış Yulaf, haşlanmış pirinç, irmik kullanabilirsin.
Hipp bebek ekmeği çorbaları İçin çok uygun
Milupanın bisküvisi çok güzel
Bir kaç tarif paylaşırım bilinen şeyler ama olsun yinede herkesin uygulama şekli farklı belki sana farklı gelir.
Bebeğine haftada 3-4 gün 1 dilim avokado ve 1 tk zeytinyağ yedirmeni öneririm.1 tk labne ekleyebilirsin- yumurta sarısı ekleyebilirsin.
Meyveleri az suda haşlayıp içine irmik yada pirinç koyarak doyurucu püreler yapabilirsin bu pürelere kabuğu soyulmuş 1 kuru hurma ekleyebilirsin soğuduktan sonra biraz pekmez gezdir üstüne MİSSS
Canım avokado ların çok sertini alma evde olgunlaşmasını beklerken çürüyor. Eğer olgun ama bebeğe uygun olacak kadar yumuşak değilse kese kağıdı yada gazete kağıdına sararak kiler dolabında beklet 1 gecede güzel kıvama geliyor.Hergun 1 yumurta sarisi yogurt labne veriyorum avakodoyu kac sefer aldim hep sertti olgunlastiruncaya kadar bozdum 1 2 sefer ancak verebildim cok sevmisti
İnşallah yarın artı olmazsın çoğumuz bu bayramda artıdayız canım cezaya girmesek iyiydiHerkese selamlar sevgiler kizlar
Arife gününden beri ancak girebildim kk yanette sorun vardi memlekette bayram boyynca nerdeyse çok az giris yapabildim evime geldim yol yorgunlugynu atlatamadan is yogunlugu basladi hemen hergun bi vatandasla kavga ettim bendeki is stresi onlardaki sırada bekleme stresi canım kocam geldi bayramın 2.günu onunla beraber döndük evimize md den izin alamadigima mi yanayim kocamin salıdan beri hasta olusuna mi yanayım özetle son 5-6 sayfayi okuyabildim sadece daha eskilerden haberim yok herkes iyi mi hersey yolunda mi dostlar kaptinn doğum yapmis okuyosa hayirli olsun allah anali babali saglikla buyutmeyi nasip etsin
Ben en son arife gunü tartilmistim 59.80 i gormustum bayram donusu pazar tartildim 61.60 olmuşumpazt den beri yine diyet modundayim bu sabah 60.4 tum hatta kabak detoksu yapiyorum bugun bakalim sonuc nasil olcak yarına
Sağol canım inşallah olmayızCanım avokado ların çok sertini alma evde olgunlaşmasını beklerken çürüyor. Eğer olgun ama bebeğe uygun olacak kadar yumuşak değilse kese kağıdı yada gazete kağıdına sararak kiler dolabında beklet 1 gecede güzel kıvama geliyor.
İnşallah yarın artı olmazsın çoğumuz bu bayramda artıdayız canım cezaya girmesek iyiydi
Bugün herkes elinden geleni yapar umarım
aaa gercektenmi kiz erkenmi gelmis bebisss
Evet erken gelmiş paşamızaaa gercektenmi kiz erkenmi gelmis bebisss
ay cok sevindim yaaa Allah anali babali büyütür insallah. Kaptin üzgün üye olmus umarim gelir yine geri baya olaylar olmus galibaEvet erken gelmiş paşamız
zaman gecsin diye bekliyorum aksam biraz gezelim dedik esimle bakalim umarim yagmur yagmaz:)Naptınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?