Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Anladığım kadarıyla pazartesi günleri de kilo bildirimi yapıyoruz. O zaman yarın 12den önce kilo bildirimiyle başlıyorum harika heyecanlandım :)
Hayırlı olsun canım tekrar hoşgeldin o halde şimdi listeye adını ekliyorum
Başlangıç kilo Hedef kilo gereken bilgiler
Biraz kendini tanıtır mısın
Ayrıca nasıl bir diyet planın var
Diyet geçmişin var mı

Buarada slimfit siparisi verdim bugun eski adi fitpack gelsin ona baslacagim daha once almistm parca parca ve kacamakli kullandigm halde gitmisti kilolar gorunuste verdigimden daha fazla kilo vermis gibi de goruyordum birakinca aldim urunden dolayimi bilmem ama ben birakinca cok yedim ve 2. Tup bebek tedavisin stres hamilelik vs derken verdigimden fazlasini almistim

Afiyet olsun canım azıcık yemişsin inşallah tartıda karşılığını alırsın

Bide hic spor yok bu hafta burçe cildirmis gibi hava degisimi mi oldu yoksa yoksa dis mi anlamiyorum ishal ve surekli agliyor surekli yaa yorulmuyor da cok az uyuyor zaten bu uzun zamandir var da hic bu kadar huysuz mizmiz aglak olmamisti 3 dk dan fazla sessiz durmuyor surekli yaninda onunla ilgileneceksin oyun yapacaksin kucaktayken bile agliyo bide cok fena icli icli agliyor aglamadiginda mizirdaniyo hic bisey yaptirmiyo yemek dahi ki spor yaptirsin

Tabi 64 kilodan 52 kiloya indim dukan diyetiyle yalnız ergenlik dönemimi kilolu geçirdiğim için vücudum saldı kendini 2 senedir kilomu korumama rağmen bu yaz epeyce ucunu kaçırıp 57ye çıktım ve 5 haftadır dukan express yapıyorum bu 5 haftada 5 kilo verdim ama hala toparlayamadım canım. Ve vermek istediğim 7 kilo daha var. Bu arada 1.68 boyundayım 3 gün squat 1 gün rest sekilde squat yapıyorum ayrıca callanetics yapıyorum her gün ve 30 day fit uygulamasıyla bölgesel calısıyorum.

XLS medikalinde benzer bir ürününün tv reklamını görmüştüm. Umarım güvenilir ürünlerdir

Canım benim kıyamam
Hastayken iyice anneye düşüyorlar çok zor oluyor.
Çok çok geçmiş olsun canım

Dukan express ile haftada 1 kilo vermişsin yani. Maşallah

Anlayamadım 45 kilo mu hedefin

Aslında ilk hafta 2 kilo verdim 3 kiloyu da 4 haftada verdim kilo verme hızım düşse de pes etmeye niyetim yok sevdim bu diyeti :)
Dukanın asıl diyetinden sonra express sana çok kolay gelmiştir tabi
Umarım hedefine sağlıkla inersin canım

Hoşgeldın. Hedefine hayran kaldım bende 168boyundayım ama 60kılo olsam sukur yanı:))

Önemli olan sağlıklı aralıklarda ve seni mutlu eden beden ölçüsünde olmak. Benim boyum 176 ideal kilom 62 ben şu an 68 kiloyum hedefim 70in üzerine çıkmamak
Senin yaşın henüz çok genç sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…