- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.701
Pazartesi kontrol listemiz vardı ama 3-4 kişi dışında bildirim yapan olmadıSağol canım inşallah olmayızyarın tartı günü diye detoks yapayım dedim 60.00 ı görürüm diye düsünüyorum daha da altında olursa süper olur tabi
Pazt kontrol listemiz var mıydı canım ben geçmişi okuyamadan yazdim daha da gec kalmiyim dedimsporada başlayamadım sadece ayaklarımı duvara dayayıp dinlendirmeye calıstım en az 20 dk hergün
Merhaba canım çooook yoğun bir gündü alışverişlerimi tamamladım bugün sadece ev tekstili ve mutfak gereçleri kaldıNaptınız kızlar
Canım cicim afiyet olsun makarna beni rahatsız etmedi ama latteMenüm yazayım başka da bişey yemeyeyim artik
Sabah
4kasik menemen
Bir dilim peynir
Bir çay kaşığı labne
Bir tatlı kaşığı bal
Bir dilim ekmek
Ara
Armut
Latte
Akşam
3 kaşık türlü
İki kaşık kıymalı makarna çok canım çekti yemicektim dayanamadım
Yoğurt
2 litre su
Latte cok kalorılımı yaa ben hep sutlu kopuklu ve yapıyorum kahveyı. Makıne kahvesı bu sekersız kapalılardan değillPazartesi kontrol listemiz vardı ama 3-4 kişi dışında bildirim yapan olmadı
Merhaba canım çooook yoğun bir gündü alışverişlerimi tamamladım bugün sadece ev tekstili ve mutfak gereçleri kaldı
Birde aksesuarlar tabi
Yoruldum çok
Bugün 5 kg vermişimdir
Canım cicim afiyet olsun makarna beni rahatsız etmedi ama latte
Dışarıda şu meşhur yerden alınca 290 kalori yağlı süt kullanılıyorsa. Öyle bişey diye düşünmüştüm.Latte cok kalorılımı yaa ben hep sutlu kopuklu ve yapıyorum kahveyı. Makıne kahvesı bu sekersız kapalılardan değill
Bana da yer var mı diye merak ediyorum daSPOR LİSTESİ(27/08-02/09 )
1.Grup Domatesler
segus
SchonerDuft => 10+
drdotty 15+15+15
@tgb1907 => 24+
@bi-zuzu
tobosolu_dulcinea
2.Grup Patlıcanlar
Sahihuban 43+
@_Silent Scream_ ( 35+37,5
@lilipit[/USER]
N Nidsalii
Turkuaz07
Nilar 26+24+0+
3.Grup Patatesler
Buki_89
BitmeyenUmidim 54+48+48
@psunat0618
@amor-a
masal3487
hedefyeniben
PUANLAMA
Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..3
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..2puan
Squat => 5tane... 1puan
Sumo squat =>5 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan
Esneme => 1 dk = 2 puan
Yoga => 1 dk = 2 puan
Tabiki var canım hoşgeldinBana da yer var mı diye merak ediyorum da
Yok canım makıne de yapıyorum ama kalorısıne bakmadım hıcDışarıda şu meşhur yerden alınca 290 kalori yağlı süt kullanılıyorsa. Öyle bişey diye düşünmüştüm.
Hoşbuldum canım hemen başlıyor muyum yoksa kilo kontrolüyle mi ?Tabiki var canım hoşgeldin
Bugün bende tatlı bir kahve içmek istedim tatlandırıcı ile süt ve 1 tk nescafeyi karıştırıp içtim. 120 kaloriYok canım makıne de yapıyorum ama kalorısıne bakmadım hıc
Önce 1. Sayfadaki kurallara bakabilirsin canım. Günlük menü bildirimlerimiz, menülere yorum ve 5 mesaj zorunluluğumuz var. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz (12:00 den önce)Hoşbuldum canım hemen başlıyor muyum yoksa kilo kontrolüyle mi ?
Anladığım kadarıyla pazartesi günleri de kilo bildirimi yapıyoruz. O zaman yarın 12den önce kilo bildirimiyle başlıyorum harika heyecanlandım :)Önce 1. Sayfadaki kurallara bakabilirsin canım. Günlük menü bildirimlerimiz, menülere yorum ve 5 mesaj zorunluluğumuz var. Cuma günleri kilo bildirimi yapıyoruz (12:00 den önce)
Kurallarımızı kabul eder uygularsan 2 hafta aday listesinde sonra yarışma listesinde olursun
Canim gazeteye falanda sardim yine mahvoldu olgununu buldugumda kacirmiyorum da buara hic denk gelmiyorum hep cok sertCanım avokado ların çok sertini alma evde olgunlaşmasını beklerken çürüyor. Eğer olgun ama bebeğe uygun olacak kadar yumuşak değilse kese kağıdı yada gazete kağıdına sararak kiler dolabında beklet 1 gecede güzel kıvama geliyor.
İnşallah yarın artı olmazsın çoğumuz bu bayramda artıdayız canım cezaya girmesek iyiydi
Bugün herkes elinden geleni yapar umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?