- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.781
İyidir canım koşturmaca iştenaptın kuzum
paylaşırım canım 5 e kadar beklerim bildirim yapmayanlarıİyidir canım koşturmaca işte
Bugün büyük oğlanın okulla ilgili işlerini hallettim okula gidip.
Az sonrada eve gitmem gerek duvar kâğıtçılar ve perdedirler gelecekler biraz işlerim var
Kilo bildirimleri tamamlanmamış listeyi sen paylaşabilir misin rica etsem uygun musun
Tamam canım teşekkür ederim Bugün sanırım sonuç listesi hazırlama görevi bizde akşam oğlanın bilgisayarından girip hazırlarım onupaylaşırım canım 5 e kadar beklerim bildirim yapmayanları
Sonuç listesi bizde değilmiş 586. Etapta biz yapacakmışız (etaplar birleşti ya)Tamam canım teşekkür ederim Bugün sanırım sonuç listesi hazırlama görevi bizde akşam oğlanın bilgisayarından girip hazırlarım onu
Ok canım . pc den daha iyi oluyor telefonda gözden kaçıyor bazenSonuç listesi bizde değilmiş 586. Etapta biz yapacakmışız (etaplar birleşti ya)SchonerDuft
lili bayağıdır girmiyor . tobosolu da öyle bugün 2si gelmez gibime geliyor
Aynen öyle canım ama daha önce 47ye kadar inmiştim ve o zaman ciddi oranda düzelmeler olmuştu fiziğimde yine o umutla devam ediyorum bakalımSana uygun olan yağ yüzdesini diyetisyen mi hesapladı canım
Eğer çocukluğunda ve ergenliğinde şişmansan hesaplama şekli değişiyor
Yani yağ hücrelerin sayısal olarak fazlaysa onları azaltmak imkansız oluyormuş getirebileceğin en küçük yağ hücreleri boyutuna getireceksin. Dolayısıyla yüzde miktarın hep yüksek kalacak eğer durum böyleyse çok yorma kendini % 10-15 arası iyidir
Bir dirhem yağ bin ayıp örter
Aa bunu bilmiyodum arastıriyim:)
Canım 60.10 rica etsem hesaplayip listeye ekler misiniz
Canım sabah geldim evime yollardayımBu bildirim işinin aksatılmasından hiç hoşlanmıyorum sabah aç karnına tartılınca topiğe girip hesaplamaya zamanınız yoksa mesajla kilonuzu bildirip çıkarsınız. Hiç hoş değil böyle
tobosolu_dulcinea lilipit Turkuaz07 Sahihuban
lili bayağıdır girmiyor . tobosolu da öyle bugün 2si gelmez gibime geliyor
Kızlar çok kötú cok yogun bi gun geçirdim gün sonunda da 150 tl açik çıktıBu bildirim işinin aksatılmasından hiç hoşlanmıyorum sabah aç karnına tartılınca topiğe girip hesaplamaya zamanınız yoksa mesajla kilonuzu bildirip çıkarsınız. Hiç hoş değil böyle
tobosolu_dulcinea lilipit Turkuaz07 Sahihuban
Yapılandırma yoğunluğu mu vardı.Kızlar çok kötú cok yogun bi gun geçirdim gün sonunda da 150 tl açik çıktı
Aynen öyle canim hem bayram dönüsü hem de malum ay sonuYapılandırma yoğunluğu mu vardı.
Ne olcak
Herkeste son güne bırakmaya alışmış zatenAynen öyle canim hem bayram dönüsü hem de malum ay sonu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?