Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Merhaba kızlar günün menüsü benden gelsin o zaman;
Sabah: az sütlü kahve buğday ekmeğiyle tost yanında arnavut biberi ve yoğurt 2 yk
Ara: yeşil çay
Öğle: yarım porsiyon güveç
Ara: az sütlü kahve
Akşam: 1 haslanmıs yumurta az biraz yesillik sıcak naneli ayran
Simdi de limonlu yesil cayımı içiyorum.
Bügün 60 tane 3 farklı squat yaptım 1 saate denk callen yapıcam. Öpüldünüz

Anladım çok zor öylede ya aakincasi yoksa vucut ölçülerini yazabilirmisin

Benimde bütün yaglar gobek kısmında Allahım bogazimi tutabilsemde gitse

Anladım çok zor öylede ya aakincasi yoksa vucut ölçülerini yazabilirmisin

Benimde bütün yaglar gobek kısmında Allahım bogazimi tutabilsemde gitse
90 60 90 yazıcam kızıcaksın bana burda ne isin var diye :) saka bi yana ölçülerim böyle canım ama inan ki görüntü ve doku olarak iyi bi durumda değilim

İyi geceler canlarım
Sonunculuğumuzu tebrik ederim.
Buradan çıkardığımız ders ile haftaya 1. Olabilmek için gereken emeği vereceğinize hafta sonu kaçamaklarından sakınacağınıza eminim. Az yemeli bol eğlenmeli çok gezmeli hafta sonları dilerim.

Canim stresli bi yogun bi gundu ozur dileri.

Çok kötü olmuş
Ama birinciliklerimiz de oldu önceler yine olur sabredelim
Ben ne yapacağımı şaştım diyet yapsam mı yapmasam mı
Gebelik ihtimali var
Diyet yapamazsam hemen kilo alacağım biliyorum
Dün başım çok döndü durdu akşama kadar ben de normalden biraz fazla yedim
Bilemedim ki
Diyetisyenime mesaj atmak en mantıklısı sanırım
Hem normale göre kilo bile aldım ben

Bir de kuzu snein çocuklar arası yaş farkları kaç?
Ve zorlandın mı

Kuzum hos geldin çalışma hayatı nasıl gidiyor.
Iyiyim ben bildiğin gibi işte.
Kaptan doğurdu
Poncik evlendi balayında şimdi kocası ile.
Cok iyi gidiyor canim en son da ablamin dugun makyajini yaptim cok guzel bi histi onu ozel gunune hazirlamak esim izindeydi bayramdi dugundu anca geldimsen nasilsin nasil gidiyo 67 kilo msn bende 53 spor yapiyorum suan
Ayy cok sevindim bebis gelmiskaptin de gelse de konussak banli ama heralde ayy poncikimde evlenmisss

Kızlar gunaydin ❤❤❤6.takımdan bi arkadaş 2 hafta da 15 kılo vermiş ben şok sporu çok sıkı yapmaya karar verdim ne bulduysam yapicam plank ip atlama lesli artık Aallah ne verdiyse
2 haftada 15 kilo sağlıklı değil kuzum ölüm diyetine girdi sanırım . Büyük ihtimal ile bir çoğunu geri alacak senin hedef haftada 2 olsun

Çok sevindim iyi gitmesine .
Gördüm ablanı maşallah sizde güzellik genetik sanırım. Çok güzel bir gelin olmuştu sihirli ellerini unutmayalım. Evet 67 yi gördüm bi hafta 66yi görme hedefim var bakalım. Sen güzel vermişsin spor yapabilmen de çok iyi ben yapamıyorum artık bel ve sırt ağrılarım çok arttı.
Kaptın umarım dönebilir eylül anneleri topigin sıkıntı olmuş çok kişi ban yedi. Kimisi geri dönmemek üzere. Bebekte süpriz yaptı. Poncik te şükür düğün stresini attı. Hatta unv. Sınavına girmişti yerleşmiş.
Sen de uğramaz oldun .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…