- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.841
Hoşgeldiniz pancar hanım bende makyajla ününüze ün katınca bizi unuttunuz sanmıştımKizlarrrrben geldim
Gerçekten bu kiloyu verdiyse kendisine acil şifalar dilemek gerekiyor. Biz birbirimizi motive ederek zayıflıyoruz ama bu arkadaşınki yanlış ve olmayan bir duruma özendirmek. Lütfen kimse bu kişinin uygulamalarını ciddiye almasın. Önce sağlıkKızlar gunaydin ❤❤❤6.takımdan bi arkadaş 2 hafta da 15 kılo vermişben şok sporu çok sıkı yapmaya karar verdim ne bulduysam yapicam plank ip atlama lesli artık Aallah ne verdiyse
Verdiyse geri alacağı kesin kuzum2 haftada 15 kilo sağlıklı değil kuzum ölüm diyetine girdi sanırım . Büyük ihtimal ile bir çoğunu geri alacak senin hedef haftada 2 olsun
Aç gezmekle de mümkün değil canım sen sağlıkçısın olabileceğini aklın kesiyor muac gezmıs heralde
O kadar kilo nasıl verilir anlamış değilimHoşgeldiniz pancar hanım bende makyajla ününüze ün katınca bizi unuttunuz sanmıştım
Ne zaman kalori saysam aklıma gelirsin kilolarımın büyük bir kısmını zigzag yöntemle ve sayende verdim canım
Gerçekten bu kiloyu verdiyse kendisine acil şifalar dilemek gerekiyor. Biz birbirimizi motive ederek zayıflıyoruz ama bu arkadaşınki yanlış ve olmayan bir duruma özendirmek. Lütfen kimse bu kişinin uygulamalarını ciddiye almasın. Önce sağlık
Verdiyse geri alacağı kesin kuzum
Aç gezmekle de mümkün değil canım sen sağlıkçısın olabileceğini aklın kesiyor mu
Bence arkadaşlarını gaza getirmek istemiş
Kuzuuuuuuu@kaptinn dogurdun mu kuzum yetistim mi bebiseSchonerDuft balim nasilsinnnnn @poncikbirgelincik kuzuuuumm evlendin mi Buki_89 beni özledin miiiii Luluuu94 kuzummm daha kimler kaldi beni taniyan acabaa hepinizi cok ozledimmm
Kızlar gunaydin ❤❤❤6.takımdan bi arkadaş 2 hafta da 15 kılo vermişben şok sporu çok sıkı yapmaya karar verdim ne bulduysam yapicam plank ip atlama lesli artık Aallah ne verdiyse
Canım anliyorum zaten seni benimde öncelik hedefim aynadaki görüntüCanım özelden foto atmayı deniycem anlıycaksın beni
Yok canim önceki sonraki fotolarini atmış 85 den 70 e düşmüş ...şok oldum yaKuzuuuuuuuunuttun gittin bizi haa
Ne var ne yok ben hala şişmanim diyet yapamiyorum hiç bir şekilde büyülenmiş gibiyim
5 olmasin
Canım anliyorum zaten seni benimde öncelik hedefim aynadaki görüntü
Evet canım baktim şimdi kiz çok az kalori aliyormus gunluk ve deli gibi spor yapıyor muş metabolizma si da iyi herhalde helal olsunYok canim önceki sonraki fotolarini atmış 85 den 70 e düşmüş ...şok oldum yadrdotty nin dediği gibi sağlıklı olmayacaktır geri gelebilir o kilolar
Akşam gün kararmadandı saat 7 gibi olabilir. Erken bitiriyorum yeme içme işini :)Aksam cok olmamıs brnce canım dogru beslenmıssın. Tabı aksam yemegının saatıde onemlı.
Aynen kuzum her zamanki bunyem 1 ileri 1 geriTipik bünyen iş başında 53 te iyidir. Spor ile sıkıastin mı yeter doya doya yemek varken .
Tibet yogası yapıyorum kuzum sadece birde yürüyüş yapıyorum
Sizi unutur muyum hic canimHoşgeldiniz pancar hanım bende makyajla ününüze ün katınca bizi unuttunuz sanmıştım
Ne zaman kalori saysam aklıma gelirsin kilolarımın büyük bir kısmını zigzag yöntemle ve sayende verdim canım
Bayıldım menüne canım bu beslenme düzenini yaşam tarzı haline getirirsen süper olur bence :)Bugünkü menüm gelsin
UyAnınca limonlu ılık su
09:00 kah.
2 has.yumurta
3 zeytin
2 minik çatal peynir
Domates biber
12:00 ara
8,9 cig badem
Zencefilli limonlu çay
14:00 öğlen
5 kaşık haslanmis barbunya
Bol salata
Yarım kase yogurt
16:30 ara
Yarım şeftali
1 çay bardağı süt
19;00 aksam ( daha yemedim:)
Patlıcan biber hasladim yogurtla yicem 2,3 kasik kavurma yerim belki acayip canim çekti :)
Su şu ana kadar 2 lt 2,5 a tamamlarim
Spor 200 ip atlama
2 dk plank
2 mil lesli
Gerçekten mi :Bayıldım menüne canım bu beslenme düzenini yaşam tarzı haline getirirsen süper olur bence :)
Yok canım ne çoğu ne güzel ekmek yememissin iste hepsi sağlıklı oh valla :)Gerçekten mi :bende çok oldu diye kendime kiziyordum
Hoşgeldiniz pancar hanım bende makyajla ününüze ün katınca bizi unuttunuz sanmıştım
Gerçekten bu kiloyu verdiyse kendisine acil şifalar dilemek gerekiyor. Biz birbirimizi motive ederek zayıflıyoruz ama bu arkadaşınki yanlış ve olmayan bir duruma özendirmek. Lütfen kimse bu kişinin uygulamalarını ciddiye almasın. Önce sağlık
Verdiyse geri alacağı kesin kuzum
Aç gezmekle de mümkün değil canım sen sağlıkçısın olabileceğini aklın kesiyor mu
Bence arkadaşlarını gaza getirmek istemiş
Size katıliyorum kızlar kesinlikle bana da inandırıcı gelmediO kadar kilo nasıl verilir anlamış değilim
Şimdi 68 kilo oldum 2 kilo aldım yani ama benim için önemli olan 70in üzerine çıkmamak boyum uzun fena değilim böyleSizi unutur muyum hic canimbiraz biraz taninmaya basladim işimde insallah seneye daha cok işim olur aşık oldugum işi yapiyorum resmen terapi gibi benim icin makyaj yapmak
Ay cok sevindim kuzum yaa insallah hic almazsin verdigin kilolarialmadin dimi
AaaaaBir menü de benden gelsin
Sabah az sütlü kahve üstüne tost yarım dilim karpuz
Öğlen yeşil çay
Akşam mercimek köftesi 6 adet 3yk yoğurt üstüne yeşil çay
Uyumadan evvel tarçınlı kakaolu süt içiyorum şekerimi düşürüyor ertesi gün için
60 tane squat 20 dk cardio yaptım az sonra da callen yapıcam öpüldünüz kızlar
Bence spor ile inceldiğinden herkes hayran oldu düşünsene sarkık bur vücut nerde fit bir vücut.Aynen kuzum her zamanki bunyem 1 ileri 1 geriayy ama dugunde bek guzeldimm iltifatlar ne kadar zayiflamissinlar halbuki 3 4 senedir ayni kilolardayim ama uzun zamandir gormeyenler sasirdi 1 ablam 2 kiz kardesimi ve kendimi ben hazirladim dugune ayy ölüm çikti ama herkes istedigi gibi oldu
Aa yogaya mi basladin kiz iyi geliyodur beline biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?