- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.861
Bugün 10. Günüm olcak :) ama faydasını görmedim desem yalan olur kısa sürede etki editör callen bir de iyi hissettiriyor o yüzden seviyorum kendisini :)Aaaaa
Ben şok callen i bilen biri ne zamandır yapıyorsun
Etkisi nasil zayiflatici etkisi var miBugün 10. Günüm olcak :) ama faydasını görmedim desem yalan olur kısa sürede etki editör callen bir de iyi hissettiriyor o yüzden seviyorum kendisini :)
2 kilo onemli degil canim ama dikkat et ustune cikma korumak daha zor bence dimiiŞimdi 68 kilo oldum 2 kilo aldım yani ama benim için önemli olan 70in üzerine çıkmamak boyum uzun fena değilim böyle
Dar giymeme izin vermedi esim o yuzden sadece belim belliydi elbisemde ama yine de cok zarif olmustu zayifligim belliydiBence spor ile inceldiğinden herkes hayran oldu düşünsene sarkık bur vücut nerde fit bir vücut.
Maşallah kuzu sana bende çok beğeniyorum makyajlarını yakın takipteyim seni :)
Yoga sırt ağrılarımı azdırdı biraz sanki kuzum ya napcam bilmiyorum ama belimi belirginlestirdi birde kocaman göbeğim var
Nasilsin kuzumm ozledim siziSekerPancarii bende takip edeyim seni kiz
Canım zayıflamaya etki etmiyor ama sıkılastırıyor.Etkisi nasil zayiflatici etkisi var mi
Ölçü aldın mı peki . Bir kere yaptım bazı hareketler zorladı beni ya yanlış yaptım ya da ağrılarımdan dolayı zorlandım bilemiyorum. Başlamayı düşünüyorum ama bir kaç arkadaşım yapıyor bayağı inceldilerBugün 10. Günüm olcak :) ama faydasını görmedim desem yalan olur kısa sürede etki editör callen bir de iyi hissettiriyor o yüzden seviyorum kendisini :)
Bu acemi halinse düşünemiyorum ilerisini.2 kilo onemli degil canim ama dikkat et ustune cikma korumak daha zor bence dimii
Dar giymeme izin vermedi esim o yuzden sadece belim belliydi elbisemde ama yine de cok zarif olmustu zayifligim belliydisagol kuzum insallah zamanla daha profesyonelleşicem
Ay yapma o zaman kiz saglik daha onemli dinlendir belini
Nasilsin kuzumm ozledim siziet tabi
Canım benim ölçülerime pek etki etmedi ama karın bölgesindeki yumuşaklığı giderdi söyle söyliyim mideden alt karına kadar sert bi düzlük olusturdu ama alt karın hala yumusak ve dolgun :/Ölçü aldın mı peki . Bir kere yaptım bazı hareketler zorladı beni ya yanlış yaptım ya da ağrılarımdan dolayı zorlandım bilemiyorum. Başlamayı düşünüyorum ama bir kaç arkadaşım yapıyor bayağı inceldiler
Şu bel sirt boyun agrilari bu yaz beni oldurdu bahcede çalışıp terli terli arabaya binip ceyranda kaldigimdan oluyor tam bir iki gun kendime gelemiyorum gunde hep iki agri kesici kullaniyorumPlato dönemine girmiştir vücut pes etme kabak dryoksu dene ya da 1 gün bir porsiyon fazla ye şaşırt vücudu verirsin.
50 kilo olursun ya 3 kilo nedir ki
Kardeşine üzüldüm 1 sene çalış sınava gir boşta kal adaletsizlik.
Benim bel kol sırt ağrıları 3 4 aydır rahatsız ediyor bir türlü geçmek bilmedi ağrı kesici de almak istemiyorum mecburen alacam gibi
Olsun kuzum ne olacak sankitugbaFB canım cok teşekkurler hesapladıgın icin benim sabahtan beri aklımdaydi inanınki hiç fırsatım olmadı
Dün kabak detoksuyla bu sabah -500 çıktım hala 60 ın altını göremedim dostlar
Yukarda cvp yazmistim gozunden kacti herhalde iyiyim işte ya sisman sisman yaşayıp gidiyoruz:)2 kilo onemli degil canim ama dikkat et ustune cikma korumak daha zor bence dimii
Dar giymeme izin vermedi esim o yuzden sadece belim belliydi elbisemde ama yine de cok zarif olmustu zayifligim belliydisagol kuzum insallah zamanla daha profesyonelleşicem
Ay yapma o zaman kiz saglik daha onemli dinlendir belini
Nasilsin kuzumm ozledim siziet tabi
Haftasonu diyelim :)Ben bugün menümü yazmasam iyi olacak sanırım. Şöyle diyeyim boyoz da var yaş pastadan yarım dilimde. Sabahım tam öğle akşamım günahlar içinde
Afıyst olsun canım. Duzensız olmus ama abartmamıssınDünkü menüyü yazayım hazır çocuklar uyurken
08;30
1 minik pogaca
Cay
12:00
Yulafli bisküvi 4,5 tane
Çay
16:00
Et şiş
Bol salata
19:30
Zencefilli limonlu çay
Dün 5 e kadar hastanedeydim düzensiz oldu tahlil falan derken mahvoldum
Su 2,5 olmuştur
30 dk yürüdüm
Ktılıyorum canım .Hoşgeldiniz pancar hanım bende makyajla ününüze ün katınca bizi unuttunuz sanmıştım
Ne zaman kalori saysam aklıma gelirsin kilolarımın büyük bir kısmını zigzag yöntemle ve sayende verdim canım
Gerçekten bu kiloyu verdiyse kendisine acil şifalar dilemek gerekiyor. Biz birbirimizi motive ederek zayıflıyoruz ama bu arkadaşınki yanlış ve olmayan bir duruma özendirmek. Lütfen kimse bu kişinin uygulamalarını ciddiye almasın. Önce sağlık
Verdiyse geri alacağı kesin kuzum
Aç gezmekle de mümkün değil canım sen sağlıkçısın olabileceğini aklın kesiyor mu
Bence arkadaşlarını gaza getirmek istemiş
En guzelı canımAkşam gün kararmadandı saat 7 gibi olabilir. Erken bitiriyorum yeme içme işini :)
Super canım begendım menunuBugünkü menüm gelsin
UyAnınca limonlu ılık su
09:00 kah.
2 has.yumurta
3 zeytin
2 minik çatal peynir
Domates biber
12:00 ara
8,9 cig badem
Zencefilli limonlu çay
14:00 öğlen
5 kaşık haslanmis barbunya
Bol salata
Yarım kase yogurt
16:30 ara
Yarım şeftali
1 çay bardağı süt
19;00 aksam ( daha yemedim:)
Patlıcan biber hasladim yogurtla yicem 2,3 kasik kavurma yerim belki acayip canim çekti :)
Su şu ana kadar 2 lt 2,5 a tamamlarim
Spor 200 ip atlama
2 dk plank
2 mil lesli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?