Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Şimdi 68 kilo oldum 2 kilo aldım yani ama benim için önemli olan 70in üzerine çıkmamak boyum uzun fena değilim böyle
2 kilo onemli degil canim ama dikkat et ustune cikma korumak daha zor bence dimii
Dar giymeme izin vermedi esim o yuzden sadece belim belliydi elbisemde ama yine de cok zarif olmustu zayifligim belliydi sagol kuzum insallah zamanla daha profesyonelleşicem
Ay yapma o zaman kiz saglik daha onemli dinlendir belini
SekerPancarii bende takip edeyim seni kiz
Nasilsin kuzumm ozledim sizi et tabi

Bugün 10. Günüm olcak :) ama faydasını görmedim desem yalan olur kısa sürede etki editör callen bir de iyi hissettiriyor o yüzden seviyorum kendisini :)
Ölçü aldın mı peki . Bir kere yaptım bazı hareketler zorladı beni ya yanlış yaptım ya da ağrılarımdan dolayı zorlandım bilemiyorum. Başlamayı düşünüyorum ama bir kaç arkadaşım yapıyor bayağı inceldiler

Bu acemi halinse düşünemiyorum ilerisini.
Valla sıkıldım kendimden marr ayından beri çok sağlıksız yasıyorum her gün bir yerim ağrıyor

Canım benim ölçülerime pek etki etmedi ama karın bölgesindeki yumuşaklığı giderdi söyle söyliyim mideden alt karına kadar sert bi düzlük olusturdu ama alt karın hala yumusak ve dolgun :/

Şu bel sirt boyun agrilari bu yaz beni oldurdu bahcede çalışıp terli terli arabaya binip ceyranda kaldigimdan oluyor tam bir iki gun kendime gelemiyorum gunde hep iki agri kesici kullaniyorum ( muhtemelen sende ceyranda ve klima carpiyirdur dikkat et canim... canim bir sey soracagim dhea ilaci duydunmu kullandinmi oyle birsey!

SPOR LİSTESİ ( 27/08-02/09 )

1.Grup Domatesler

@segus 24+24
SchonerDuft => 10+25
@drdotty 15+15
tugbaFB => 24+24+24+15
@bi-zuzu
@tobosolu_dulcinea

2.Grup Patlıcanlar

@Sahihuban 43+
@patient women==> 35+37,5+12+33

@lilipit
@Nidsalii
@Turkuaz07
@Nilar 26

3.Grup Patatesler

@Buki_89 35+40

@selcanmehmetcan 54+48+48+312
@psunat06 18
@amor-a
@masal3487
hedefyeniben

PUANLAMA

Yürüyüş=>5dk 1
Egzersiz (bölgesel)=>5dk 3
Yürüyüş (tempolu)=>5dk 2
Dans=>5dk2,5
Leslie=>(5dk) 2,5
Jillian=>5dk 3
Callanetics=>5dk 2,5
Stepper=>5dk 3,5
Koşu=>5dk 3
İp atlamak =>20 tane 1puan
Cardio=>5dk 3
Hit cardio=>5dk 5
Eliptik=>5dk 4
Kondisyon bisiklet=>5dk 3
Yüzme=>5dk 3
Zumba=>5dk 3,5
Mekik=>10tane..3
Plank =>1dk..4puan
Şınav =>5tane..2puan
Squat => 5tane... 1puan
Sumo squat =>5 tane... 2puan
Twist Stepper => 5dk2,5 puan
Fitness => 5dk =5puan
Pilates=> 5dk=3 puan
Esneme => 1 dk = 2 puan
Yoga => 1 dk = 2 puan

Kahvalti
1 yumurtadan omlet
1 baget ekmegi dilimi
1 sigara boregi
Yarm domates
Yarm salatalik
Bir parca peynir
6 7 zeytin
Aksam
2 kase corba
1 tane kofte

Slm hayirli aksamlar kizlar bugun sabah 4 te kaltim 5 te is başı tam 14 saat ayakta durdum ayak tabanlarim agriyor bahcede calistik tabi..eve gordigim saat 21:30 du kahvalti turu hazirladim saat 22:00 malesef bir seyler yedim..
Sabah bir ceviz bi avuc ici kuru uzum
7:00 da tam bugday ek.domates
11:00 et kavurma lavas sekersiz cay
14:30 bi dilim kavun yerdim begenmedim sekersiz di :)
20:00 çeri domates 4 tane yesil cin biberi vc icin cok iyi oluyo
22:00 yarim omlet bi dilim ek. Az yagli Tulum peynir sekersiz cay ,seker hapi
2,5lt -3lt su olmustur zagar bayağı ictim..

Olsun kuzum ne olacak sanki
Sen devam et kabağa 2 gün daha görürsün canım
Bende proteine baslıyorum yarın 6 günlük bi sıkı diyetim olacak artı yoğun spor

Yukarda cvp yazmistim gozunden kacti herhalde iyiyim işte ya sisman sisman yaşayıp gidiyoruz:)

Afıyst olsun canım. Duzensız olmus ama abartmamıssın

Ktılıyorum canım .

Akşam gün kararmadandı saat 7 gibi olabilir. Erken bitiriyorum yeme içme işini :)
En guzelı canım yatana kadar mutfaktan kendını uzak tuttunmu cok guzel kılo verırsın. Ben artık esımden bısey ısteyınce cok pısman oluyosun yıyınce dıye hatırlatıyo vazgecıyorum hemen

Super canım begendım menunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…