Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım cok az degılmı bunlar oglen bosey yememıssın.

Canım benim ölçülerime pek etki etmedi ama karın bölgesindeki yumuşaklığı giderdi söyle söyliyim mideden alt karına kadar sert bi düzlük olusturdu ama alt karın hala yumusak ve dolgun :/
Sertleşmesi de güzel .
Peki özel bölge etrafındaki yağları eritecek hareket biliyor musun benim çok gözüme battı SekerPancarii sen biliyon mu .

Bu acemi halinse düşünemiyorum ilerisini.
Valla sıkıldım kendimden marr ayından beri çok sağlıksız yasıyorum her gün bir yerim ağrıyor
Sagol canimmmmm
Ayy niye boyle oldu ki yaa dr gorundun mü insanin bi yeri agriyinca hic keyfi olmuyo

Sertleşmesi de güzel .
Peki özel bölge etrafındaki yağları eritecek hareket biliyor musun benim çok gözüme battı SekerPancarii sen biliyon mu .
Surekli alt karin calismak gerek onun icin canim yere yatip bacaklari kendine çek ayaklar yerde olacak alt karin kismina agirlik koy elinle tut poponu kaldir indir kopru deniyo sanirim bu harekete ozel bolge kismini iyi calistiriyo, alt karin en zor toparlanan kisim bence youtubeden hep alt karin videolari falan yapmak lazim bende yapsam iyi olur en sevmedigim sey karin calismak benim

En guzelı canım yatana kadar mutfaktan kendını uzak tuttunmu cok guzel kılo verırsın. Ben artık esımden bısey ısteyınce cok pısman oluyosun yıyınce dıye hatırlatıyo vazgecıyorum hemen
Ah ah aksama kadar bogazimi tutup aksam yuklenmek problemim. Neyseki biraz azalttim ama dun dogum gjnuydu kardesimin pastanin kek kismindan yedim aksam oglende boyoz meyve cok yedim o problem degil vitamin takviyesi aliyorum zaten tahlillerde dusuk cikiyor. Kahvaltimda meyve ne varsa ondsn da ekliyorum

Olsun kuzum ne olacak sanki
Sen devam et kabağa 2 gün daha görürsün canım
Bende proteine baslıyorum yarın 6 günlük bi sıkı diyetim olacak artı yoğun spor
Sagol kuzum çok teşkkür ederim aynen 3 günlük kabak detoksu yaptim sonuç -1.100 bu sabah itibariyle 59.50 yim a dostlar

Gunaydin kizlar BitmeyenUmidim kuzum nasilsinnn
İyiyim canimm özledim seni dun msj larini gördüm yorgunluktan bi slm yazamadim,simdide dugunden geldim ciss siyler yedim bazi sevmedigim kisiler dimeyimde kirildigim kisileri gorunce stres oldum eve gelince stresten surekli yeme ihtiyaci duydum nise dur dedim artik kendimee bugunum boyle gecti,sen nasilsin duyduguna gore calisiyormusun sevdigin meslegi yapiyormusun senin adina sevindim ve zayiflamanada :)))

BitmeyenUmidim mesajı bulamadım. Dhea yı duydum çok kişi kullanmış şuan revaçta olan inofolic combi ve pro women . Yumurtlama ya yardımcı oluyor .
Himm gecen tesaduf gordum k kuubundan eger burasi olmasa varya kor kutuk cahilim yaa,simdi senin dedigine hemen bakayim sen hangisini kullandın canim..bende ilk burda duydum dhea yi kullanıp ta memnun kalan varmi die yazmistim simdi hemen bakiyim senin yazdigina..

Günlük menü gelsin
Sabah az sütlü kahvenin üstüne annemin yaptığı peynirli poğaçalardan 2 tane
Ara: yesil cay
Öğlen: 1 tane pirzola yarım dilim kavun
Ara : az sütlü kahve 50gr çikolata
Akşam: lorlu soğanlı 1 buçuk dilim pide
Nane limon
60 squat 20 dk cardio
Bugün ödül öğünüm vardı yarın artı çıkıcam bi miktar biliyorum her pazar aynısı oluyor hafta içi düzene giriyor bugün callen yok erkenden uyumayı planlıyorum öpüldünüz kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…