- 30 Mayıs 2009
- 7.163
- 8.019
- 723
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.901
Akşam düzgün olaydı iyi olurdu. Pazarları tehlikeli en dikkat edilmesi gererken günGünlük menü gelsin
Sabah az sütlü kahvenin üstüne annemin yaptığı peynirli poğaçalardan 2 tane
Ara: yesil cay
Öğlen: 1 tane pirzola yarım dilim kavun
Ara : az sütlü kahve 50gr çikolata
Akşam: lorlu soğanlı 1 buçuk dilim pide
Nane limon
60 squat 20 dk cardio
Bugün ödül öğünüm vardı yarın artı çıkıcam bi miktar biliyorum her pazar aynısı oluyor hafta içi düzene giriyor bugün callen yok erkenden uyumayı planlıyorum öpüldünüz kızlar
50 günü geçerse dr ye gitmen gerek canım adet olunca şişlik giderHiç bilmiyorum canım tartilmadim ama vardi 2 kilo, bir de adet olmadım geçen ay kürtaj olduğum için çok gecikti onunda var şişkinliği
Ölçüleri de yazaydın daha iyi olurdu.Menüm
Sabah
Yarım simit
Menemen
2 dilim peynir
Domates salatalık
Şeftali elma üzüm
Ara
Çiğ badem, fındık
Akşam
Izgara tavuk
2,5 dilim ekmek
Ölçüleri de yazaydın daha iyi olurdu.
Akşam ki ekmek olmamış onun yerine salata llsa dzha iyiydi
Haklısın balım aslında yemiycektim ama dayanamadım haftada 1 yiyorum diye :/Akşam düzgün olaydı iyi olurdu. Pazarları tehlikeli en dikkat edilmesi gererken gün
50 günü geçerse dr ye gitmen gerek canım adet olunca şişlik gider
Ölçüleri de yazaydın daha iyi olurdu.
Akşam ki ekmek olmamış onun yerine salata llsa dzha iyiydi
Ay 50 li kilolar bana hayal gibiSagol kuzum çok teşkkür ederimaynen 3 günlük kabak detoksu yaptim sonuç -1.100 bu sabah itibariyle 59.50 yim a dostlar
Ok o zaman fındık bademin kalorisi yüksek yanlız 5 6 adet çiğ badem 1 ara öğün eder fındık ta aynı şekildeAkşam çok acıkmıştım ondan öyle ekmek yedim 2,5 göz kararı dedim daha az olabilir. Elma şeftali domates salatalık hepsi yarım üzüm 7 -8 tane. Fındık badem bi avuç
Canının çektiği şeyleri her zaman ye ama 1 yk ölçüsünü geçmesin ya da 2 lokmayı diyet yapıyoruz diye mahrum olmayalım dimiHaklısın balım aslında yemiycektim ama dayanamadım haftada 1 yiyorum diye :/
Bana halen 65 hayal gibi geliyorAy 50 li kilolar bana hayal gibi
Tebrikler canım
KATILIYORUMOk o zaman fındık bademin kalorisi yüksek yanlız 5 6 adet çiğ badem 1 ara öğün eder fındık ta aynı şekilde
Canının çektiği şeyleri her zaman ye ama 1 yk ölçüsünü geçmesin ya da 2 lokmayı diyet yapıyoruz diye mahrum olmayalım dimi
Ok o zaman fındık bademin kalorisi yüksek yanlız 5 6 adet çiğ badem 1 ara öğün eder fındık ta aynı şekilde
60olalım beraber boşver 65i azıcık yesen çıkıyoruz sonra 70lere.Bana halen 65 hayal gibi geliyor
Canım 1 kılo bısey degıl yenı aldıgın ıcın hemen verırsın.Günaydın kızlar
65.8 yani tamı tamina tatilde 1 kilo almışım açıkçası daha çok bekliyordum,adet şişkinliği de vardı,bu hafta sıkı bir şekilde başlıyorum insallah
öğün yerine koyduysan sıkıntı yok karatay yapıyorsun gibi geldi bana çünkü sabah akşam menüsü görünce alışıcam menülerine :)Evet kalorisi yüksek onların ben öğün niyetine öğlen yedim başka şey yemedim.
şuan 67.90 üm annemde tartıldım 65 e ineyim de 60ı düşünürüm vücudum çok yoruldu. bende öyleee . senin hedef kaçtı unuttum .60olalım beraber boşver 65i azıcık yesen çıkıyoruz sonra 70lere.
akşam doydun mu o yemekleKızlar gunaydın nasılsınızbende yazayı dunku menumu
Sabh 7 gıbı 1turk kahvesı
11 de yarım sımıt
2 kasık menemen
2 dılım peynır
Yarım domates
Ara mınıcık beyaz kvunun yarısı
Bır top kaymaklı dondurma
Aksam 2yk kuru fasulye
2 yk yogurt
Ara 2 buyuk kupa cay
1 kiloyu hemen verirsin yeni aldığın kilo sonuçtaGünaydın kızlar
65.8 yani tamı tamina tatilde 1 kilo almışım açıkçası daha çok bekliyordum,adet şişkinliği de vardı,bu hafta sıkı bir şekilde başlıyorum insallah
bende 45 ya da 42 günde adet olmuştum. ayağından çorap eksik etme üşütürsen daha kötü olurSchonerDuft 40 gün oldu kürtajdan sonra,gecikmesi normalmiş ama dediğin gibi 50 günü geçerse mutlaka giderim doktora
Kuzucummmm hosgeldinnn nerelerdesin sen özlememmiii hic özledim tabi... napiyosun nasil gidiyo? calisiyomusun sen?@kaptinn dogurdun mu kuzum yetistim mi bebiseSchonerDuft balim nasilsinnnnn @poncikbirgelincik kuzuuuumm evlendin mi Buki_89 beni özledin miiiii @Bir garip kuzummm daha kimler kaldi beni taniyan acabaa hepinizi cok ozledimmm
ayyy cok görmek isterdim hepinizi varmi gösterme imkanin canim ya? mayajlarini Takip etmek isterimAynen kuzum her zamanki bunyem 1 ileri 1 geriayy ama dugunde bek guzeldimm iltifatlar ne kadar zayiflamissinlar halbuki 3 4 senedir ayni kilolardayim ama uzun zamandir gormeyenler sasirdi 1 ablam 2 kiz kardesimi ve kendimi ben hazirladim dugune ayy ölüm çikti ama herkes istedigi gibi oldu
Aa yogaya mi basladin kiz iyi geliyodur beline biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?