- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.921
buki nbr nasılsınayyy cok görmek isterdim hepinizi varmi gösterme imkanin canim ya? mayajlarini Takip etmek isterim
ay bende bakim ona bi cok ihtiyacim var SIkilastircak biseylere... suan yine wx ye girdigimde 25 sumosquat ve 25 kol harketi yapiyorum persembe basladim o bile etki etmeye basladi sankiÖlçü aldın mı peki . Bir kere yaptım bazı hareketler zorladı beni ya yanlış yaptım ya da ağrılarımdan dolayı zorlandım bilemiyorum. Başlamayı düşünüyorum ama bir kaç arkadaşım yapıyor bayağı inceldiler
iyim canim sen napiyosun? kendimi bitürli kilo vermeye motive edemiyorum:) sürekli biseyler yemek istiyorumbuki nbr nasılsın
bende bir bşlasam iyi olacak vücudun sıkılşmaya ihtiyacı var. sana link atayım ordan indiray bende bakim ona bi cok ihtiyacim var SIkilastircak biseylere... suan yine wx ye girdigimde 25 sumosquat ve 25 kol harketi yapiyorum persembe basladim o bile etki etmeye basladi sanki
iyi bende ne olsun bende aynıyım ya bir türlü moti,ve olamıyorum ama şükür kilomu koruyorum. yesem sonum kötü olurduiyim canim sen napiyosun? kendimi bitürli kilo vermeye motive edemiyorum:) sürekli biseyler yemek istiyorum
tamam canim at basliyayim bugünbende bir bşlasam iyi olacak vücudun sıkılşmaya ihtiyacı var. sana link atayım ordan indir
sen iyisin vallah bigüzel indin 67 lere masallah bende hala arti ikideyim en azindan üc degil:)iyi bende ne olsun bende aynıyım ya bir türlü moti,ve olamıyorum ama şükür kilomu koruyorum. yesem sonum kötü olurdu
ZOR OLDU AMA BUKİ AMA YA bu hafta 66yı görsem çok mutlu olcam 11 eylüle kdar tekim bu hafta kabak detoksu yaparım muhtemelen 2 gün ya da 1 gün inerim 66 ya .sen iyisin vallah bigüzel indin 67 lere masallah bende hala arti ikideyim en azindan üc degil:)
yaaa sen 66 yı bende 62 yi kıramadık gittiBana halen 65 hayal gibi geliyor
tekim derken evdemi teksin canim? inersin sen kuzum ya evet biraz zor oluyo vermek helede sürekli beli bi kiloda olupda ordan asaya inmek cok zor:)ZOR OLDU AMA BUKİ AMA YA bu hafta 66yı görsem çok mutlu olcam 11 eylüle kdar tekim bu hafta kabak detoksu yaparım muhtemelen 2 gün ya da 1 gün inerim 66 ya .
Canım ben bu sefer 60koydum hedefi gecende 63du ulaştım ama birakınca 70lere çıktım benimkide buyuk başarı gerçiöğün yerine koyduysan sıkıntı yok karatay yapıyorsun gibi geldi bana çünkü sabah akşam menüsü görünce alışıcam menülerine :)
şuan 67.90 üm annemde tartıldım 65 e ineyim de 60ı düşünürüm vücudum çok yoruldu. bende öyleee . senin hedef kaçtı unuttum .
akşam doydun mu o yemekle
1 kiloyu hemen verirsin yeni aldığın kilo sonuçta
bende 45 ya da 42 günde adet olmuştum. ayağından çorap eksik etme üşütürsen daha kötü olur
elbiseyi düşün 5 gün spor yap sıkı diyet yap hayyalerin suya düşmesin . ben ağzımı tutsam incem de tutamıyorum inşallah bu hafta başaracam . benimde çarşamba günü evlilik yıldönümüm ne yapsam diye düşünüyorum evde mi takılalım dışarı mı çıkalım bilemiyorum.yaaa sen 66 yı bende 62 yi kıramadık gitti
ben sıkı diyetteyim 1 haftalık c.tesi doğum günü partimiz var
elbise olmayacak böle gidersem
sıfır kaçamakkızlar günaydın
inşallah kaçamaksız bi hafta sonu geçirmişinizdir
büroda tekim bazı günler evde tekim eşimde olmayacak yanlızları oynuyorum anlayacağın.tekim derken evdemi teksin canim? inersin sen kuzum ya evet biraz zor oluyo vermek helede sürekli beli bi kiloda olupda ordan asaya inmek cok zor:)
o başarı kolay bir başarı 3 4 gün çok ye devamı geliyor zatenCanım ben bu sefer 60koydum hedefi gecende 63du ulaştım ama birakınca 70lere çıktım benimkide buyuk başarı gerçi
elbiseyi düşün 5 gün spor yap sıkı diyet yap hayyalerin suya düşmesin . ben ağzımı tutsam incem de tutamıyorum inşallah bu hafta başaracam . benimde çarşamba günü evlilik yıldönümüm ne yapsam diye düşünüyorum evde mi takılalım dışarı mı çıkalım bilemiyorum.
sıfır kaçamak
büroda tekim bazı günler evde tekim eşimde olmayacak yanlızları oynuyorum anlayacağın.
o başarı kolay bir başarı 3 4 gün çok ye devamı geliyor zaten
Hala kosusturma icindesin yani selcanimİyiyim canimm özledim seni dun msj larini gördüm yorgunluktan bi slm yazamadim,simdide dugunden geldim ciss siyler yedim bazi sevmedigim kisiler dimeyimde kirildigim kisileri gorunce stres oldum eve gelince stresten surekli yeme ihtiyaci duydum nise dur dedim artik kendimee bugunum boyle gecti,sen nasilsin duyduguna gore calisiyormusun sevdigin meslegi yapiyormusun senin adina sevindim ve zayiflamanada :)))
En son kactin sen 51 diye hatirliyom
Geldim kuzum esim izindeydi misafirim de vardi bide calisma derken gelemedim hicKuzucummmm hosgeldinnn nerelerdesin sen özlememmiii hic özledim tabi... napiyosun nasil gidiyo? calisiyomusun sen?
Slm cnm maşallah hayranım kilo almamana ben verdiklerimi 6ayda alıp tekrar gruba dondumEn son kactin sen 51 diye hatirliyomkiz hemen önlem al bah 4 kilo fazlalik olur 7 8 kilo az yi ben hep açim bah gecen mom jean aldim ayiptir soylemesi 26 beden bol oldu 24 ü de yoğudu pens attirrim didim aldim hava atmicami mi sandiydiniz kendimi övmiycemi mi sandiydiniz
Doymadım ama aksamları az yersem su 2 3 kıloyuda verırım dıye dusundum. Mezun olmak ıstıyorum artık. Takıma katkım olmuyo hıcöğün yerine koyduysan sıkıntı yok karatay yapıyorsun gibi geldi bana çünkü sabah akşam menüsü görünce alışıcam menülerine :)
şuan 67.90 üm annemde tartıldım 65 e ineyim de 60ı düşünürüm vücudum çok yoruldu. bende öyleee . senin hedef kaçtı unuttum .
akşam doydun mu o yemekle
1 kiloyu hemen verirsin yeni aldığın kilo sonuçta
bende 45 ya da 42 günde adet olmuştum. ayağından çorap eksik etme üşütürsen daha kötü olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?