Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ay bende bakim ona bi cok ihtiyacim var SIkilastircak biseylere... suan yine wx ye girdigimde 25 sumosquat ve 25 kol harketi yapiyorum persembe basladim o bile etki etmeye basladi sanki

ZOR OLDU AMA BUKİ AMA YA bu hafta 66yı görsem çok mutlu olcam 11 eylüle kdar tekim bu hafta kabak detoksu yaparım muhtemelen 2 gün ya da 1 gün inerim 66 ya .
tekim derken evdemi teksin canim? inersin sen kuzum ya evet biraz zor oluyo vermek helede sürekli beli bi kiloda olupda ordan asaya inmek cok zor:)

Canım ben bu sefer 60koydum hedefi gecende 63du ulaştım ama birakınca 70lere çıktım benimkide buyuk başarı gerçi

yaaa sen 66 yı bende 62 yi kıramadık gitti
ben sıkı diyetteyim 1 haftalık c.tesi doğum günü partimiz var
elbise olmayacak böle gidersem
elbiseyi düşün 5 gün spor yap sıkı diyet yap hayyalerin suya düşmesin . ben ağzımı tutsam incem de tutamıyorum inşallah bu hafta başaracam . benimde çarşamba günü evlilik yıldönümüm ne yapsam diye düşünüyorum evde mi takılalım dışarı mı çıkalım bilemiyorum.
kızlar günaydın
inşallah kaçamaksız bi hafta sonu geçirmişinizdir
sıfır kaçamak
tekim derken evdemi teksin canim? inersin sen kuzum ya evet biraz zor oluyo vermek helede sürekli beli bi kiloda olupda ordan asaya inmek cok zor:)
büroda tekim bazı günler evde tekim eşimde olmayacak yanlızları oynuyorum anlayacağın.
Canım ben bu sefer 60koydum hedefi gecende 63du ulaştım ama birakınca 70lere çıktım benimkide buyuk başarı gerçi
o başarı kolay bir başarı 3 4 gün çok ye devamı geliyor zaten

ben bu ara kolaya çok abandım
favori diyetimi yapıyorum (protein) sonrasında da ananas diyeti yaparım bide güzel korse tamamdır
evlilik yıldönümü içinde ben hiç adım atmam hep eşimden beklerim ama evde duralım derse kafasını kırarım
sizde bence dışarıda bi yemek bi sahil keyfi yapabilirsiniz

Hala kosusturma icindesin yani selcanim kiz sen yazarken ben yoruluyom kosusturmandan masallah de kendine ayy stresli olunca hep saldirmiyoz mu yemege zaten bugun telafi edersin hemen
He kiz hayalimdeki isi yapiyorum o kadar mutluyum ki tesekkurler bebis sagolasin

En son kactin sen 51 diye hatirliyom kiz hemen önlem al bah 4 kilo fazlalik olur 7 8 kilo az yi ben hep açim bah gecen mom jean aldim ayiptir soylemesi 26 beden bol oldu 24 ü de yoğudu pens attirrim didim aldim hava atmicami mi sandiydiniz kendimi övmiycemi mi sandiydiniz

Kuzucummmm hosgeldinnn nerelerdesin sen özlememmiii hic özledim tabi... napiyosun nasil gidiyo? calisiyomusun sen?
Geldim kuzum esim izindeydi misafirim de vardi bide calisma derken gelemedim hic he kiz makyözluk yapiyom ben hala da zayifim sen napiyonnnn

Slm cnm maşallah hayranım kilo almamana ben verdiklerimi 6ayda alıp tekrar gruba dondum vucut olculerın nasıl canm

Doymadım ama aksamları az yersem su 2 3 kıloyuda verırım dıye dusundum. Mezun olmak ıstıyorum artık. Takıma katkım olmuyo hıc

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…