Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Ay havanı yesinler yok verilecek kaçarı yok inşallah

Günahıma girdin hee kola istedi canım şekersiz aldım içiyorum bende . hafta içi olunca pek sarmadı dışarı çıkmak beni içsem sabahı zor ederim içmesem olmaz planlara zamn da yetmez benim öyle illa dışarı çıkalım ya da özel gün olayım yok evde canım ne zman isterse sofra kurarım ya da dışarı çıkarız daha ne olsun diyorum

valla öyle sandıydık 24 beden he
Doymadım ama aksamları az yersem su 2 3 kıloyuda verırım dıye dusundum. Mezun olmak ıstıyorum artık. Takıma katkım olmuyo hıc
detoks yap dicem de yapamıyorsun en iyisi akşamı kısmak. spor ne alemde

ne içmesi bence yeterince içtin bu ara
yemeğin yanında su içebilirsin serbest
kola içinde afiyet olsun

24 ne yaa öle bi bedenmi varmış
süpersin canım kedilerin nerde

Herkese selamlar iyi haftalar kızlar
drdotty canim kontrol listesi yok mu bugün ya da ben mi goremedim sayfalari gezindim ama
Süper canım 3gun dayanabılmışsın ben baya soğudum kabaktan:))
Cok sagol canim benim bende daha once denedim 1 gun filan anca datanabilmistim bu kez basladim yine 1 gün yaparim diyodum ama yogurdu tariftekinden fazla koydum yoksa dedigin gibi tiksinmeye başlamistim yiyememiştim baktim 1 gün rahat cıkardim sonra 2 yi 3 ü denedim ama 4.gün olmazdi eminim cok özlemistim normal kahvaltiyi yemegi dün kavurma bamya filan yedim

ev işleri nasıl gidiyor hafifledi mi ?

ya bağımlılık yapıyor
akşam evde kaldımmı depresyona giriyorum evi fullicem artık
sağol kuzum pişman oldum ama kola içtiğime
bende içmeyecem artık karar aldım dğum gününde bi izin veriyorum yeme konusunda sonrasında yine sıkı bi diyetteyim
ekim ortasında düğün var kuzenimin zayıflamam lazım

büroda tekim bazı günler evde tekim eşimde olmayacak yanlızları oynuyorum anlayacağın.
anladim canim... aslinda evde yanliz olunca bana diyet yapmak daha kolay geliyo:) bilmiom sende nasil yemek yapmiyorum hafif bi sekilde gecistiriyorum.

Geldim kuzum esim izindeydi misafirim de vardi bide calisma derken gelemedim hic he kiz makyözluk yapiyom ben hala da zayifim sen napiyonnnn

hosgeldin canim oooo masallah kuzum sana yaaa ivitttt zayif ve fitt hatun.... ben acik aldim türkiyedeydim bihafta oldu döneli yedim de yedim vallah:)

24 26 beden offff ben hiç görmedim o bedenleri walla 28 / 29 giyiyorum şükrediyorum eskidende (bundan 20 yıl önce) 26 / 27 giyiyordum zatiiii
Havanı yerim senin şekerli pancar
sen gene bizamanlar giymissin ben daha hiccbizaman 28 bedenin altina düsemedim hep 28 29 giyorum:) herzaman iriydim boyum sagolsun

SekerPancarii kiskandik seni

Slm cnm maşallah hayranım kilo almamana ben verdiklerimi 6ayda alıp tekrar gruba dondum vucut olculerın nasıl canm
Slm nilarcim nasilsin hepsini mi aldin kiz benimde aldigim zamanlar oluyo ama 4 5 kilonun ustune cikmiyorum hic yesem valla 1 ayda 10 kilo alirim hemen geri onlem alip iniyorum zayifligi cok seviyom hafiften takinti oldu ondan sanirim bide biz 5 kardesiz herkes manken gibi ben kilo alsam onlarin yanina gidince hemen kendime geliyom veriyom

24 26 beden offff ben hiç görmedim o bedenleri walla 28 / 29 giyiyorum şükrediyorum eskidende (bundan 20 yıl önce) 26 / 27 giyiyordum zatiiii
Havanı yerim senin şekerli pancar
Bende seneler sonra kavustum bu bedene o yuzden cok kiymetli geliyo zayiflik hepimiz istedigimiz bedenlerde kalalim insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…