- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.941
Ay havanı yesinlerEn son kactin sen 51 diye hatirliyomkiz hemen önlem al bah 4 kilo fazlalik olur 7 8 kilo az yi ben hep açim bah gecen mom jean aldim ayiptir soylemesi 26 beden bol oldu 24 ü de yoğudu pens attirrim didim aldim hava atmicami mi sandiydiniz kendimi övmiycemi mi sandiydiniz
Günahıma girdin heeben bu ara kolaya çok abandım
favori diyetimi yapıyorum (protein) sonrasında da ananas diyeti yaparım bide güzel korse tamamdır
evlilik yıldönümü içinde ben hiç adım atmam hep eşimden beklerimama evde duralım derse kafasını kırarım
sizde bence dışarıda bi yemek bi sahil keyfi yapabilirsiniz
En son kactin sen 51 diye hatirliyomkiz hemen önlem al bah 4 kilo fazlalik olur 7 8 kilo az yi ben hep açim bah gecen mom jean aldim ayiptir soylemesi 26 beden bol oldu 24 ü de yoğudu pens attirrim didim aldim hava atmicami mi sandiydiniz kendimi övmiycemi mi sandiydiniz
detoks yap dicem de yapamıyorsun en iyisi akşamı kısmak. spor ne alemdeDoymadım ama aksamları az yersem su 2 3 kıloyuda verırım dıye dusundum. Mezun olmak ıstıyorum artık. Takıma katkım olmuyo hıc
nbr kuzumAy havanı yesinleryok verilecek kaçarı yok inşallah
ne içmesi bence yeterince içtin bu araGünahıma girdin heekola istedi canım şekersiz aldım içiyorum bende . hafta içi olunca pek sarmadı dışarı çıkmak beni içsem sabahı zor ederim içmesem olmaz planlara zamn da yetmez benim öyle illa dışarı çıkalım ya da özel gün olayım yok evde canım ne zman isterse sofra kurarım ya da dışarı çıkarız daha ne olsun diyorum
valla öyle sandıydık24 beden he
detoks yap dicem de yapamıyorsun en iyisi akşamı kısmak. spor ne alemde
ben de isterim
En son kactin sen 51 diye hatirliyomkiz hemen önlem al bah 4 kilo fazlalik olur 7 8 kilo az yi ben hep açim bah gecen mom jean aldim ayiptir soylemesi 26 beden bol oldu 24 ü de yoğudu pens attirrim didim aldim hava atmicami mi sandiydiniz kendimi övmiycemi mi sandiydiniz
Cok sagol canim benimSüper canım 3gun dayanabılmışsın ben baya soğudum kabaktan:))
ya bağımlılık yapıyorne içmesi bence yeterince içtin bu ara
yemeğin yanında su içebilirsin serbest
kola içinde afiyet olsun
bende içmeyecem artık karar aldım dğum gününde bi izin veriyorum yeme konusunda sonrasında yine sıkı bi diyetteyim
ev işleri nasıl gidiyor hafifledi mi ?
ya bağımlılık yapıyor
akşam evde kaldımmı depresyona giriyorumevi fullicem artık
sağol kuzum pişman oldum ama kola içtiğime
İyiyim canım sendennbr kuzum
anladim canim... aslinda evde yanliz olunca bana diyet yapmak daha kolay geliyo:) bilmiom sende nasil yemek yapmiyorum hafif bi sekilde gecistiriyorum.büroda tekim bazı günler evde tekim eşimde olmayacak yanlızları oynuyorum anlayacağın.
Geldim kuzum esim izindeydi misafirim de vardi bide calisma derken gelemedim hiche kiz makyözluk yapiyom ben hala da zayifim sen napiyonnnn
sen gene bizamanlar giymissin ben daha hiccbizaman 28 bedenin altina düsemedim hep 28 29 giyorum:) herzaman iriydim boyum sagolsun2426 beden offff ben hiç görmedim o bedenleri walla 28 / 29 giyiyorum şükrediyorum eskidende (bundan 20 yıl önce) 26 / 27 giyiyordum zatiiii
Havanı yerim senin şekerli pancar
Slm nilarcim nasilsinSlm cnm maşallah hayranım kilo almamana ben verdiklerimi 6ayda alıp tekrar gruba dondumvucut olculerın nasıl canm
Hadi verde ikimiz atak havamiziAy havanı yesinleryok verilecek kaçarı yok inşallah
Vucut olculerim gogus 88 bel 64 kalca 94 basen 91 olmasi lazim canim bugun olcerim tekrarSlm cnm maşallah hayranım kilo almamana ben verdiklerimi 6ayda alıp tekrar gruba dondumvucut olculerın nasıl canm
Mom jeanin kalibi buyuktu ondan yohsa 26 giyyom ama ossun sonucta bol geldi gordu bu gozler onu ahahhahahahahvalla öyle sandıydık24 beden he
Bende seneler sonra kavustum bu bedene o yuzden cok kiymetli geliyo zayiflik hepimiz istedigimiz bedenlerde kalalim insallah2426 beden offff ben hiç görmedim o bedenleri walla 28 / 29 giyiyorum şükrediyorum eskidende (bundan 20 yıl önce) 26 / 27 giyiyordum zatiiii
Havanı yerim senin şekerli pancar
Ay tugbacim nasilsin24 ne yaa öle bi bedenmi varmış
süpersin canım kedilerin nerde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?