- 15 Haziran 2014
- 31.696
- 43.840
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.961
Aldigim zamanlar oldu benimde kuzum 57 ye ciktim bi ara yine ama sukur suan 54 ümanladim canim... aslinda evde yanliz olunca bana diyet yapmak daha kolay geliyo:) bilmiom sende nasil yemek yapmiyorum hafif bi sekilde gecistiriyor
hosgeldin canim oooo masallah kuzum sana yaaa ivitttt zayif ve fitt hatun.... ben acik aldim türkiyedeydim bihafta oldu döneli yedim de yedim vallah:)
Senin boyun uzun kiz olur o kadar 28 de guzel beden benim hedef 24 giymek hepsen gene bizamanlar giymissin ben daha hiccbizaman 28 bedenin altina düsemedim hep 28 29 giyorum:) herzaman iriydim boyum sagolsun
SekerPancarii kiskandik seni
İyiyim sağol sen nasılsın. Hepsini aldım hatta daha fazlasını simdi hafiften toparlıyorum. Emzirken cok kolay olmuştu vermek simdi zorlanıyorum.Slm nilarcim nasilsinhepsini mi aldin kiz benimde aldigim zamanlar oluyo ama 4 5 kilonun ustune cikmiyorum hic yesem valla 1 ayda 10 kilo alirim hemen geri onlem alip iniyorum zayifligi cok seviyom hafiften takinti oldu ondan sanirim bide biz 5 kardesiz herkes manken gibi ben kilo alsam onlarin yanina gidince hemen kendime geliyom veriyom
Belin incecik yaa çok guzel :) boyun 166ydı dimi. 54 cok iyi yaV
Vucut olculerim gogus 88 bel 64 kalca 94 basen 91 olmasi lazim canim bugun olcerim tekrar
Ay tugbacim nasilsinkediler kacti narin bedenimi gorunce
İnsallah kiz bel olcumun 10cm daha incelmesi lazimHadi verde ikimiz atak havamizi
Ayy deme ya tuhh cok uzuluyorum ben verilen kilolar geri alinincaİyiyim sağol sen nasılsın. Hepsini aldım hatta daha fazlasını simdi hafiften toparlıyorum. Emzirken cok kolay olmuştu vermek simdi zorlanıyorum.
Boyum 165 kuzum ay ben cok zayif seviyom kiz 51 cok guzeldiiiBelin incecik yaa çok guzel :) boyun 166ydı dimi. 54 cok iyi ya
Ay bu benEki Görüntüle 2185393
iyi canım nolsun bende mezun oldum ama hala burdayım
ucundan kıyısından diyete devam
sen nasılsın
10 cm miİnsallah kiz bel olcumun 10cm daha incelmesi lazim
evet suan iyisin canim ya masallah.Aldigim zamanlar oldu benimde kuzum 57 ye ciktim bi ara yine ama sukur suan 54 ümturkiye de de yenir ama tatile gelmissin bosver hemen verirsin simdi cikilat getirdin mi
10 cm mi5 kilo mu vercen sen simdi hmm kiloyu yagdan vermeye calis ki incelme cok olsun hemen veriyim diye cok az yime spor da sart tabi karin calismayi hic sevmiyom
gel gel anlat mikemmel vucudunuda gaza gelelim bizdeAy bu ben
Hayirli olsun canim insallah bida hic almazsinburda olmak frenliyo insani hic gitme
Bende iyiyim canim açim biraz kahve icicim
BEN P KARARI alıyorum haftasonu bozuyorumbende içmeyecem artık karar aldım dğum gününde bi izin veriyorum yeme konusunda sonrasında yine sıkı bi diyetteyim
ekim ortasında düğün var kuzenimin zayıflamam lazım
iyidir kuzum spor listesi kimse oralı olmadı desem yeridir sanırım senin el atman lazım sen başlayınca herkes hırs yapıyorduİyiyim canım senden
bende yapmıyorum kendimi meşgul edecek çok şeyim var zaten onlarla zaman geçiriytorum meyve ve süt yetiyor ya da hafif ne varsa onu yiyorum .anladim canim... aslinda evde yanliz olunca bana diyet yapmak daha kolay geliyo:) bilmiom sende nasil yemek yapmiyorum hafif bi sekilde gecistiriyorum.
hosgeldin canim oooo masallah kuzum sana yaaa ivitttt zayif ve fitt hatun.... ben acik aldim türkiyedeydim bihafta oldu döneli yedim de yedim vallah:)
evet aynen canim... oo cok iyi yapiyosun böyle devam edersen bence 65 cok yakinBEN P KARARI alıyorum haftasonu bozuyorum.
düğün ne zaman ki. doğum günü hazırlıkları bitti mi ?
iyidir kuzum spor listesi kimse oralı olmadı desem yeridir sanırım senin el atman lazım sen başlayınca herkes hırs yapıyordune dersin kuzum
bende yapmıyorum kendimi meşgul edecek çok şeyim var zaten onlarla zaman geçiriytorum meyve ve süt yetiyor ya da hafif ne varsa onu yiyorum .
son 2 kilo ama bana çok uzak yaevet aynen canim... oo cok iyi yapiyosun böyle devam edersen bence 65 cok yakin
olsun sonuçta 24 demiMom jeanin kalibi buyuktu ondan yohsa 26 giyyom ama ossun sonucta bol geldi gordu bu gozler onu ahahhahahahah
bende bu hafta sonu bozacam ama sonraki hafta sonları tam gaz devamBEN P KARARI alıyorum haftasonu bozuyorum.
düğün ne zaman ki. doğum günü hazırlıkları bitti mi ?
iyidir kuzum spor listesi kimse oralı olmadı desem yeridir sanırım senin el atman lazım sen başlayınca herkes hırs yapıyordune dersin kuzum
bende yapmıyorum kendimi meşgul edecek çok şeyim var zaten onlarla zaman geçiriytorum meyve ve süt yetiyor ya da hafif ne varsa onu yiyorum .
İnş canım aslında tartıyı hic gözümden ayırmamam lazım yoksa birden fırlıyorum verırım yakında umarım çok sınır bozucuAyy deme ya tuhh cok uzuluyorum ben verilen kilolar geri alinincacok emek veriyoruz bi daha verirsin moral bozmak yok bu sana ders olmus olur bi daha 3 kilonun ustune cikmaya izin verme kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?