Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Aldigim zamanlar oldu benimde kuzum 57 ye ciktim bi ara yine ama sukur suan 54 üm turkiye de de yenir ama tatile gelmissin bosver hemen verirsin simdi cikilat getirdin mi

İyiyim sağol sen nasılsın. Hepsini aldım hatta daha fazlasını simdi hafiften toparlıyorum. Emzirken cok kolay olmuştu vermek simdi zorlanıyorum.

İyiyim sağol sen nasılsın. Hepsini aldım hatta daha fazlasını simdi hafiften toparlıyorum. Emzirken cok kolay olmuştu vermek simdi zorlanıyorum.
Ayy deme ya tuhh cok uzuluyorum ben verilen kilolar geri alinincacok emek veriyoruz bi daha verirsin moral bozmak yok bu sana ders olmus olur bi daha 3 kilonun ustune cikmaya izin verme kendine

Aldigim zamanlar oldu benimde kuzum 57 ye ciktim bi ara yine ama sukur suan 54 üm turkiye de de yenir ama tatile gelmissin bosver hemen verirsin simdi cikilat getirdin mi
evet suan iyisin canim ya masallah.
dimi ama vallah hep yedim bol bol 3 hafta boyunca... getirdim tabi getirmemmi:)

10 cm mi 5 kilo mu vercen sen simdi hmm kiloyu yagdan vermeye calis ki incelme cok olsun hemen veriyim diye cok az yime spor da sart tabikarin calismayi hic sevmiyom

Bende sevmiyorum ilk etapta 5 ama biliyorsun 45 olmayı cok istiyorum ama cok zordu 50den aşağısı

Ay bu ben
Hayirli olsun canim insallah bida hic almazsinburda olmak frenliyo insani hic gitme
Bende iyiyim canim açim biraz kahve icicim
gel gel anlat mikemmel vucudunuda gaza gelelim bizde
bende açım protein diyeti yapıyorum ton balıklı salata yidiydim öğlen şimdi kefir içiyim diyorum

bende içmeyecem artık karar aldım dğum gününde bi izin veriyorum yeme konusunda sonrasında yine sıkı bi diyetteyim
ekim ortasında düğün var kuzenimin zayıflamam lazım
BEN P KARARI alıyorum haftasonu bozuyorum .
düğün ne zaman ki. doğum günü hazırlıkları bitti mi ?
İyiyim canım senden
iyidir kuzum spor listesi kimse oralı olmadı desem yeridir sanırım senin el atman lazım sen başlayınca herkes hırs yapıyordu ne dersin kuzum
bende yapmıyorum kendimi meşgul edecek çok şeyim var zaten onlarla zaman geçiriytorum meyve ve süt yetiyor ya da hafif ne varsa onu yiyorum .

evet aynen canim... oo cok iyi yapiyosun böyle devam edersen bence 65 cok yakin

bende bu hafta sonu bozacam ama sonraki hafta sonları tam gaz devam
düğün 20 ekimdeymiş o zamana kilo verdiğim bayağı bayağı farkedilsin istiyorum uzun süredir görmediklerimi göreceğim çünkü
d.günü hazırlıklarım az kaldı bi akşam kurabiye felan yaparım
temizliğimide dip köşe (perde,koltuk,kapı,avize) hafta sonu bitirdim sil süpür yaparım artık

Ayy deme ya tuhh cok uzuluyorum ben verilen kilolar geri alinincacok emek veriyoruz bi daha verirsin moral bozmak yok bu sana ders olmus olur bi daha 3 kilonun ustune cikmaya izin verme kendine
İnş canım aslında tartıyı hic gözümden ayırmamam lazım yoksa birden fırlıyorum verırım yakında umarım çok sınır bozucu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…