Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Günün menüsü
Sabah: 2 tane az sütlü kahve 1 haslanmıs yumurta
Ara: yesil cay
Öğlen: pul biberli yoğurt yanında yulafla yaptığım ekmeklerden 2 küçük dilim
Ara: yesil çay
Akşam: 1 haslanmış yumurta
20 dk cardio + callenetics bugün squat rest
Birazdan tarçınlı süt içicem
3 gün sıkı tutucam çünkü hep bu kiloda takılıp kalıyorum :/ direnci kırmam gerek öpüyorum hepinizi

iyidir kuzum spor listesi kimse oralı olmadı desem yeridir sanırım senin el atman lazım sen başlayınca herkes hırs yapıyordu ne dersin kuzum
kendime o kadar cok kiziyorumki spor konusunda ama sicaklar ve moral bozukluğu bahanem yapamiyorum tam karar veriyorum oglum durmuyor ama gunluk 30 dk ayirmam lazim cidden
Kız UMEYYE nerdesin

Callani bir saatmi yapıyorsun

Herkese merhabakusuruma bakmayın Bu hafta pek uğrayamadım pek eksik görende olmamış ama olsunBu hafta tüm kontrollerimi yaptırmak için doktorları geziyorum tek tek Bu pko olayı sebebi bulundu o yüzden doktor kontrollerimi yaptırıyorum son olarak üroloji kardiyoloji muayenem dahiliye sonuçlarım kaldı Ekstrem bir şey çıkmazsa sebebinden emin olacağız inşallaheh böyle olunca moralim pek yok ama bunuda atlatırımYaklaşık 20 gün sonrada istanbula dönüş yapacağım onun hazırlıklarına Bi on güne başlar o da ayrı dert tabineyse yine bi içimi döktüm çok konuştum ben gideyim beni bu haftalık mazur görürseniz çok memnun olurum atlatayım direk geleceğim inşallah kendinize iyi bakın hep mutlu olun

Iyi aksamlar bu ara kizim cok fena heryere yuruyerek gidiyor biseylere uzaniyor pesindeyim bakiciyla birlikte takiliyoruz son bi haftadir alissin sevsin diye ama yinede bana sarilip agliyo aksam uykusu gece uykusu kalmadi 1 yas atagimidir bilemiyorum spor yapmama gerek kalmadan gunden gune eriyorum.
N Nidsalii gecmis olsun canım en azındna sebebi bulunmus pk bilgim yok pko konuda Allah şifa versin ayrica merak ediliyor bende pek altif olamiyorum.. ama okumadigim sayfa cok azdir girip okumaya ozen gosteriyorum hepinizide merak edip takip ediyorum yazma isi nedense hep yarim kaliyor zaman okumayla geciyor tam yazacakken bisey cikiyor
Sahihuban merak ediyoruz kuzum ne alemlerdesin ben bi an o konular gecti ben kacirdim sanmistim adet oldun mu
SchonerDuft kuzum iki kilocuk aslinda bol sporla destekleyerek cok rahat gider spor yapmadan olmuyo karnim duz yemek yiyince sisiyo ve yumus yumus karnim zayiflamayi gectim artik 56.9 lari gordum ama sıkilasmam sertlesmem lazim
drdotty nasilsın hemşom yeni gelin gibi ev düzmeceler ne keyiflidir kolay gelsin
tobosolu_dulcinea cok sevindim canim tartida eksiler gormene tebrik ederim darisi kalanlara.
Acilen uyumam lazim minnosum gece 5 te uyaniyo daha uyumuyo iyi geceler

Kızlar bu arada yazmıyorum menüye ama her sabah 1 tane c vitamini ve 1 tane omega 3 alıyorum akşamları da 1 diş sarımsak yutuyorum aklıma gelmişken yaziyim

Ben de dışarı çıkıp koşmak istiyorum ama musait bi yer ve zaman yok malesef
Aslında benimde öyle ve tek çözüm sabah 6 da kimsecikler uyanmadan kalkıp yürümek 1 haftadır sürekli sabah kalkıcam diyorum ama olmuyor belki bu sabah olur bakalım

evet suan iyisin canim ya masallah.
dimi ama vallah hep yedim bol bol 3 hafta boyunca... getirdim tabi getirmemmi:)
Aslinda guzel bi spor yapmak istiyorum bacaklar yumusadi sanki 15 20 dk twist shape yapiyom o kadar jillian yapsam super olur aslinda ama once bi istedigim kiloya iniyim öyle diyom ay valla yalan yoh ben bu sene dogru duzgun diyet veya koruma yapmadim yedim cogu zaman ara ara durarak aldigim 3 5 i verdim Allah tan yoksa giderdi benim adrese cikilat gelmedi adresi yanlis mi verdim ki
Bende sevmiyorum ilk etapta 5 ama biliyorsun 45 olmayı cok istiyorum ama cok zordu 50den aşağısı
Spor arti diyet beni zorluyo kiz ben bi istedigim kiloya iniyim oyle yapcam sporu hedef kilolara odaklanalim simdilik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…