- 25 Mayıs 2013
- 14.025
- 20.711
- 598
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #288.981
Adet oldunmu canım.kimse beni merak etmiyor küstüm sizeee
bence yaparsin sen inaniyorum biara 71 lerdeydin bi düsün 4 kilo gitti 2 mi gitmicekson 2 kilo ama bana çok uzak ya
iyidir kuzum spor listesi kimse oralı olmadı desem yeridir sanırım senin el atman lazım sen başlayınca herkes hırs yapıyordune dersin kuzum
Callani bir saatmi yapıyorsunGünün menüsü
Sabah: 2 tane az sütlü kahve 1 haslanmıs yumurta
Ara: yesil cay
Öğlen: pul biberli yoğurt yanında yulafla yaptığım ekmeklerden 2 küçük dilim
Ara: yesil çay
Akşam: 1 haslanmış yumurta
20 dk cardio + callenetics bugün squat rest
Birazdan tarçınlı süt içicem
3 gün sıkı tutucam çünkü hep bu kiloda takılıp kalıyorum :/ direnci kırmam gerek öpüyorum hepinizi
Evet canımCallani bir saatmi yapıyorsun
masAllah canım ben sikilirim :)Evet canım
Yürüyüşe de başlamayı düşünüyorum ama sabah 6da uyanamıyorum :/masAllah canım ben sikilirim :)
Ben de dışarı çıkıp koşmak istiyorum ama musait bi yer ve zaman yok malesefYürüyüşe de başlamayı düşünüyorum ama sabah 6da uyanamıyorum :/
Allah rahmet eylesin canım...Kizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty SchonerDuft
Aslında benimde öyle ve tek çözüm sabah 6 da kimsecikler uyanmadan kalkıp yürümek 1 haftadır sürekli sabah kalkıcam diyorum ama olmuyor belki bu sabah olur bakalımBen de dışarı çıkıp koşmak istiyorum ama musait bi yer ve zaman yok malesef
İnşallah bende diyete niyetlendim bakalım:)Aslında benimde öyle ve tek çözüm sabah 6 da kimsecikler uyanmadan kalkıp yürümek 1 haftadır sürekli sabah kalkıcam diyorum ama olmuyor belki bu sabah olur bakalım
Aslinda guzel bi spor yapmak istiyorum bacaklar yumusadi sanki 15 20 dk twist shape yapiyom o kadarevet suan iyisin canim ya masallah.
dimi ama vallah hep yedim bol bol 3 hafta boyunca... getirdim tabi getirmemmi:)
Spor arti diyet beni zorluyo kiz ben bi istedigim kiloya iniyim oyle yapcam sporu hedef kilolara odaklanalim simdilikBende sevmiyorumilk etapta 5 ama biliyorsun 45 olmayı cok istiyorum ama cok zordu 50den aşağısı
Anlatmaz miyim buyuk zevlenngel gel anlat mikemmel vucudunuda gaza gelelim bizde
bende açım protein diyeti yapıyorum ton balıklı salata yidiydim öğlen şimdi kefir içiyim diyorum
Dimi heeolsun sonuçta 24 demi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?