- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.001
Sporsuz gidermi dersinAslinda guzel bi spor yapmak istiyorum bacaklar yumusadi sanki 15 20 dk twist shape yapiyom o kadarjillian yapsam super olur aslinda ama once bi istedigim kiloya iniyim öyle diyom ay valla yalan yoh ben bu sene dogru duzgun diyet veya koruma yapmadim yedim cogu zaman ara ara durarak aldigim 3 5 i verdim Allah tan yoksa giderdi benim adrese cikilat gelmedi adresi yanlis mi verdim ki
Spor arti diyet beni zorluyo kiz ben bi istedigim kiloya iniyim oyle yapcam sporu hedef kilolara odaklanalim simdilik
Evet canim ben hergun tartiliyom kilo aldigimi gordukce moralim bozuluyo dur diyorum bu cok etkili gercektenİnş canım aslında tartıyı hic gözümden ayırmamam lazım yoksa birden fırlıyorum verırım yakında umarım çok sınır bozucu
Hayırlı olsun canım :)İnşallah bende diyete niyetlendim bakalım:)
Herkesin bunyesi degisik aslinda ben sporsuz daha rahat veriyorum sporu cok yaptikca hep sabit kaliyorum moralim bozuluyo o yuzden once veriyim korurken yapiyim diyom ama 15 dk falan yapiyom stepperi abartmadan az da olsa bacak calissin diyeSporsuz gidermi dersin
Allah rahmet eylesin canim başiniz sagolsunKizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty @SchonerDuft
Sagol canımHayırlı olsun canım :)
Peki cardio mu pilates mi sence bel icinHerkesin bunyesi degisik aslinda ben sporsuz daha rahat veriyorum sporu cok yaptikca hep sabit kaliyorum moralim bozuluyo o yuzden once veriyim korurken yapiyim diyom ama 15 dk falan yapiyom stepperi abartmadan az da olsa bacak calissin diye
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin...Kizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty @SchonerDuft
Allah rahmet eylesin canımKizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty @SchonerDuft
Bende bu ara hep diyorumki “bu son olsun” , “yarından itibaren başlıyorum” , “yarın şöyle bol çikolatalı bir pasta yeyim(3kişilik) bi daha yemem”bende içmeyecem artık karar aldım dğum gününde bi izin veriyorum yeme konusunda sonrasında yine sıkı bi diyetteyim
ekim ortasında düğün var kuzenimin zayıflamam lazım
Canım ev temizlikte şimdi Çarşamba perşembe eşyalar yerleşecek hafta sonuna kadar mutfak gereçlerini alırım yatak yorgan ev tekstili Pazartesi yada salı evimde uyurum inşallah.
ev işleri nasıl gidiyor hafifledi mi ?
ya bağımlılık yapıyor
akşam evde kaldımmı depresyona giriyorumevi fullicem artık
sağol kuzum pişman oldum ama kola içtiğime
Kuzucuuuum merak etmez olur muyuz. Umarım herşey yolundadır. Bebek geliyor diye düşünmeye başladım.kimse beni merak etmiyor küstüm sizeee
Aynen detoks sorunum var benımGünahıma girdin heekola istedi canım şekersiz aldım içiyorum bende . hafta içi olunca pek sarmadı dışarı çıkmak beni içsem sabahı zor ederim içmesem olmaz planlara zamn da yetmez benim öyle illa dışarı çıkalım ya da özel gün olayım yok evde canım ne zman isterse sofra kurarım ya da dışarı çıkarız daha ne olsun diyorum
valla öyle sandıydık24 beden he
detoks yap dicem de yapamıyorsun en iyisi akşamı kısmak. spor ne alemde
hmmm bak ben her wc ye gitigimde 25 sumosquat yapiyorum. Hemen etki etti bir haftada bacaklarim sanki biraz toparladi kendini... sanada tavsiye ederim... yaninada tabi jillian yapsan hemenciik semsert olur heryerin. Jillian cok ise yariyo.Aslinda guzel bi spor yapmak istiyorum bacaklar yumusadi sanki 15 20 dk twist shape yapiyom o kadarjillian yapsam super olur aslinda ama once bi istedigim kiloya iniyim öyle diyom ay valla yalan yoh ben bu sene dogru duzgun diyet veya koruma yapmadim yedim cogu zaman ara ara durarak aldigim 3 5 i verdim Allah tan yoksa giderdi benim adrese cikilat gelmedi adresi yanlis mi verdim ki
Baslayamadinmi yine :)Günaydın kızlaruyandım vitaminlerimi aldım kahvemi hazırladım sabahın keyfini çıkarıyorum bu arada 400 gram gitmiş inanılmaz motiveyim yürüyüse yine baslayamadım evde bisiklet sürerim belki 1 saat
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?