Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Sporsuz gidermi dersin

İnş canım aslında tartıyı hic gözümden ayırmamam lazım yoksa birden fırlıyorum verırım yakında umarım çok sınır bozucu
Evet canim ben hergun tartiliyom kilo aldigimi gordukce moralim bozuluyo dur diyorum bu cok etkili gercektenolsun kuzum bozma moralini bu son olacak

Sporsuz gidermi dersin
Herkesin bunyesi degisik aslinda ben sporsuz daha rahat veriyorum sporu cok yaptikca hep sabit kaliyorum moralim bozuluyo o yuzden once veriyim korurken yapiyim diyom ama 15 dk falan yapiyom stepperi abartmadan az da olsa bacak calissin diye

Bugunku menüm
11.30
Soğanlı biberli yumurta
İki dilim peynir
Ikı dilim ekmek
Bir kaşık labne ve reçel
17.00
5kofte
Salata
Bır dilim karpuz
5uzum
20.00
Yogurt
Bir saat yuruyuş
2lıtre su

bende içmeyecem artık karar aldım dğum gününde bi izin veriyorum yeme konusunda sonrasında yine sıkı bi diyetteyim
ekim ortasında düğün var kuzenimin zayıflamam lazım
Bende bu ara hep diyorumki “bu son olsun” , “yarından itibaren başlıyorum” , “yarın şöyle bol çikolatalı bir pasta yeyim(3kişilik) bi daha yemem”
Sonuç yine yarına erteledim diyeti.
Yine çok yedim
Çok kola içtim
Okullar açılıyor ben şişman anne olmak istemiyorum. Zaten yine giyecek hiçbişeyim yok. (Sanki okula ben başlayacam da hergün için ne giysem derdindeyim) Evimize yerleşsekte şöyle bol bol alışverişler yapsak
Güzel kızının kreşe uyumu nasıl canım alıştı mı mutlu mu

ev işleri nasıl gidiyor hafifledi mi ?

ya bağımlılık yapıyor
akşam evde kaldımmı depresyona giriyorum evi fullicem artık
sağol kuzum pişman oldum ama kola içtiğime
Canım ev temizlikte şimdi Çarşamba perşembe eşyalar yerleşecek hafta sonuna kadar mutfak gereçlerini alırım yatak yorgan ev tekstili Pazartesi yada salı evimde uyurum inşallah.
Heyecanlıyım
kimse beni merak etmiyor küstüm sizeee
Kuzucuuuum merak etmez olur muyuz. Umarım herşey yolundadır. Bebek geliyor diye düşünmeye başladım.
Nedir son durum canım iyi ol sağlıklı ol mutlu ol

Aynen detoks sorunum var benım yuruyus dısında sporda yapamıyorum yaz oldugundanmıdır bılmem zaman yetmıyo bana ya. Haftaya kuzenımın dugunu var elbısemı daralttırıyorum

hmmm bak ben her wc ye gitigimde 25 sumosquat yapiyorum. Hemen etki etti bir haftada bacaklarim sanki biraz toparladi kendini... sanada tavsiye ederim... yaninada tabi jillian yapsan hemenciik semsert olur heryerin. Jillian cok ise yariyo.

ahahah ay desene baskasi yedi canim cikilatalari ay simdi cok üzüldümmmm

Günaydın kızlar uyandım vitaminlerimi aldım kahvemi hazırladım sabahın keyfini çıkarıyorum bu arada 400 gram gitmiş inanılmaz motiveyim yürüyüse yine baslayamadım evde bisiklet sürerim belki 1 saat

Baslayamadinmi yine :)
Bende kısmen iyi kahvaltı yaptim sayilir birakmak yok devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…