- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.021
Vazgeçtim artık annem de yürüyüse pek iyi bakmıyor evde yapıcam artık yapabildiğim kadar sakın bırakmak yok devamBaslayamadinmi yine :)
Bende kısmen iyi kahvaltı yaptim sayilir birakmak yok devam
Bence kilo verirken cardio sonrasinda pilatesSagol canım
Peki cardio mu pilates mi sence bel icin
Stepper da bacaklari guzel calistiriyo bide sumo ekleyim bende ic bacaklar icinhmmm bak ben her wc ye gitigimde 25 sumosquat yapiyorum. Hemen etki etti bir haftada bacaklarim sanki biraz toparladi kendini... sanada tavsiye ederim... yaninada tabi jillian yapsan hemenciik semsert olur heryerin. Jillian cok ise yariyo.
ahahah ay desene baskasi yedi canim cikilatalari ay simdi cok üzüldümmmm
he yap yap canim azda olsa spor spordur hemen faydasiini görürsün canim.... ivit benimde bi 3 kilo vermem lazim ilk etapda ama bitürlü veremiyorum suan hic canim dikkat etmek istemiyo ya napcam ben böyle:)Stepper da bacaklari guzel calistiriyo bide sumo ekleyim bende ic bacaklar icinsuan stepper yapiyom ama 15 dk sadece yoksa kilo vermem duruyo niyeyse ama hedefe az kaldi 53.8 im bugun iyiki cikilatlar bana ulasmamis ay gorumcemde getirdi alamanyadan yimedim bu sene hic accik tadina baktim duruyo hala
başın sağolsun canımKizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty SchonerDuft
20 ekime çok var kuzum. verirsin 1 günden birşey olmaz bol bol ye tadından usan canın istemesin bir dahabende bu hafta sonu bozacam ama sonraki hafta sonları tam gaz devam
düğün 20 ekimdeymiş o zamana kilo verdiğim bayağı bayağı farkedilsin istiyorum uzun süredir görmediklerimi göreceğim çünkü
d.günü hazırlıklarım az kaldı bi akşam kurabiye felan yaparım
temizliğimide dip köşe (perde,koltuk,kapı,avize) hafta sonu bitirdim sil süpür yaparım artık
inşallah buki ya yarın kabak yapayım diyorum ama evlilik yıldönümümüz bozarım muhtemelenbence yaparsin sen inaniyorum biara 71 lerdeydin bi düsün 4 kilo gitti 2 mi gitmicek
çok az değil mi nasıl dayandınGünün menüsü
Sabah: 2 tane az sütlü kahve 1 haslanmıs yumurta
Ara: yesil cay
Öğlen: pul biberli yoğurt yanında yulafla yaptığım ekmeklerden 2 küçük dilim
Ara: yesil çay
Akşam: 1 haslanmış yumurta
20 dk cardio + callenetics bugün squat rest
Birazdan tarçınlı süt içicem
3 gün sıkı tutucam çünkü hep bu kiloda takılıp kalıyorum :/ direnci kırmam gerek öpüyorum hepinizi
umeyye uzun zamandır girmiyor.kendime o kadar cok kiziyorumki spor konusunda ama sicaklar ve moral bozukluğu bahanem yapamiyorum tam karar veriyorum oglum durmuyor ama gunluk 30 dk ayirmam lazim cidden
Kız @UMEYYE nerdesin
pkonun tedavileri var. adet oldun muHerkese merhabakusuruma bakmayın Bu hafta pek uğrayamadım pek eksik görende olmamış ama olsun Bu hafta tüm kontrollerimi yaptırmak için doktorları geziyorum tek tek Bu pko olayı sebebi bulundu o yüzden doktor kontrollerimi yaptırıyorum son olarak üroloji kardiyoloji muayenem dahiliye sonuçlarım kaldı Ekstrem bir şey çıkmazsa sebebinden emin olacağız inşallah eh böyle olunca moralim pek yok ama bunuda atlatırım Yaklaşık 20 gün sonrada istanbula dönüş yapacağım onun hazırlıklarına Bi on güne başlar o da ayrı dert tabi neyse yine bi içimi döktüm çok konuştum ben gideyim beni bu haftalık mazur görürseniz çok memnun olurum atlatayım direk geleceğim inşallah kendinize iyi bakın hep mutlu olun
umarım veririm kfamın içinde çok zorlanıyorum bu araIyi aksamlar bu ara kizim cok fena heryere yuruyerek gidiyor biseylere uzaniyor pesindeyim bakiciyla birlikte takiliyoruz son bi haftadir alissin sevsin diye ama yinede bana sarilip agliyo aksam uykusu gece uykusu kalmadi 1 yas atagimidir bilemiyorum spor yapmama gerek kalmadan gunden gune eriyorum.
@Nidsalii gecmis olsun canım en azındna sebebi bulunmus pk bilgim yok pko konuda Allah şifa versin ayrica merak ediliyor bende pek altif olamiyorum.. ama okumadigim sayfa cok azdir girip okumaya ozen gosteriyorum hepinizide merak edip takip ediyorum yazma isi nedense hep yarim kaliyor zaman okumayla geciyor tam yazacakken bisey cikiyor
@Sahihuban merak ediyoruz kuzum ne alemlerdesin ben bi an o konular gecti ben kacirdim sanmistim adet oldun mu
SchonerDuft kuzum iki kilocuk aslinda bol sporla destekleyerek cok rahat gider spor yapmadan olmuyo karnim duz yemek yiyince sisiyo ve yumus yumus karnim zayiflamayi gectim artik 56.9 lari gordum ama sıkilasmam sertlesmem lazim
drdotty nasilsın hemşom yeni gelin gibi ev düzmeceler ne keyiflidir kolay gelsin
@tobosolu_dulcinea cok sevindim canim tartida eksiler gormene tebrik ederim darisi kalanlara.
Acilen uyumam lazim minnosum gece 5 te uyaniyo daha uyumuyo iyi geceler
başın sağolsun canımKizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty SchonerDuft
az kalmış kuzum göz aç kapa geçer en sevdiğim alışverişler yakın olaydım kuyruğun olurdum annem bana kuyruk derdeCanım ev temizlikte şimdi Çarşamba perşembe eşyalar yerleşecek hafta sonuna kadar mutfak gereçlerini alırım yatak yorgan ev tekstili Pazartesi yada salı evimde uyurum inşallah.
Heyecanlıyım
Kuzucuuuum merak etmez olur muyuz. Umarım herşey yolundadır. Bebek geliyor diye düşünmeye başladım.
Nedir son durum canım iyi ol sağlıklı ol mutlu ol
bende sadece tibet yapabiliyorum. yürüyüş iyidir hiç yoktan .Aynen detoks sorunum var benımyuruyus dısında sporda yapamıyorum yaz oldugundanmıdır bılmem zaman yetmıyo bana ya. Haftaya kuzenımın dugunu var elbısemı daralttırıyorum
Canım az evet ama İnan çok tok tuttu acıkmadım desem yeridir.20 ekime çok var kuzum. verirsin 1 günden birşey olmaz bol bol ye tadından usan canın istemesin bir daha
inşallah buki ya yarın kabak yapayım diyorum ama evlilik yıldönümümüz bozarım muhtemelen
çok az değil mi nasıl dayandın
umeyye uzun zamandır girmiyor.
15 dk da yapabilirsin 30 dk olması gerekmiyor ki. kaç kg oldun
pkonun tedavileri var. adet oldun mu
umarım veririm kfamın içinde çok zorlanıyorum bu ara
başın sağolsun canım
az kalmış kuzum göz aç kapa geçer en sevdiğim alışverişler yakın olaydım kuyruğun olurdum annem bana kuyruk derde
bende sadece tibet yapabiliyorum. yürüyüş iyidir hiç yoktan .
Bende bu ara hep diyorumki “bu son olsun” , “yarından itibaren başlıyorum” , “yarın şöyle bol çikolatalı bir pasta yeyim(3kişilik) bi daha yemem”
Sonuç yine yarına erteledim diyeti.
Yine çok yedim
Çok kola içtim
Okullar açılıyor ben şişman anne olmak istemiyorum. Zaten yine giyecek hiçbişeyim yok. (Sanki okula ben başlayacam da hergün için ne giysem derdindeyim) Evimize yerleşsekte şöyle bol bol alışverişler yapsak
Güzel kızının kreşe uyumu nasıl canım alıştı mı mutlu mu
55 canim daha fazla cikmiyorum çok sukur ama kendimi çok fazla kasmadan abur cuburu cikararak spor destekli deneyecegim bakalımumeyye uzun zamandır girmiyor.
wuuu elbise daraltmalar felanAynen detoks sorunum var benımyuruyus dısında sporda yapamıyorum yaz oldugundanmıdır bılmem zaman yetmıyo bana ya. Haftaya kuzenımın dugunu var elbısemı daralttırıyorum
ne çok alıntı yapmışın Allahtan ben baştaydım20 ekime çok var kuzum. verirsin 1 günden birşey olmaz bol bol ye tadından usan canın istemesin bir daha
inşallah buki ya yarın kabak yapayım diyorum ama evlilik yıldönümümüz bozarım muhtemelen
çok az değil mi nasıl dayandın
umeyye uzun zamandır girmiyor.
pkonun tedavileri var. adet oldun mu
umarım veririm kfamın içinde çok zorlanıyorum bu ara
başın sağolsun canım
az kalmış kuzum göz aç kapa geçer en sevdiğim alışverişler yakın olaydım kuyruğun olurdum annem bana kuyruk derde
bende sadece tibet yapabiliyorum. yürüyüş iyidir hiç yoktan .
OOO kimler gelmiş :)
birikti ne yapayımne çok alıntı yapmışın Allahtan ben baştaydım
c.tesi yine kontrollü yemeyi düşünüyorum çünkü ipin ucunu bi kaçırırsam zor tutuuyorum
plan yaptınızmı yarın için ?
55 mi şaka yapıyorsun55 canim daha fazla cikmiyorum çok sukur ama kendimi çok fazla kasmadan abur cuburu cikararak spor destekli deneyecegim bakalım
TOK TUTTU İSE bugünde devam edebilirsinCanım az evet ama İnan çok tok tuttu acıkmadım desem yeridir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?