Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Stepper da bacaklari guzel calistiriyo bide sumo ekleyim bende ic bacaklar icin suan stepper yapiyom ama 15 dk sadece yoksa kilo vermem duruyo niyeyse ama hedefe az kaldi 53.8 im buguniyiki cikilatlar bana ulasmamis ay gorumcemde getirdi alamanyadan yimedim bu sene hic accik tadina baktim duruyo hala

he yap yap canim azda olsa spor spordur hemen faydasiini görürsün canim.... ivit benimde bi 3 kilo vermem lazim ilk etapda ama bitürlü veremiyorum suan hic canim dikkat etmek istemiyo ya napcam ben böyle:)

oooo iradeye bak aferin kiz sana

20 ekime çok var kuzum. verirsin 1 günden birşey olmaz bol bol ye tadından usan canın istemesin bir daha
bence yaparsin sen inaniyorum biara 71 lerdeydin bi düsün 4 kilo gitti 2 mi gitmicek
inşallah buki ya yarın kabak yapayım diyorum ama evlilik yıldönümümüz bozarım muhtemelen
çok az değil mi nasıl dayandın
kendime o kadar cok kiziyorumki spor konusunda ama sicaklar ve moral bozukluğu bahanem yapamiyorum tam karar veriyorum oglum durmuyor ama gunluk 30 dk ayirmam lazim cidden
Kız @UMEYYE nerdesin
umeyye uzun zamandır girmiyor.
15 dk da yapabilirsin 30 dk olması gerekmiyor ki. kaç kg oldun

pkonun tedavileri var. adet oldun mu
umarım veririm kfamın içinde çok zorlanıyorum bu ara
Kizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty SchonerDuft
başın sağolsun canım
az kalmış kuzum göz aç kapa geçer en sevdiğim alışverişler yakın olaydım kuyruğun olurdum annem bana kuyruk derde
Aynen detoks sorunum var benım yuruyus dısında sporda yapamıyorum yaz oldugundanmıdır bılmem zaman yetmıyo bana ya. Haftaya kuzenımın dugunu var elbısemı daralttırıyorum
bende sadece tibet yapabiliyorum. yürüyüş iyidir hiç yoktan .

Canım az evet ama İnan çok tok tuttu acıkmadım desem yeridir.

yarın diye diye bende 2 hafta erteledim diyetimi
bugün mutlaka ama mutlaka ye son şansın yedin yedin yemedin bi süre ertele
ay şimdi sende ne tatlı heyecan vardır yei ev yeni eşyalar sonra kıyafet için alışveriş felan Allah herkese böle dertler versin
sen zaten şişman bi anne değilsin kuzum oda nerden çıktı
okula alışma evresinde götürüp getirirsin bi kaç gün o zaman içinde bi kaç kıyafet idare eder seni , saç bakımı makyaj fıstık olursun
dün kızımı kreşe ben götürdüm (ilk günüydü) yarım saat durdum sonra çıktım işe geldim (o yarım saat için ne hazırlık yaptım ama sorma manikür,pedikür,saçlara dalga,makyaj,kıyafet sanki o değil ben okula gidecem iş yerine bi geldim herkes hayırdır tgb hanım özel bi gün heralde diyo dedim evet kızım okula başladı herkes kıs kıs gülüyor )
ilk gün yarım gün bıraktık uyku vakti aldık o zamana kadar bizi aramamıs fakat minik bi kaza olmuş yine dev logolar varmış fırlatmış kafasına gelmiş biraz sıyrılmış kafası , o canımı çok sıktı , bide sınıfta bi arkadaşı (erkek çocuklara abi der bizim ki) abi şap şap vurdu buyama dedi(yanağını gösteriyor) bugün eşimle gittik alışma evresine kadar dikkatli olmalarını söyledik, bu hafta bi minik kazayı daha kaldıramayız (allahım beterlerinden korusun )

Aynen detoks sorunum var benım yuruyus dısında sporda yapamıyorum yaz oldugundanmıdır bılmem zaman yetmıyo bana ya. Haftaya kuzenımın dugunu var elbısemı daralttırıyorum
wuuu elbise daraltmalar felan
bende ekimdeki kuzenimin düğününe hazırlık yapıyorum tgb nolmuşsun böyle demelerini istiyorum

ne çok alıntı yapmışın Allahtan ben baştaydım
c.tesi yine kontrollü yemeyi düşünüyorum çünkü ipin ucunu bi kaçırırsam zor tutuuyorum
plan yaptınızmı yarın için ?

ne çok alıntı yapmışın Allahtan ben baştaydım
c.tesi yine kontrollü yemeyi düşünüyorum çünkü ipin ucunu bi kaçırırsam zor tutuuyorum
plan yaptınızmı yarın için ?
birikti ne yapayım sana kıyak geçtim
yok yapmadık bugün konuşuruz ama 2 günün yorgunluğu var bende yarına gücüm yok açıkçası .
iyi de bir gün kaçacak diğer gün toplayacaksın yedim zaten deyip devam etmek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…