- 27 Ağustos 2012
- 368
- 611
- 103
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.041
Aynen öyle yapmayı planlıyorum bugün bi miktar peynir ekledim sadeceTOK TUTTU İSE bugünde devam edebilirsin
profılAynen öyle yapmayı planlıyorum bugün bi miktar peynir ekledim sadece
nasılsın canım çok yoğun bi iş dönemi geçridim tatilde maalesef yeni yeni kendime geliyorumOOO kimler gelmiş :)
evet canım snep efekti ve ben :)profıl
Resmındeki sen misin :)
pancar nasılsın nasıl gidiyorGunaydin kizlar
ya o dediğini 58 e iniyim söz yapacam ama şimdi olmuyor hala vermem gereken kilom olduğunu bildiğim için sanırımbirikti ne yapayımsana kıyak geçtim
yok yapmadık bugün konuşuruz ama 2 günün yorgunluğu var bende yarına gücüm yok açıkçası .
iyi de bir gün kaçacak diğer gün toplayacaksın yedim zaten deyip devam etmek yok
Aynen bende hycanla dugunu beklıyorum benı en son gorduklerınde 76 kıloydumwuuu elbise daraltmalar felan
bende ekimdeki kuzenimin düğününe hazırlık yapıyorumtgb nolmuşsun böyle demelerini istiyorum
uwww 15 kilo vermiş halini göreceklerAynen bende hycanla dugunu beklıyorum benı en son gorduklerınde 76 kıloydum
Keşke şaka olsa :/55 mi şaka yapıyorsun
yaaa miu senin gizli hayranınımEki Görüntüle 2185766
hellööööööööööööööööö
nasılsınız 14. takım güzelleri
tam açlık saatleri hafifinden akşam yemekleri hazırlanıyor mu
size kurtlu çorba verebilirim ister misiniz
BİR DAHA SÖYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEyaaa miu senin gizli hayranınım
ne kilolar verdiriyosun öle takıma yaaa
söylemeden geçemicem
kaptanlığı bırakmana çok üzüldüm
hazır gelmişken yazıyım dedim
bi kaç taktikte bana versen yaa bi 4 kilo versem fean olmaz (1 ay içinde )
Teşekkür ederim canım kıdemlilerimiz kaçınca kaptanlık bize kaldı
Teşekkür ederim MİUM kıdemlilerimiz kaçınca kaptanlık bize kaldı
Nasılsın kilonu koruyabildin mi
Herşey yolunda mı
BİR DAHA SÖYLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE
Sağolasın canım
işkenceler her zaman işe yarar bebeğim döve döve kilo verdirdim çok
kaç kilosun sen 4 haftada 4 kilo çok az
Geçmiş olsun kuzum sınıfta kaç çocuk var acaba öğretmeni biraz daha yakından ilgilense iyi olacak. Yakında şap şap vuran abilerle başetmeyi öğrenir ama bu süreçte öğretmenin çok dikkatli olması gerek. Bu olumsuzluklar kreşten okuldan soğutabilir yavrucuğu. Sen öğretmenleri sık sık ara kaygılı olduğunu söyle özen göstersinler.yarın diye diye bende 2 hafta erteledim diyetimi
bugün mutlaka ama mutlaka ye son şansın yedin yedin yemedin bi süre ertele
ay şimdi sende ne tatlı heyecan vardır yei ev yeni eşyalar sonra kıyafet için alışveriş felan Allah herkese böle dertler versin
sen zaten şişman bi anne değilsin kuzum oda nerden çıktı
okula alışma evresinde götürüp getirirsin bi kaç gün o zaman içinde bi kaç kıyafet idare eder seni , saç bakımı makyaj fıstık olursun
dün kızımı kreşe ben götürdüm (ilk günüydü) yarım saat durdum sonra çıktım işe geldim (o yarım saat için ne hazırlık yaptım ama sormamanikür,pedikür,saçlara dalga,makyaj,kıyafet sanki o değil ben okula gidecem iş yerine bi geldim herkes hayırdır tgb hanım özel bi gün heralde diyo dedim evet kızım okula başladı herkes kıs kıs gülüyor )
ilk gün yarım gün bıraktık uyku vakti aldık o zamana kadar bizi aramamıs fakat minik bi kaza olmuş yinedev logolar varmış fırlatmış kafasına gelmiş biraz sıyrılmış kafası , o canımı çok sıktı , bide sınıfta bi arkadaşı (erkek çocuklara abi der bizim ki) abi şap şap vurdu buyama dedi(yanağını gösteriyor) bugün eşimle gittik alışma evresine kadar dikkatli olmalarını söyledik, bu hafta bi minik kazayı daha kaldıramayız (allahım beterlerinden korusun )
kaptanımız adına konuşuyorum kendileri bugünlerde çok yoğun sadece etiketlendiği zaman bakabiliyor yoksa cevap verirdi kesinlikleAYYYY sağol doktorum kaptanım beni de merak edip sormuşsun
iyiym sağolllllll
ama kilomu koruyamadım ben şişko oldum yine kesin tartıdan kaçıyorum
olsun ki veririz ne sanki elimizin kiri be
MiuuuuuuAYYYY sağol doktorum kaptanım beni de merak edip sormuşsun
iyiym sağolllllll
ama kilomu koruyamadım ben şişko oldum yine kesin tartıdan kaçıyorum
olsun ki veririz ne sanki elimizin kiri be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?