- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.061
kız haftada 1 kilodan (ki rahat verebilmelisin sporla olur ) ayda 4 kilo rahat ederahaahha
şahanesin ,harikasın daha sayayımmı
64 kiloyum bi 60 hatta 58 olsam fena olmaz (boyun 1.65)
doğru ayda 4 kilo sana azsen haftada verdiriyorsun 4 kiloyu ama 6 aydır diyetteyim o kadar gücüm yok
Ağzından ballar damlayanımkaptanımız adına konuşuyorum kendileri bugünlerde çok yoğun sadece etiketlendiği zaman bakabiliyor yoksa cevap verirdi kesinlikle
kendisinin ne kadar kibar ve tatlı olduğunu söylememe gerek yok sanırım
adınızı da sanınızı da ekmek arası yapar yirimkaptanımız adına konuşuyorum kendileri bugünlerde çok yoğun sadece etiketlendiği zaman bakabiliyor yoksa cevap verirdi kesinlikle
kendisinin ne kadar kibar ve tatlı olduğunu söylememe gerek yok sanırım
Miuuuuuu
Ağzından ballar damlayan miucuğum
Senin yağlarını yerimmm kalmaz bişeyMiuuuuuu
Çok severim çok çokbeni bu kadar sevme utanırım
azcık kıskanç bir insansam bu benim suçum mu Allah yaratmış
Geçmiş olsun kuzum sınıfta kaç çocuk var acaba öğretmeni biraz daha yakından ilgilense iyi olacak. Yakında şap şap vuran abilerle başetmeyi öğrenir ama bu süreçte öğretmenin çok dikkatli olması gerek. Bu olumsuzluklar kreşten okuldan soğutabilir yavrucuğu. Sen öğretmenleri sık sık ara kaygılı olduğunu söyle özen göstersinler.
Bizim okula Ankara’nın podyumu diyorlarmış ondan heyecan yaptım. Konya’dan geldiğimde biraz alışveriş yapmıştım yaz İçin sonra hiç çıkamadım bi daha herşeyim bitmiş
Alacaz el mahkum podyuma iyi bi çıkış yapayım
Benim ortanca 3 yaşı doldurdu kreşe başlayacak ama henüz sıra ona gelmedi araştıramadım kreşleri. 1-2 alternatif var bakalım artık büyük başlasın sonra ortancayı başlatırım.
Sonra bana kalsın gezmeler
sen de mi angaradasnankara sokakları seni bekler desene
evet canım kaygılı olduğumuzu belirttik bugün daha dikkat etmişlerdir umarım gün içinde çok video resim attılar keyfi yerinde gibiydi ama inşallah öledir
okul dediğin gibiyse boşver ev alışverişini bi ankamall,optimum,armada felan yap
Çok severim çok çokkıskanırmış bide
kız haftada 1 kilodan (ki rahat verebilmelisin sporla olur ) ayda 4 kilo rahat ederolur o iş gönlüm razı geldi
e ne zaman istemeye geliyorsunuz beni o zaman
yok canım bi 4 sene orda çalışmıştımsen de mi angaradasn
kaptan da oradan demi
ayy hemen hemen geliyoruz
şu an 3 günlük protein diyetindeyim 2. günüm
sonra ne yaparım bilmiyorum artıkın
spor olarak yürüyüş yapabiliyorum bu ara (15000 adım kadar)
yok cnm tekrar 63 oldum maalesef ekmeğe döndüm düzensiz beslenme falan mesaiye kaldım bide taşınma işim var ekim gibi tekrar diyete başlamayı düşünüyorum çünkü çok sıkılmıştım şimdi iyi hissediyorum kendimi 1 kilosu direk ödem diye düşünüyorum ama benim 60dan aşağısı çok zor ve düzenli spor yapmam gerekiyor inşallah hayatımı bi düzene koymayı planlıyorum taşınma bitince sizleri de çok özlemişim iyi geldi bugün bu sayfa banaTeşekkür ederim canım kıdemlilerimiz kaçınca kaptanlık bize kaldı
Nasılsın kilonu koruyabildin mi
Herşey yolunda mı
adınızı da sanınızı da ekmek arası yapar yirim
tatlılığınız da varsa yemekten sonra tatlı niyetine yirim
naber?
yağ da severmisinonlarımızıda ye istemediğin kadar çok var bizde
Sağol canim cok teşk edeirmIyi aksamlar bu ara kizim cok fena heryere yuruyerek gidiyor biseylere uzaniyor pesindeyim bakiciyla birlikte takiliyoruz son bi haftadir alissin sevsin diye ama yinede bana sarilip agliyo aksam uykusu gece uykusu kalmadi 1 yas atagimidir bilemiyorum spor yapmama gerek kalmadan gunden gune eriyorum.
@Nidsalii gecmis olsun canım en azındna sebebi bulunmus pk bilgim yok pko konuda Allah şifa versin ayrica merak ediliyor bende pek altif olamiyorum.. ama okumadigim sayfa cok azdir girip okumaya ozen gosteriyorum hepinizide merak edip takip ediyorum yazma isi nedense hep yarim kaliyor zaman okumayla geciyor tam yazacakken bisey cikiyor
@Sahihuban merak ediyoruz kuzum ne alemlerdesin ben bi an o konular gecti ben kacirdim sanmistim adet oldun mu
@SchonerDuft kuzum iki kilocuk aslinda bol sporla destekleyerek cok rahat gider spor yapmadan olmuyo karnim duz yemek yiyince sisiyo ve yumus yumus karnim zayiflamayi gectim artik 56.9 lari gordum ama sıkilasmam sertlesmem lazim
drdotty nasilsın hemşom yeni gelin gibi ev düzmeceler ne keyiflidir kolay gelsin
tobosolu_dulcinea cok sevindim canim tartida eksiler gormene tebrik ederim darisi kalanlara.
Acilen uyumam lazim minnosum gece 5 te uyaniyo daha uyumuyo iyi geceler
kuzum demin yazdim sana ama gitmedi herhalde, bence bugün yapma zaten evlilik yildönümünün tadini cikar yarin yaparsin:)inşallah buki ya yarın kabak yapayım diyorum ama evlilik yıldönümümüz bozarım muhtemelen
yağlarını ver de gel yağ ile alamam seni eve falan
pahalı çikolotlar alın gelirken ben yerim onları
kuzu tempolu mu yürüyüş?
interval (aralıklı) yap yürüyüş/nü o halde bolca yağ yak
hızlı tempo-daha yavaş tempo/hızlı/yavaş.. böyle gitsin en az 50 dk yürü bi çıkınca ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?