Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Keşke kuzum ya yalnız yapıyorum alışverişleri mutfakta mor ile mavi arasında kaldım hiçbişey alamıyorum hadi fikir verin
Mutfağım siyah yerler metalik gri kalebodur (granit gibi) perdesini henüz seçmedim. Elektrikli mutfak gereçleri ve halımız mor mu olsun? Turkuaz mı

Hayırlı ugurlu olsun canim evin simdiden gule gule hep utlu gunlerde oturun

Gule Gule oturun ben mor hastasıyımdır

Adet oldunmu canım.

kızlar henüz adet olmadım
cuma güünü kan testi yaptıracağım ..
ona göre netleşecek..

bugün de diyetisyenimle görüştüm ..
kilom sabit >: son zamanlarda salmama rağmen şükür iyiiym..
ayrıca adet olmamanın şişkinliiği de oluyor
ben de kendimi gebe gibi hissediyorum ama netlik henüz yok ..

-sizi çok özlüyorum gün içinde iş sonrası ev ve misafirle yoğun geçiyor
misafirlerim gitti :)

cumayı beklesem mi bugün gidip kan testi mi yaptırsam acaba meraktayım :) bi yandan da sabır et sahihuban diyorum..
bugün oğlumu öğle arasında göremedim çok özledinm :) doya doya mıncırmak istiyorum ..

sizlerin naısl gidiyor diyet yaşam hayat :)

En sıkı diyete başlayalım bari 6. Takımın trabzonlu üyesini örnek alıp 14 günde 14,6 kg yağ yakalım
boşaltacağım şimdi şarjörü

işte tam interval bu zaten
Yok beni seviyooo

iviiit

O zaman aksatmadan devam ediyim
Kilo vermem icin az da olsa yeterlimi peki bu yürüyüşüm
Diyetisyen listelerim var onlardan yapayım diyorum bi kaç haftada
Kuzum yeterli spor olarak
Beslenenmene de dikkat edip akşam öğününü erken ve hafif yersen o iş tamamdır

Canım spor rutinine bayıldım ilahi tgb cim güldürdun beni allah da seni güldürsün

Gule Gule oturun ben mor hastasıyımdır
Canım benimde Nilar gibi tercihim mordan yana

Canım inşallah sonuc gonlüne gore olur kuzum insan sabırsizlaniyo biliyorum aama vence cumayi bekle sunun şurasinda ne kalmış hem sonucu ben bile cok merak ediyorum bu halde birde sana beklemwni soğuk kanli olmani tavsiye ediyorum canim

Canım gri ve siyaha mürdüm tonları çok yakışıyor inanılmaz modern bi görüntüsü oluyor yine de turkuaz da çok güzel

Günün menüsü gelsin
Sabah: az sütlü kahve üstüne yulaf ekmeğine peynirli tost 2 yk yoğurt
Ara: yesil cay 2 tane
Öğlen: 1 haslanmış yumurta
Ara: az sütlü kahve
Akşam: 1 haşlanmış yumurta yanına 2 yk pul biberli yoğurt
Birazdan tarçınlı süt içicem
20 dk cardio hareketleri 90 squat 1 saat kondisyon bisikleti çalıstım süt içmeden önce callen yapıcam. Yarın da bu şekilde beslenicem sonraki gün 2 dilim buğday ekmeği ve meyve ekliycem menüme iyi ki varsınız kızlar öpüldünüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…