- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.081
En sıkı diyete başlayalım bari 6. Takımın trabzonlu üyesini örnek alıp 14 günde 14,6 kg yağ yakalım
Basın sagolsun canim allah rahmet eylesin nurlar icinde yatirsin kayınpederiniKizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty @SchonerDuft
Keşke kuzum ya yalnız yapıyorum alışverişleri mutfakta mor ile mavi arasında kaldım hiçbişey alamıyorum hadi fikir verin20 ekime çok var kuzum. verirsin 1 günden birşey olmaz bol bol ye tadından usan canın istemesin bir daha
inşallah buki ya yarın kabak yapayım diyorum ama evlilik yıldönümümüz bozarım muhtemelen
çok az değil mi nasıl dayandın
umeyye uzun zamandır girmiyor.
15 dk da yapabilirsin 30 dk olması gerekmiyor ki. kaç kg oldun
pkonun tedavileri var. adet oldun mu
umarım veririm kfamın içinde çok zorlanıyorum bu ara
başın sağolsun canım
az kalmış kuzum göz aç kapa geçer en sevdiğim alışverişler yakın olaydım kuyruğun olurdum annem bana kuyruk derde
bende sadece tibet yapabiliyorum. yürüyüş iyidir hiç yoktan .
Hayırlı ugurlu olsun canim evin simdiden gule gule hep utlu gunlerde oturunCanım ev temizlikte şimdi Çarşamba perşembe eşyalar yerleşecek hafta sonuna kadar mutfak gereçlerini alırım yatak yorgan ev tekstili Pazartesi yada salı evimde uyurum inşallah.
Heyecanlıyım
Kuzucuuuum merak etmez olur muyuz. Umarım herşey yolundadır. Bebek geliyor diye düşünmeye başladım.
Nedir son durum canım iyi ol sağlıklı ol mutlu ol
Gule Gule oturun ben mor hastasıyımdırKeşke kuzum ya yalnız yapıyorum alışverişleri mutfakta mor ile mavi arasında kaldım hiçbişey alamıyorum hadi fikir verin
Mutfağım siyah yerler metalik gri kalebodur (granit gibi) perdesini henüz seçmedim. Elektrikli mutfak gereçleri ve halımız mor mu olsun? Turkuaz mı
Adet oldunmu canım.
Iyi aksamlar bu ara kizim cok fena heryere yuruyerek gidiyor biseylere uzaniyor pesindeyim bakiciyla birlikte takiliyoruz son bi haftadir alissin sevsin diye ama yinede bana sarilip agliyo aksam uykusu gece uykusu kalmadi 1 yas atagimidir bilemiyorum spor yapmama gerek kalmadan gunden gune eriyorum.
@Nidsalii gecmis olsun canım en azındna sebebi bulunmus pk bilgim yok pko konuda Allah şifa versin ayrica merak ediliyor bende pek altif olamiyorum.. ama okumadigim sayfa cok azdir girip okumaya ozen gosteriyorum hepinizide merak edip takip ediyorum yazma isi nedense hep yarim kaliyor zaman okumayla geciyor tam yazacakken bisey cikiyor
Sahihuban merak ediyoruz kuzum ne alemlerdesin ben bi an o konular gecti ben kacirdim sanmistim adet oldun mu
@SchonerDuft kuzum iki kilocuk aslinda bol sporla destekleyerek cok rahat gider spor yapmadan olmuyo karnim duz yemek yiyince sisiyo ve yumus yumus karnim zayiflamayi gectim artik 56.9 lari gordum ama sıkilasmam sertlesmem lazim
drdotty nasilsın hemşom yeni gelin gibi ev düzmeceler ne keyiflidir kolay gelsin
tobosolu_dulcinea cok sevindim canim tartida eksiler gormene tebrik ederim darisi kalanlara.
Acilen uyumam lazim minnosum gece 5 te uyaniyo daha uyumuyo iyi geceler
Canım ev temizlikte şimdi Çarşamba perşembe eşyalar yerleşecek hafta sonuna kadar mutfak gereçlerini alırım yatak yorgan ev tekstili Pazartesi yada salı evimde uyurum inşallah.
Heyecanlıyım
Kuzucuuuum merak etmez olur muyuz. Umarım herşey yolundadır. Bebek geliyor diye düşünmeye başladım.
Nedir son durum canım iyi ol sağlıklı ol mutlu ol
başın sağolsun kuzum mekanı cenent olsun sizelre sabır versin Allah ım ...Kizlar sabah kayinbabam vefat etti bir sure ugrayamam musait oldugumda yazarim canlar..
drdotty @SchonerDuft
damarıma bastı kızmiu yu sinirlenireceksin şimdi
boşaltacağım şimdi şarjörü
En sıkı diyete başlayalım bari 6. Takımın trabzonlu üyesini örnek alıp 14 günde 14,6 kg yağ yakalım
ben şimdi işten bi çıkıyorum (1 haftadır yapıyorum)
yavaş başlayıp hızlanıyorum sonra yokuş ineceğim bir yer var orayı mecbur koşar adım iniyorum (istanbulun yokuşlarını az çok biliyosan bayağı dik bi yokuş) sonra nefesim kesilip yavaşlıyorum en az 50 dk bu şekilde gidiyorum
bu kadar yürüdükten sonra yokuş çıkma yerini çıkamayıp dolmuşa biniyorum
ayıpsın ya alamanyalardan çikolotlar geldi senindir
Yok beni seviyooo
Hiii hiii olurryağlarını ver de gel yağ ile alamam seni eve falan
O zaman aksatmadan devam ediyimboşaltacağım şimdi şarjörü
Eki Görüntüle 2185796
işte tam interval bu zaten
Eki Görüntüle 2185797 iviiit
Kuzum yeterli spor olarakO zaman aksatmadan devam ediyim
Kilo vermem icin az da olsa yeterlimi peki bu yürüyüşüm
Diyetisyen listelerim var onlardan yapayım diyorum bi kaç haftada
Canım spor rutinine bayıldımben şimdi işten bi çıkıyorum (1 haftadır yapıyorum)
yavaş başlayıp hızlanıyorum sonra yokuş ineceğim bir yer var orayı mecbur koşar adım iniyorum (istanbulun yokuşlarını az çok biliyosan bayağı dik bi yokuş) sonra nefesim kesilip yavaşlıyorum en az 50 dk bu şekilde gidiyorum
bu kadar yürüdükten sonra yokuş çıkma yerini çıkamayıp dolmuşa biniyorum
ayıpsın ya alamanyalardan çikolotlar geldi senindir
Keşke kuzum ya yalnız yapıyorum alışverişleri mutfakta mor ile mavi arasında kaldım hiçbişey alamıyorum hadi fikir verin
Mutfağım siyah yerler metalik gri kalebodur (granit gibi) perdesini henüz seçmedim. Elektrikli mutfak gereçleri ve halımız mor mu olsun? Turkuaz mı
Canım benimdeGule Gule oturun ben mor hastasıyımdır
Canım inşallah sonuc gonlüne gore olur kuzumkızlar henüz adet olmadım
cuma güünü kan testi yaptıracağım ..
ona göre netleşecek..
bugün de diyetisyenimle görüştüm ..
kilom sabit >: son zamanlarda salmama rağmen şükür iyiiym..
ayrıca adet olmamanın şişkinliiği de oluyor
ben de kendimi gebe gibi hissediyorum ama netlik henüz yok ..
-sizi çok özlüyorum gün içinde iş sonrası ev ve misafirle yoğun geçiyor
misafirlerim gitti :)
cumayı beklesem mi bugün gidip kan testi mi yaptırsam acaba meraktayım :) bi yandan da sabır et sahihuban diyorum..
bugün oğlumu öğle arasında göremedim çok özledinm :) doya doya mıncırmak istiyorum ..
sizlerin naısl gidiyor diyet yaşam hayat :)
Canım gri ve siyaha mürdüm tonları çok yakışıyor inanılmaz modern bi görüntüsü oluyor yine de turkuaz da çok güzelKeşke kuzum ya yalnız yapıyorum alışverişleri mutfakta mor ile mavi arasında kaldım hiçbişey alamıyorum hadi fikir verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?