- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.101
Allah analı babalı büyütsün canımKızlar ben doğumumu yaptım 4 gün oluyor 40 ım çıksın aranızdayım umarım o zamana kadar çok kilom kalmamış olur hepinize iyi akşamlar
Acıkmadın mı keşke salata yeseydinBugün sabah kahvaltısı çok geç yaptım hatta öğlen 12 buçuktu hem öğle yemeği hem kahvaltı bir oldu boşnak böreği yedim. Akşam yemeyeceğim. Düzen şaştı yine.
Azmini tebrik ederimGünün menüsü gelsin
Sabah: az sütlü kahve üstüne yulaf ekmeğine peynirli tost 2 yk yoğurt
Ara: yesil cay 2 tane
Öğlen: 1 haslanmış yumurta
Ara: az sütlü kahve
Akşam: 1 haşlanmış yumurta yanına 2 yk pul biberli yoğurt
Birazdan tarçınlı süt içicem
20 dk cardio hareketleri 90 squat 1 saat kondisyon bisikleti çalıstım süt içmeden önce callen yapıcam. Yarın da bu şekilde beslenicem sonraki gün 2 dilim buğday ekmeği ve meyve ekliycem menüme iyi ki varsınız kızlar öpüldünüz
Pilav ı akşam yemeseydin keşkeMenü
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kapya, kelek, 1 dilim çeçil, 2 ceviz
ARA
- 1 kase yoğurt,2 ceviz, sade Türk kahvesi, 1 kare bitter, bitki çayı
AKŞAM
- yeşil fasulye, pilav, salata, ayran
ARA
-sade Türk kahvesi, bitki çayı
SU: 1,5 lt
SPOR
- 10 dk yoga, 50 dk bölgesel spor+esneme
hayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsunKızlar ben doğumumu yaptım 4 gün oluyor 40 ım çıksın aranızdayım umarım o zamana kadar çok kilom kalmamış olur hepinize iyi akşamlar
Spor yapamıyorum diye vicdan yapmama gerek yok o zaman çooook Saol miucumKuzum yeterli spor olarak
Beslenenmene de dikkat edip akşam öğününü erken ve hafif yersen o iş tamamdır
Ayy amin kuzum hepimiz gülelimCanım spor rutinine bayıldımilahi tgb cim güldürdun beni allah da seni güldürsün
Vermişlermi şimdi canım bebeğiKızlar çok uykum var uyucam şimdi ama paylaşmadan edemicem.dun eşim ile arkadaşı konuşmuş. Arkadaşının eşi hastanede hemşire kadının biri doğum yapmış çocuğu yetimhaneye verecem demiş arkadaşın aklına biz gelmişiz ama söyleyememişlerdünden beri aklımda dolanıp duruyor keşke deselerdi
Normalde eşim yok diyordu. Ama iş ciddi olunca sıcak baktı bende hep ypk diyordum ama bunu duyunca keşke deselerdi diyorum. Belki öğrenciydi belki başka birşey var arkasında bilemiyoruz ki işte ben olsam bende vermezdim fakst şartlar durumlar da insanı bazen zora sokuyoVermişlermi şimdi canım bebeği
yaa doğmadan önce vericem denilir belki ama (onu bile anlamıs degilimde) doğduktan sonra nasıl bi çaresizliktirde verilir ki yetimhaneye
Düşünürmüydün deselerdi yada eşinle ortak kararınız ne olurrdu?
Insanları anlamak cok zor nasil bir durumki yetimhameye vermeyi düşünüyor bakamayacaksan yapma...eger size soyleseydi kararın almak mi olurdu canimKızlar çok uykum var uyucam şimdi ama paylaşmadan edemicem.dun eşim ile arkadaşı konuşmuş. Arkadaşının eşi hastanede hemşire kadının biri doğum yapmış çocuğu yetimhaneye verecem demiş arkadaşın aklına biz gelmişiz ama söyleyememişlerdünden beri aklımda dolanıp duruyor keşke deselerdi
Katılım az olduğundan listeyi hazırlamadım talep olursa yapabilirizİyi akşamlar kızlar bir saat yürüyüşümu yaptım geldim,bu arada bu hafta spor yarismasi varmıydi geçen hafta gibi?
Ben yargilayamiyorum canım belki öğrenciydi belki işin arka tarafında farklı şeyler var mutlaka bir zorluğu vardır baş edemeyeceği. Eskide olsa çok kızardım ne değişti bilmiyorum işte anlamaya çalışıyorum sadece alırdım büyük ihtimal ileInsanları anlamak cok zor nasil bir durumki yetimhameye vermeyi düşünüyor bakamayacaksan yapma...eger size soyleseydi kararın almak mi olurdu canim
Sağol tatlımhayırlı olsun canım Allah analı babalı buyutsun
Sağol canımAllah analı babalı büyütsün canım
Sağol canım teşekkürlerKmsl Hnd Allah bagislasin canim.Anali babali büyüsün insallah Allahim hayirli sağlıklı mutlu ömür nasip etsin minige ❤❤
Tabi doğru söylüyorsun kızıyorum sadece o bebeklerin ne suçu var üzülüyorumBen yargilayamiyorum canım belki öğrenciydi belki işin arka tarafında farklı şeyler var mutlaka bir zorluğu vardır baş edemeyeceği. Eskide olsa çok kızardım ne değişti bilmiyorum işte anlamaya çalışıyorum sadece alırdım büyük ihtimal ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?