Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Menü
KAHVALTI
- 1 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, kapya, kelek, 1 dilim çeçil, 2 ceviz
ARA
- 1 kase yoğurt,2 ceviz, sade Türk kahvesi, 1 kare bitter, bitki çayı
AKŞAM
- yeşil fasulye, pilav, salata, ayran
ARA
-sade Türk kahvesi, bitki çayı
SU: 1,5 lt
SPOR
- 10 dk yoga, 50 dk bölgesel spor+esneme

Kızlar çok uykum var uyucam şimdi ama paylaşmadan edemicem.dun eşim ile arkadaşı konuşmuş. Arkadaşının eşi hastanede hemşire kadının biri doğum yapmış çocuğu yetimhaneye verecem demiş arkadaşın aklına biz gelmişiz ama söyleyememişler dünden beri aklımda dolanıp duruyor keşke deselerdi

Bugün sabah kahvaltısı çok geç yaptım hatta öğlen 12 buçuktu hem öğle yemeği hem kahvaltı bir oldu boşnak böreği yedim. Akşam yemeyeceğim. Düzen şaştı yine.
Acıkmadın mı keşke salata yeseydin
Azmini tebrik ederim
Pilav ı akşam yemeseydin keşke

Vermişlermi şimdi canım bebeği
yaa doğmadan önce vericem denilir belki ama (onu bile anlamıs degilimde) doğduktan sonra nasıl bi çaresizliktirde verilir ki yetimhaneye
Düşünürmüydün deselerdi yada eşinle ortak kararınız ne olurrdu?

Normalde eşim yok diyordu. Ama iş ciddi olunca sıcak baktı bende hep ypk diyordum ama bunu duyunca keşke deselerdi diyorum. Belki öğrenciydi belki başka birşey var arkasında bilemiyoruz ki işte ben olsam bende vermezdim fakst şartlar durumlar da insanı bazen zora sokuyo

Insanları anlamak cok zor nasil bir durumki yetimhameye vermeyi düşünüyor bakamayacaksan yapma...eger size soyleseydi kararın almak mi olurdu canim

Insanları anlamak cok zor nasil bir durumki yetimhameye vermeyi düşünüyor bakamayacaksan yapma...eger size soyleseydi kararın almak mi olurdu canim
Ben yargilayamiyorum canım belki öğrenciydi belki işin arka tarafında farklı şeyler var mutlaka bir zorluğu vardır baş edemeyeceği. Eskide olsa çok kızardım ne değişti bilmiyorum işte anlamaya çalışıyorum sadece alırdım büyük ihtimal ile

Tabi doğru söylüyorsun kızıyorum sadece o bebeklerin ne suçu var üzülüyorum haber gönderme şansın varsa şansını dene böyle şeylerin prosedürü var mi hiç bilmem ama Rabbim hakkında ayrılışını versin kuzum ❤❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…