Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Eşim aradan zaman geçti demişti. Bilmiyorum şuan ki durumu bir sordururum ama üstünden çok zaman geçmiş zor yani

Masum bir çocuğu sahiplenmek kadar güzel bir şey olamaz herhalde,özel değilse yaşınız ve çocuk sahibi olma durumunuz(tüp bebekle) çok mu zor,rabbim tez zamanda sana da bana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallah

33 yaşındayım 3 tüp denemem oldu sonra aşılama ile hamile kaldım kimyasal ile kaybettim. Aradan 4 ay geçti doğal yolla kaldım gelişimi durdu kürtaj oldum martta sonra pıhtı testi yaptırdım 3 gende heterozigot çıktı vs vs vs sorun çok detmsn yok güçte kalmadı, zaten

Eşim aradan zaman geçti demişti. Bilmiyorum şuan ki durumu bir sordururum ama üstünden çok zaman geçmiş zor yani
Ben yeni bi durum zannettim üzülme canim hiç ummadigin anda istediğin oluverir inşallah

Hee hic yapmamaktan iyidir deemii ay son kilolar ustune duşmezsen hic gitmiyolar valla

Ne kadar da guzel bir anne olurdun sen o meleğe kuzum simdi almak isteseniz olmaz mi

Anladım canım ne güzel doğal kalmışsın her zaman şansın var,ben de 31 yaşındayım,2 tup denemem var ikinci tuttu ama kalbi durduğu için kürtaj oldum,şimdi üç ay kendime zaman verdim vitamin takviyesi,spor ve sağlıklı beslenmeyle üç ay sonra tekrar denemek istiyorum.

Allah bir kere o duyguyu yaşatmışsa inşallah bir daha yaşatır ben hep öyle düşünüyorum ama önce bizim sağlığımız tabiki

Günaydın kizlar

Dün çarşı pazar iki buçuk saat yürumusum adım sayar programında 10 km görünüyor,sabah uyanınca ayak bileğimin üstüne tam basamiyorum çok ağrıyor ne oldu acaba,burkma falanda yok niye böyle oldu ki

Bebek içinde ne büyük şanstı sen çok güzel bi anne olurdun ona inşallah yine bi umut vardır almanız için

mesajın beni gülümsetti sıcacık etti..
benimle heycanlanmanız ne büyük şans :)
şimdilik bekleyeceğim cumayı nasipse :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…