- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.121
Eşim aradan zaman geçti demişti. Bilmiyorum şuan ki durumu bir sordururum ama üstünden çok zaman geçmiş zor yaniTabi doğru söylüyorsun kızıyorum sadece o bebeklerin ne suçu var üzülüyorumhaber gönderme şansın varsa şansını dene böyle şeylerin prosedürü var mi hiç bilmem ama Rabbim hakkında ayrılışını versin kuzum ❤❤
Anladim canım,ben gecen hafta tatilde olduğum için dahil olamamistim ondan sordum,ben yine bireysel her gün sporumu yaparım inşallah iyice hantallastim cunkuKatılım az olduğundan listeyi hazırlamadım talep olursa yapabiliriz
Masum bir çocuğu sahiplenmek kadar güzel bir şey olamaz herhalde,özel değilse yaşınız ve çocuk sahibi olma durumunuz(tüp bebekle) çok mu zor,rabbim tez zamanda sana da bana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallahNormalde eşim yok diyordu. Ama iş ciddi olunca sıcak baktı bende hep ypk diyordum ama bunu duyunca keşke deselerdi diyorum. Belki öğrenciydi belki başka birşey var arkasında bilemiyoruz ki işte ben olsam bende vermezdim fakst şartlar durumlar da insanı bazen zora sokuyo
Yarin liste yaparız olmadıAnladim canım,ben gecen hafta tatilde olduğum için dahil olamamistim ondan sordum,ben yine bireysel her gün sporumu yaparım inşallah iyice hantallastim cunku
33 yaşındayım 3 tüp denemem oldu sonra aşılama ile hamile kaldım kimyasal ile kaybettim. Aradan 4 ay geçti doğal yolla kaldım gelişimi durdu kürtaj oldum martta sonra pıhtı testi yaptırdım 3 gende heterozigot çıktı vs vs vs sorun çok detmsn yok güçte kalmadı, zatenMasum bir çocuğu sahiplenmek kadar güzel bir şey olamaz herhalde,özel değilse yaşınız ve çocuk sahibi olma durumunuz(tüp bebekle) çok mu zor,rabbim tez zamanda sana da bana da isteyen herkese de en kısa zamanda nasip etsin inşallah
Ben yeni bi durum zannettim üzülme canim hiç ummadigin anda istediğin oluverir inşallahEşim aradan zaman geçti demişti. Bilmiyorum şuan ki durumu bir sordururum ama üstünden çok zaman geçmiş zor yani
Hee hic yapmamaktan iyidir deemiihe yap yap canim azda olsa spor spordur hemen faydasiini görürsün canim.... ivit benimde bi 3 kilo vermem lazim ilk etapda ama bitürlü veremiyorum suan hic canim dikkat etmek istemiyo ya napcam ben böyle:)
oooo iradeye bak aferin kiz sana
Iyiyim canim sen nasilsinpancar nasılsın nasıl gidiyor
Ne kadar da guzel bir anne olurdun sen o meleğe kuzumKızlar çok uykum var uyucam şimdi ama paylaşmadan edemicem.dun eşim ile arkadaşı konuşmuş. Arkadaşının eşi hastanede hemşire kadının biri doğum yapmış çocuğu yetimhaneye verecem demiş arkadaşın aklına biz gelmişiz ama söyleyememişlerdünden beri aklımda dolanıp duruyor keşke deselerdi
MiuuuuuuuuuuuuuuKuzum yeterli spor olarak
Beslenenmene de dikkat edip akşam öğününü erken ve hafif yersen o iş tamamdır
Bize dün söyledi bilmiyorduk eşim soracak amaBen yeni bi durum zannettim üzülme canim hiç ummadigin anda istediğin oluverir inşallah
Eşim soracak bakalım belki ilerisi için olur geçti bu artık sanırımNe kadar da guzel bir anne olurdun sen o meleğe kuzumsimdi almak isteseniz olmaz mi
Nasipse gelir sizi bulur canimBize dün söyledi bilmiyorduk eşim soracak ama
Eşim soracak bakalım belki ilerisi için olur geçti bu artık sanırım
Bana uyar canimYarin liste yaparız olmadı
Anladım canım ne güzel doğal kalmışsın her zaman şansın var,ben de 31 yaşındayım,2 tup denemem var ikinci tuttu ama kalbi durduğu için kürtaj oldum,şimdi üç ay kendime zaman verdim vitamin takviyesi,spor ve sağlıklı beslenmeyle üç ay sonra tekrar denemek istiyorum.33 yaşındayım 3 tüp denemem oldu sonra aşılama ile hamile kaldım kimyasal ile kaybettim. Aradan 4 ay geçti doğal yolla kaldım gelişimi durdu kürtaj oldum martta sonra pıhtı testi yaptırdım 3 gende heterozigot çıktı vs vs vs sorun çok detmsn yok güçte kalmadı, zaten
Bebek içinde ne büyük şanstı sen çok güzel bi anne olurdun ona inşallah yine bi umut vardır almanız içinNormalde eşim yok diyordu. Ama iş ciddi olunca sıcak baktı bende hep ypk diyordum ama bunu duyunca keşke deselerdi diyorum. Belki öğrenciydi belki başka birşey var arkasında bilemiyoruz ki işte ben olsam bende vermezdim fakst şartlar durumlar da insanı bazen zora sokuyo
maşallah sana ben vermiştim geri aldım malesf:dIyiyim canim sen nasilsinhala zayif ve 26 bedenim sen napiyon verdin mi kilolari
Canım inşallah sonuc gonlüne gore olur kuzuminsan sabırsizlaniyo biliyorum aama vence cumayi bekle sunun şurasinda ne kalmış hem sonucu ben bile cok merak ediyorum bu halde birde sana beklemwni soğuk kanli olmani tavsiye ediyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?