- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.321
Geçmiş olsun canım dikkat et aman diyimmGünaydın kızlar dün öğlenden başım baş ağrısı ile uğraştım. Tansiyonum 10 a 7 çıktı tibet yogası yaparken 3. Ayinde kalbimin kzn pompalamasini hissettim gördüm desem inanır mısınız.
Evet öğrenciyimEllerine sağlık canım allah ağız tadı ile yemeyi nasip etsin
Sporlarına hayranım senin. Afiyet olsun canım
Öğrenciydin dimi .
Adet durumun nasıl oldu ne önerdi dr.
Nasıl başardın diye sormayacam tahmin edebiliyorumkilo durumu nasıl
HarikasınKızlar 60 dk yürüyüşümu yaptım
Ne güzel ya ben o sürece hala başlayamadım. Çok daha önce başka bi gruptan mezun bile olmuştum ne güzelMerhaba herkeseBugün bir şöyle ölçüleri bakayım dedim incelmişimmm Böyle yavaş yavaş olmasına çok seviniyorum ya
Gözun aydın canım Allah anali babali sağlikla büyutmeyi nasip etsin kilo verilirKızlar nabersiniz Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gittim şu anda 71.200 oldum kırkım çıkana kadar beklemedeyim şuanda diyet yapamam zaten ama sonrasında biraz dikkat etmem lazım inşallah diyete gerek kalmadan en kusa zamanda veririm kiloları tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Her emzirmeden sonra iki bardak su ic canimKızlar nabersiniz Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gittim şu anda 71.200 oldum kırkım çıkana kadar beklemedeyim şuanda diyet yapamam zaten ama sonrasında biraz dikkat etmem lazım inşallah diyete gerek kalmadan en kusa zamanda veririm kiloları tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Canım zamanla alışır sanırım ilk ayrılışınız mı ?Günaydın kızlar iyi pazarlar. Gecen hafta okulum basladi kizla gittik bakiciya birakamadim cok agliyor. Bakici eve geldigi gibi bana yapisiyor anliyor birakip gidecegimi gecen hafta okula goturdum seminer calismasi ilk hafta sorun olmuyor diye ogle sonu bakici bayana birakip ciktim birer saat yarim saati hep aglayarak geciyor ve mutsuz gorunuyor gelip aldigimda kamera henuz gelmedi bu hafta ici gelir belki oradan izlersem rahatlatim.. asiri derecede bana dustu 14 aylik oldu sanirim kaybetme korkusu var.. netten bakindim cee oyunu olsun 10 ar dakikalik birakip gidip gelme olsun ben bile alisamadim o nasil alissin bu duruma canim cok sıkılıyor oneriniz varsa alabilirim. Nasil daha kolay atlatabilir bu sureci
Genç kizligimda 6 7 ay olmadığım oluyordu. Soğan suyu içsen nasıl olur. Birde sende tibet yapsana inan çok faydasını görürsünEvet öğrenciyimve hala adet olamadım 3 Ay olacak ilk sökücü vermişti fakat biteli on günü geçti oda fayda etmedi tekrar gideceğim ya
Canım normal porsiyonlarda ye zaten 71 e düşmüşsün şuan kilolarına da takılma tadını çıkar kırkın çıkınca düşünürsünKızlar nabersiniz Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gittim şu anda 71.200 oldum kırkım çıkana kadar beklemedeyim şuanda diyet yapamam zaten ama sonrasında biraz dikkat etmem lazım inşallah diyete gerek kalmadan en kusa zamanda veririm kiloları tavsiyeleriniz varsa alabilirim
Aynen tatlım benim sorunum ekmek zaten onu halletsem gerisi gelicek amaCanım zamanla alışır sanırım ilk ayrılışınız mı ?
Genç kizligimda 6 7 ay olmadığım oluyordu. Soğan suyu içsen nasıl olur. Birde sende tibet yapsana inan çok faydasını görürsün
Canım normal porsiyonlarda ye zaten 71 e düşmüşsün şuan kilolarına da takılma tadını çıkar kırkın çıkınca düşünürsün
İçiyorum cnm sen neler yaptın bakalım kilolar ne alemdeHer emzirmeden sonra iki bardak su ic canim
Sağol canımGözun aydın canım Allah anali babali sağlikla büyutmeyi nasip etsin kilo verilir
Sağlıcakla buyut bebişini:) ben ilk 6ay diyet yapmadım suyun azalıyordu yemesem sonra çok kolay verdim kilolarımı emzırdgım için çocukta ek gıdaya gecınce rahatlamştım. Bıde emzirirksn tatlı isteğim çok oldu. Sende tatlıdan ekmekten kısarsan iyi olur diye düşünüyorum.kaç kıloyla hamile kalmştınKızlar nabersiniz Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gittim şu anda 71.200 oldum kırkım çıkana kadar beklemedeyim şuanda diyet yapamam zaten ama sonrasında biraz dikkat etmem lazım inşallah diyete gerek kalmadan en kusa zamanda veririm kiloları tavsiyeleriniz varsa alabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?