Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

günaydınlar günaydınlar :) dün erken uyudum bugün geç uyandım eksileri görmek moral oluyor valla bir de incelmis hissediyorum yüzüm de süzülmüs gibi

Evet öğrenciyimve hala adet olamadım 3 Ay olacak ilk sökücü vermişti fakat biteli on günü geçti oda fayda etmedi tekrar gideceğim ya

Sanırım pazar günleri buralar sakin oluyor günün menüsünü yaziyim
Sabah az sütlü kahve üstüne peynirli tost
Ara :yesil cay
Öğlen: yarım kadayıf uzunca bir kadayıflı yarımı 2 baklava boyutuna geliyordu
Ara: 50gr çikolata az sütlü kahve
Akşam: 5 6 tane kırmızı et
Birazdan yesil cay içicem
Bugün ödül öğünüm vardı yemek yerine kadayıf tatlı yerine çikolata yedim :)
90 squat yaptım ve temizlikte anneme yardım ettim spor yaparken daha az terliyorum diyebilirim 20 dk cardio egzersizi bir de bugün callen ve bisiklet yok birazdan tibet yapıcam kilo almasam iyi

Menüm gelsin kızlar

Sabah 10.00

Bir haşlanmış yumurta
6 zeytin
1 dilim peynir
Sivri biber
Yarım domates
2 dilim ekmek

Öğle 14.30
Altı kaşık zy kabak yemeği
Bir kase semizotu cacığı

Ara üç incir ( fazla oldu farkındayım ama mevsimi geçmeden yemek istedim,bir de canım tatlı çekti sıfır şeker ttükettigim için)

Aksam 18.30

Fırınlanmış istavrit ( saymadım ama doyana kadar yedim)
Bol salata

2 litre su 60 dk yuruyus

Merhaba herkeseBugün bir şöyle ölçüleri bakayım dedim incelmişimmmBöyle yavaş yavaş olmasına çok seviniyorum ya
Ne güzel ya ben o sürece hala başlayamadım. Çok daha önce başka bi gruptan mezun bile olmuştum ne güzel Moda giremedim kilo vermenin. Yavaş yavaş ama belli düzen içinde o kiloyu vermek çok güzel.

Kızlar nabersiniz Doğum yapalı 1 hafta oldu Doğuma 81.300 ile gittim şu anda 71.200 oldum kırkım çıkana kadar beklemedeyim şuanda diyet yapamam zaten ama sonrasında biraz dikkat etmem lazım inşallah diyete gerek kalmadan en kusa zamanda veririm kiloları tavsiyeleriniz varsa alabilirim

9 Eylul menu
Kahvalti 10.pp
2 haslanmis yumurta
Zeytin
Peynir
1 dilim tb ekmk
Ogle 14.30
Fırında sebzeli köfte
3 yk pirinç pilavı
Ara 15.00
1 elma
1 mandalina
Akşam 18.00
1 kase mercimek corba
Bol salata
Ara. 19.00
Acıktığım için
1 etimek uzeri krem peynir

Gözun aydın canım Allah anali babali sağlikla büyutmeyi nasip etsin kilo verilir

Her emzirmeden sonra iki bardak su ic canim

Canım zamanla alışır sanırım ilk ayrılışınız mı ?
Evet öğrenciyimve hala adet olamadım 3 Ay olacak ilk sökücü vermişti fakat biteli on günü geçti oda fayda etmedi tekrar gideceğim ya
Genç kizligimda 6 7 ay olmadığım oluyordu. Soğan suyu içsen nasıl olur. Birde sende tibet yapsana inan çok faydasını görürsün
Canım normal porsiyonlarda ye zaten 71 e düşmüşsün şuan kilolarına da takılma tadını çıkar kırkın çıkınca düşünürsün

Aynen tatlım benim sorunum ekmek zaten onu halletsem gerisi gelicek ama

Sağlıcakla buyut bebişini:) ben ilk 6ay diyet yapmadım suyun azalıyordu yemesem sonra çok kolay verdim kilolarımı emzırdgım için çocukta ek gıdaya gecınce rahatlamştım. Bıde emzirirksn tatlı isteğim çok oldu. Sende tatlıdan ekmekten kısarsan iyi olur diye düşünüyorum.kaç kıloyla hamile kalmştın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…