- 30 Temmuz 2017
- 2.125
- 3.874
- 83
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.341
Canım benim tatlıyla hiç aram YÖK zaten beni mahveden ekmek ve coşa 60 kilo hamile kaldım 81 kilo ile Doğuma girdim zaten şuan diyet modunda değilim ekmeği kesim yeter banaSağlıcakla buyut bebişini:) ben ilk 6ay diyet yapmadım suyun azalıyordu yemesem sonra çok kolay verdim kilolarımı emzırdgım için çocukta ek gıdaya gecınce rahatlamştım. Bıde emzirirksn tatlı isteğim çok oldu. Sende tatlıdan ekmekten kısarsan iyi olur diye düşünüyorum.kaç kıloyla hamile kalmştın
Ayni canım ne asagi ne yukarıİçiyorum cnm sen neler yaptın bakalım kilolar ne alemde
aynı düşünceler içerisindeyim bu ara bendeGünaydın kızlar iyi pazarlar. Gecen hafta okulum basladi kizla gittik bakiciya birakamadim cok agliyor. Bakici eve geldigi gibi bana yapisiyor anliyor birakip gidecegimi gecen hafta okula goturdum seminer calismasi ilk hafta sorun olmuyor diye ogle sonu bakici bayana birakip ciktim birer saat yarim saati hep aglayarak geciyor ve mutsuz gorunuyor gelip aldigimda kamera henuz gelmedi bu hafta ici gelir belki oradan izlersem rahatlatim.. asiri derecede bana dustu 14 aylik oldu sanirim kaybetme korkusu var.. netten bakindim cee oyunu olsun 10 ar dakikalik birakip gidip gelme olsun ben bile alisamadim o nasil alissin bu duruma canim cok sıkılıyor oneriniz varsa alabilirim. Nasil daha kolay atlatabilir bu sureci
Yarısı gitmiş yarısı kalmış aldığın kilonun verirsin kısa suredeCanım benim tatlıyla hiç aram YÖK zaten beni mahveden ekmek ve coşa 60 kilo hamile kaldım 81 kilo ile Doğuma girdim zaten şuan diyet modunda değilim ekmeği kesim yeter bana
İnşallh canımYarısı gitmiş yarısı kalmış aldığın kilonun verirsin kısa surede
Aynen tatlım ya hiç sorma bana da çok hızlı geçti zaman kırkım çıktıktan sonra yine burdayım inşallah hızlı bir şekilde veririm kilolarımıKmsl Hnd canım sağlıkla büyüt bebeğini daha dün gibi gruba girdin sonra hamile kalmıştın zaman çok hızlı geciyor
Hangisini yapmayi düşünüyorsun canimBu hafta benimde 3gunde 3kılo detoklarından yapasım var ne dersınız
Bulgur mercimek nohut karışımı var yogurtlu o 2gunluk. Merak ediyorum nezamandır deneyebilirm bakalımHangisini yapmayi düşünüyorsun canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?