Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Butun gun doğa yuruyuşundeydık ve pıknık tarzı yaptık pekbir sağlıksız beslendım spor iyiydi ama..

Tatil bitti bayram bitti misafirler gitti hafta sonu gezisi bitti derken bugün pazartesi itibari ile son bir haftadır saldımğım sporuma ve diyetime inşallah tam gaz başlıyorum

sabahın ilk ışıklarıyla çıktım yollara hedefim bugünlük 40 dakka bakalım hayırlısıyla tamamlayalım

herkese güzel bir hafta diliyorum sağlıkla huzurla keyifle geçen günaydın

Canım benim tatlıyla hiç aram YÖK zaten beni mahveden ekmek ve coşa 60 kilo hamile kaldım 81 kilo ile Doğuma girdim zaten şuan diyet modunda değilim ekmeği kesim yeter bana

aynı düşünceler içerisindeyim bu ara bende
bende kızı kreşe verdim geçen hafta başladı ama hep bi ağlama hali gitmek istiyor ama bizimde kalmamızı istiyor (aslında ne istediğini kendide bilmiyor)
bugün yine ağlar bi halde bıraktık muhtemelen akşam almaya gittiğimde yine ağlıyor bulacağım
ben 1 ay süre verdim alışması için alışamazsa mecbur alıcam
senin kızının 3 aylık bi tatilden sonra alışması biraz zaman alır ama bu tepkileri vermesi normal ,bizim hafta sonundan sonra p.tesi günü (doğumdan beri annemler bakmalarına rağmen ) anneanneyi felan istemez
bakıcı dışında bi B planın varmı peki?

Merhaba canlarım gelip biraz okuyup çıkıyorum fırsat buldukça. Özledim buraları
Bugün cenazemiz defnedilecek öğle sonunu bulur sanırım. İstanbuldayız eşinin yanına gömülecekmiş.
Herkes şaşkın ölüm çok ani geldi. Herkes kendisini suçlayacak birşeyler buluyor. Görümcem kahroldu. Onun vicdansız merhametsiz sevgisiz olduğunu düşünüyordum annesini kaybetmekten çok etkilendi berbat durumda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Çocuklarımı çok özledim Şimdi geldiler Bakırköy tarafında teyzemdeler buradaki işlem biter bitmez yanlarına koşacağım. Küçüğün sesi geliyordu annemle telefonda konuşurken duydum çok ağlıyordu (meme istiyor tabi)
Şu telaşı atlatır atlatmaz yanınızdayım
Sevgiler

Kmsl Hnd canım sağlıkla büyüt bebeğini daha dün gibi gruba girdin sonra hamile kalmıştın zaman çok hızlı geciyor
Aynen tatlım ya hiç sorma bana da çok hızlı geçti zaman kırkım çıktıktan sonra yine burdayım inşallah hızlı bir şekilde veririm kilolarımı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…