Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Canım basınız sağolsun, Allah geride kalanlara hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versin

SchonerDuft , @segus , @tobosolu_dulcinea
fit hatunlar mezuniyetiniz kutlu olsun
teşekkür ederim kuzummm :)
Gunaydin kızlar bugun kg 75,2 akşamlar ac sabahlari kiral gibi kahvalti yapiyorum saglikli beslenemedim ama sonuc iyi bir 75 kirsam super olacak..
1 günlük detoks yapsan sana uyan detoksu 75i hemen kırarsın
kuzum bizde özledik seni
Bu hafta benimde 3gunde 3kılo detoklarından yapasım var ne dersınız
ayran aşını ben yapmıştım 1,5 kilo verdiysem 2 günde detokstn sonra 500 600 gram almıştım

Kizlar Yatili misafirim vardi bakip ciktim bir kac kez sporu arada yapmaya calistim bugun sıkı bir sekilde döndüm sporuma .. -Bugünkü menüyü yazayım kizlar-
08:30
Yarım has.yumurta
2 zeytin
3dilim sucuk
3,4 çatal peynir
2 dilim cavdarli köy ekmeği
Çay

10:30 ara
5,6 cig badem
Yarım armut

13:00 öğlen
1 kabak rendesi ile
3 kaşık karabugdayli maydanozlu yoğurtlu salata

15:30 ara
2 mor erik

17;30 aksam
2 has.yumurtalı bol yeşillik salatası

Su 2 litre
Spor 40 dk lesli, 100 ip atlama, 1 dk plank ,50 jamping jack , 1 dk esneme ,5 dk bölgesel egzersiz bunları yaptım ama pert oldum

Sahalara cok guzel donmussun afiyet olsun sporada bayıldım boyle devam

Bugunku menum
Sabah
1dılım ekmek
Bır kaşık krem peynir
Bır kurabıye
Domates salatalık
2dilim peynir
Ikı çatal patates
Akşam
6köfte
2salatalık
2lıtre su
Yarım saat bisiklet

Bugunku menum
Sabah
1dılım ekmek
Bır kaşık krem peynir
Bır kurabıye
Domates salatalık
2dilim peynir
Ikı çatal patates
Akşam
6köfte
2salatalık
2lıtre su
Yarım saat bisiklet
Kuzum saatleride yazsan daha iyi olurdu bana2 ogun cok az geldi bi ogun daha yapsan iyi olurmus tabi kahvaltiyi 11 gibi yaptiysan normal

10 Eylul menu
Kahvalti 07.30
Tereyagind ayumurta 2 tane
2 dilim tb ekmek
Zeytin peynir
Ara. 11.00
2 ceviz
bir avuc badem
Ogle 12.30
bir pors taze fasulye yemegi
Ara. 13.30
1 sb tarcinli süt
2 hurma
Ara.15.00
1 mandalina
1 tatli kasigi torku cikolata
Aksam 16.00
1 pors taze fasulye yemegi
6 7 tane arnavut cigeri
1 yk bulgur pilavı
oglen yedigim fasulye hic tok ututmadi ac kalktim resmen o yuzden bol arali bi gun oldu . Ozel gunumde olmamdan dolayi tatli cok istedi canim en az hali maalesef boyle
Su. 1.5 lt
Spor. 70 dk yuruyus

Menüm gelsin

Sabah 08.15
Bir dilim peynir
1 haşlanmış yumurta
5 zeytin
2 dilim ekmek
Sivri biber

Öğle 12.30
Bir kase mercimek çorbası
Bir sis çağ kebap
Bir dilim ekmek

Ara bir incir

Aksam 18.00
Bir tabak menemen
1 dilim ekmek
Bir kase semizotu cacığı

2,5 litre su 60 dk yürüyüş

Kızlar bu aksam şeytan çok dürttu waffele istedi canım ama irademe hakim oldum yemedim

Yapacagim ins canim,grip oldum cok fena bide astimim azdi oksuruk nefes alırken zorlaniyorum,bide misafirler geliy bas sagligina bu haftayi bi atlatsaydim,kizin okulu başlıyor carsamba günü onada alis veris yapilacak nasil olacak bilmiyorum hasta hasta vucud direncim dustu simdi zencefil corek otu ebegumeci papatya karisimi kaynattim astim icin onu icim uc gune toparlarim anca.ben sunu anladim sabahlari gayet guzel kahvalti yapiyorum tam bugdayli ekmekli ,ogle aksam canim istemiyo iki uc kasik yemekle yiyorum pek bir sey yemiyorum ivir zivi kavun la gecistiriyorum kg gidiyor sanirim bu cuma 75 kirarim heral ama bir haftadir kg verme cabasina girmedigimden gidiyor,dusundugumde gr gidiyo yada kitleniyo gitmiyor yediklerimde gayet sabahlari guzel..

Gozun aydin canim sevindim regl olmana o ayri bi stres yapiyor insana..sisliginde odeminde gider canim..

Maydonoz suyu içebilirsen iç iyice söker adetini .
Gözün aydın adına çok sevindim. Sana tekrar deyim tibet yogası niye yapmıyorsun regli bitince 1 ay denesene bakalım nasıl etki edecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…