- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.361
Dene bakalim canim faydasi olursa bende yaparım :)Bulgur mercimek nohut karışımı var yogurtlu o 2gunluk. Merak ediyorum nezamandır deneyebilirm bakalım
Sen çok iyi vermişsin Nekadar surede verdin bu kiloyuDene bakalim canim faydasi olursa bende yaparım :)
Nisan başıydı diyete başladığımSen çok iyi vermişsin Nekadar surede verdin bu kiloyu
Canım basınız sağolsun, Allah geride kalanlara hayırlı,sağlıklı uzun ömürler versinMerhaba canlarım gelip biraz okuyup çıkıyorum fırsat buldukça. Özledim buraları
Bugün cenazemiz defnedilecek öğle sonunu bulur sanırım. İstanbuldayız eşinin yanına gömülecekmiş.
Herkes şaşkın ölüm çok ani geldi. Herkes kendisini suçlayacak birşeyler buluyor. Görümcem kahroldu. Onun vicdansız merhametsiz sevgisiz olduğunu düşünüyordum annesini kaybetmekten çok etkilendi berbat durumda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Çocuklarımı çok özledim Şimdi geldiler Bakırköy tarafında teyzemdeler buradaki işlem biter bitmez yanlarına koşacağım. Küçüğün sesi geliyordu annemle telefonda konuşurken duydum çok ağlıyordu (meme istiyor tabi)
Şu telaşı atlatır atlatmaz yanınızdayım
Sevgiler
Benimde yapasim var ama ne kadar sağlıklı bilemiyorumBu hafta benimde 3gunde 3kılo detoklarından yapasım var ne dersınız
teşekkür ederim kuzummm :)
1 günlük detoks yapsan sana uyan detoksu 75i hemen kırarsınGunaydin kızlar bugun kg 75,2 akşamlar ac sabahlari kiral gibi kahvalti yapiyorum saglikli beslenemedim ama sonuc iyi bir 75 kirsam super olacak..
kuzum bizde özledik seniMerhaba canlarım gelip biraz okuyup çıkıyorum fırsat buldukça. Özledim buraları
Bugün cenazemiz defnedilecek öğle sonunu bulur sanırım. İstanbuldayız eşinin yanına gömülecekmiş.
Herkes şaşkın ölüm çok ani geldi. Herkes kendisini suçlayacak birşeyler buluyor. Görümcem kahroldu. Onun vicdansız merhametsiz sevgisiz olduğunu düşünüyordum annesini kaybetmekten çok etkilendi berbat durumda elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyorum.
Çocuklarımı çok özledim Şimdi geldiler Bakırköy tarafında teyzemdeler buradaki işlem biter bitmez yanlarına koşacağım. Küçüğün sesi geliyordu annemle telefonda konuşurken duydum çok ağlıyordu (meme istiyor tabi)
Şu telaşı atlatır atlatmaz yanınızdayım
Sevgiler
ayran aşını ben yapmıştım 1,5 kilo verdiysem 2 günde detokstn sonra 500 600 gram almıştımBu hafta benimde 3gunde 3kılo detoklarından yapasım var ne dersınız
Sahalara cok guzel donmussun afiyet olsun sporada bayıldım boyle devamKizlar Yatili misafirim vardi bakip ciktim bir kac kez sporu arada yapmaya calistim bugun sıkı bir sekilde döndüm sporuma .. -Bugünkü menüyü yazayım kizlar-
08:30
Yarım has.yumurta
2 zeytin
3dilim sucuk
3,4 çatal peynir
2 dilim cavdarli köy ekmeği
Çay
10:30 ara
5,6 cig badem
Yarım armut
13:00 öğlen
1 kabak rendesi ile
3 kaşık karabugdayli maydanozlu yoğurtlu salata
15:30 ara
2 mor erik
17;30 aksam
2 has.yumurtalı bol yeşillik salatası
Su 2 litre
Spor 40 dk lesli, 100 ip atlama, 1 dk plank ,50 jamping jack , 1 dk esneme ,5 dk bölgesel egzersiz bunları yaptım ama pert oldum
Sağol kuzum ya inşallah gecen bi pes edecektim t oparladim inşallah devammm:)Sahalara cok guzel donmussun afiyet olsun sporada bayıldım boyle devam
Kuzum saatleride yazsan daha iyi olurdu bana2 ogun cok az geldi bi ogun daha yapsan iyi olurmus tabi kahvaltiyi 11 gibi yaptiysan normalBugunku menum
Sabah
1dılım ekmek
Bır kaşık krem peynir
Bır kurabıye
Domates salatalık
2dilim peynir
Ikı çatal patates
Akşam
6köfte
2salatalık
2lıtre su
Yarım saat bisiklet
Unutmuşum canım saatleri 10ve 5gıbı yedim arada uyumuşum köfteler buyuktu ama doyurucuyduKuzum saatleride yazsan daha iyi olurdu bana2 ogun cok az geldi bi ogun daha yapsan iyi olurmus tabi kahvaltiyi 11 gibi yaptiysan normal
Yapacagim ins canim,grip oldum cok fena bide astimim azdi oksuruk nefes alırken zorlaniyorum,bide misafirler geliy bas sagligina bu haftayi bi atlatsaydim,kizin okulu başlıyor carsamba günü onada alis veris yapilacak nasil olacak bilmiyorum hasta hastateşekkür ederim kuzummm :)
1 günlük detoks yapsan sana uyan detoksu 75i hemen kırarsın
kuzum bizde özledik seni
ayran aşını ben yapmıştım 1,5 kilo verdiysem 2 günde detokstn sonra 500 600 gram almıştım
Gozun aydin canim sevindim regl olmana o ayri bi stres yapiyor insana..sisliginde odeminde gider canim..Merhabadün adet olduğum için bugün tartıda fazla çıktım normal olarak o yüzden bildirmemiştim baya bi şişliği var Şu an pek Bı tembel oldum iki gündür yarın yavaştan yine düzelteceğim inşallah sizler nasılsınız
Maydonoz suyu içebilirsen iç iyice söker adetini .Merhabadün adet olduğum için bugün tartıda fazla çıktım normal olarak o yüzden bildirmemiştim baya bi şişliği var Şu an pek Bı tembel oldum iki gündür yarın yavaştan yine düzelteceğim inşallah sizler nasılsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?