Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Slm kizlarbenim kizin okulu acildi gittik bugun ogretmenimizle tanistik sizler napiyosunuz
Hayirli olsun sekerimm vatana millete hayirli insan yetissinler ogrensinler ALLAH zihin acikligi versin..bizim kiz da carsamba baslicak 5 ci sinif zaman ne tez geciyor 9 cu ayin 31 de 5 ci yilimiz bitiyor 6 ci yilimiza giriyok yavrularim iyiki varlar buyuk destekcilerim benim rabbim yokluklarini gostermesin evlatlarimiza uzun.omurler versin..

Vücudunu çözümlediysen öyle devam et valla kendim kadar istiyorum kilo vermeni.
Regli durumun yakın mı ? Regli olunca ödem olacak yine

selam kızlar akşam dışarıdaydım geç geldim yazamadım günün menüsünü atiyim
sabah: az sütlü kahve üstüne yulafla yapılmış peynirli tost 1 haslnmıs yumurta
ara:yesil cay
öglen: epeyce yogurt 2 pirzola
ara: az sütlü kahve bir kaç siyah çay
aksam gelince geç olmustu 1 haslanmıs yumurta yedim bir de kakaolu süt içtim
1 saat kondisyon bisikleti 90 squat callen ve tibet calıstım bu sporlar sanki ise yaramıyor gibi hissediyorum hiçbir sıkılasma belirtisi yok :/ iyice sinir oldum bu duruma bu yüzden bırakasım geliyor hep :/
yarın yumurta yiycem paso belki biraz peynir ve yoğurt pazar günü aldığım kiloları vermem gerek öpüyorum hepinizi iyi geceler

Kizlar ben geldim...

Tam Motive bi sekilde haftaya basladim Sabah maydonoz kürüne basladim ve kabak detoxu yapiyorum dün aksam yemegiyle basladim... Hedef Persembe aksama Kadar yapmak....
Sabah tartildim ve ölcülerimi aldim... bakalim ekim ortasi yine ölcülerimi alcam neler degismis:).... sporada basladim her aksam düzenli yapiyorum cumartesinden beri

Kızlar günaydın Doğum yapalı 11 gün oldu acaba göbek kalmasın diye mekik çekmeye ne zaman başlamam gerekiyor

Dünki menüm

Sabah iki haslanmis yumurta
Öglen Proteinli yogurt
aksam iki Kücük kabak soteledim yagsiz üstüne iki kasik yogurt

aralardada ikitane cappucino ictim

Seytana uymuyoruz incecik oluyoruz zaten cok kalorili cıscos o yeme hic
Slm kizlarbenim kizin okulu acildi gittik bugun ogretmenimizle tanistik sizler napiyosunuz
Hayirli olsun darısi universitelerine insallah ben ayni diyet yapmaya calisiyorum spor zor oluyor yorgunum hep
Zamanla olacak kuzum biraz daha sabir

45 dk ilk yürüyüşün sonuna geldim
Şükür bu gün de güneşle uyandım ve sporla hareket kattım sabahaaa
Herkese günaydın gününüz şen olaaaaa
Super enerjin cok guzel sabah yuruyusu tum gun icin ayri bi enerji veriyor. Bende park yeri bulamayinca mecburen 20 dakika yuruyerek geldim farkli biyerde seminerdeyim oda bana yuruyus oldu ☺

Hosgeldin canım olcu almak cok mantikli merak ediyoruz ekim ortasi sonucunu. Maydonoz kurunu nasil yapiyosun kuzum nekadar yapacaksin
günaydın kızlar bugün fazlaca yoğunum nasılsınız diyetler nasıl gidiyor
Aynen bende yorgun basladim simdi seminerdeyim cay arasi verdik buralara bakinayim dedim kizimi din ilkkez biraktim alistirma birakmalari disinda bakiciyla 2bucuk saat kaldi ben ciktiktan sonra 10 15 dakika aglayarak geciyor sonra normale donuyormus aklim evde bakiciyla neyapiyolar diye kamerayida bi halledemedikki oturup izleyeyim bende esime kiziyorum bi kurdurtamadi diye oyle iste ayyy nerden geldim bu konuya çok dertliyim
Kızlar günaydın Doğum yapalı 11 gün oldu acaba göbek kalmasın diye mekik çekmeye ne zaman başlamam gerekiyor
Kuzum bana kalirsa 40 in cikana kadar kendini yorma zaten cok yorucu bisey yasadin dinlen acelesi yok sut yapsin diye benim gibi her onune geleni yeme uyu stres yapma dinlen guzel beslen bol su ic sutun olur kiloda kendiliginden veriliyo bu surecte aburcubur tatli seylerden uzakdurmak kaydiyla

Maydonoz suyu içebilirsen iç iyice söker adetini .
Gözün aydın adına çok sevindim. Sana tekrar deyim tibet yogası niye yapmıyorsun regli bitince 1 ay denesene bakalım nasıl etki edecek
Tibete başlayabilirim aslında ama nerden bulabilirim abla Tibet hiç bilmiyorum çünkü

Merhaba herkeseŞu adet döneminde hep midem bulanır benim sabahta midem pek iyi değildi ama biraz bozduğum için bugün toparlanmaya başlayacağım artıkaz sonra doktora gideceğim testler için dönüşte yürüyüş yapayım diyorumSporuda diyetide boza yapa gidiyorum ama hayırlısı artık en azından iyi sonuçlar almaya başladımGününüz çokk güzel geçsin

Zaten çok tatlı bişey yiyemiyorum stres de yapmıyorum ama kilo vücuda yerleşsin istemiyorum neyse kırkım çıkana kadar bekleyim bakalım

Hosgeldin canım olcu almak cok mantikli merak ediyoruz ekim ortasi sonucunu. Maydonoz kurunu nasil yapiyosun kuzum nekadar yapacaksin
paylascam burdan canim... Sabah 10 demet Kadar maydonozu blenderdan gecirip üstüne yarim limon katip tekrar blenderden gecirip bir bardak su koyup tüketiyorum. Kahvaltidan bi 15 dakika önce ac karnina
SÜPERSİN BAYILDIM NE GÜZEL MİDEN DİNLENMİŞ

aynen canim bakalim persembeye Kadar böyle hedefliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…