- 3 Nisan 2018
- 2.102
- 13.841
- 128
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.401
Tamamdır çok saolreglin bitsin öyle başla kuzum bitince sana video atarım
Bol ekmekli olmus. Bende ekmek yemeden doyamiyorum napcaz biz boyle kuzumMenumu yazayım ben de
Sabah 08.10
Bir haşlanmış yumurta
6 zeytin
Bir dilim peynir
2 dilim ekmek
Sivri biber
Yeşil çay
Öğle 12.30
Yarimdan biraz az kaşarlı tost( seminerdeydik malesef yemek yiyeceğimiz yakın bir yer yoktu )
Ayran
Ara bir elma bir avuç içi ceviz
Aksam 17.30
Bir tabak zy kabak yemeği
1 dilim ekmek
Cacık
2 litre su bugün yürüyüşe ara verdim,dün bisikletten düştüm dizim ağrıyor,ama yarın tam gaz yürüyüşe devam
Akşamla telafi etmissin canim. Az fıstik az cekirdekten bisey olmaz göz hakkiFırsatım varken menumu yazayım
07:30 limonlu ılık su
08:00 kahvaltı
Tavada 1 yumurta
5 zeytin
Kk peynir
2 dilim köy ekmeği (kepekli cavdarli karisik)
Çay
12:30 öğlen
Yarım kabak rendesi ile 3 kaşık karabugdayli yogurtlu salata
16:00 ara
Yarım şeftali
Az fıstık çekirdek ( hata )
Zencefilli limonlu çay
18:30 aksam (daha yemedim )
Bol salata
Bir kac kaşık kavurma
Su 2 litre
Spor sadece15 dk yürüyüş bacaklarimin agrisindan dolayı bisey yapamadım
Ayy evet malesef bugün böyle oldu,bazen ekmeği tamamen hayatımdan çıkarayım diyorum ama onuda beceremiyorum en iyisi azaltarak başlamakBol ekmekli olmus. Bende ekmek yemeden doyamiyorum napcaz biz boyle kuzum
Ayy allahim ne bu acelen sen su lohusaliginu atlat oyle diyete basla tadini cikar bebisini bol bol op benim icin soyle icee kokla :)) hem sen birazcik dikkat ettinmi emzirirken bile verirsinki lutfen dikkat et daha yeni dogum yaptin..Kızlar günaydın Doğum yapalı 11 gün oldu acaba göbek kalmasın diye mekik çekmeye ne zaman başlamam gerekiyor
Olur tatlım dediklerini uygulayacamAyy allahim ne bu acelen sen su lohusaliginu atlat oyle diyete basla tadini cikar bebisini bol bol op benim icin soyle icee kokla :)) hem sen birazcik dikkat ettinmi emzirirken bile verirsinki lutfen dikkat et daha yeni dogum yaptin..
Geçmiş olsun canımHayirli geceler kizlar tek tek alintiliyamiyorum bugun menuleriniz cok guzel..ben cok kotu hastalandim ya grip oldum astim bronsitim azdi hastalik bi yanda bugun 4 aile misafir agirladim..
Menu
sabah 9 da iki dilim tam bugday ek. yarim omlet cay agri kesici bitki cay
Ara bitki cay
ogle sonu 14:00 ev yapimi kucuk ceviz kadar bir tane kurabiye 3_4 yaprak sarma sekersiz cay ,bitki cay
Aksam18:00 bi kucuk biber dolma agri kesici bitki cay cok kotuydum
20 :00 de bi lokma kiymali su boregi( ev yapimi) sekersiz cayy cayy
Bitki cayy,suu
Spor yok sabah 8:30 dan aksam 23:00 kadar ayaktaydim ve acimmsabahi dort gozle bekliyorumm..
Bu arada gelen misafirler zayiflamisin diyorlar umarim gider su pis kg lar..
Kendime çorba yapmaya firsatim hic olmadi ortaligi topla bulasik yika misafirlere ikram hazirla ter su icinde bugunu atlattim..
Süpersin ödemmiş demekkiGünaydin kizlar
Dünki menüm
Sabah Maydonoz suyu ardindan iki haslanmis yumurta
Öglen Hindili Yesil salata
Aksam Kabak sote (yagsiz) iki kasik yogurt
arada bi Cappucino ictim
inanmicaksiniz ama pazar kilom 69 du suan ise 67,2 oldum
Busene cikmadan 64 olmak hedefim bakalim basarcakmiyim
evet tatilden olan fazlaligim hem tam yerlesmeden vedalasalim dimi... 66 dan sonrasi zor bende ya bi kiramadim su 66 yiSüpersin ödemmiş demekki
:))kırarsın canım biraz fazla hareketle olur. Bende şu aldığım kiloları bir verebılsem yapiştilar resmenevet tatilden olan fazlaligim hem tam yerlesmeden vedalasalim dimi... 66 dan sonrasi zor bende ya bi kiramadim su 66 yi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?