Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

:))kırarsın canım biraz fazla hareketle olur. Bende şu aldığım kiloları bir verebılsem yapiştilar resmen
evet sporu iyi ekledim suan aksatmadan hergün yapiyorum tek aralarda kaslar dinlensin diye bi gün mola veriyorum ama o günde mutlaka yürüyüs yapiyorum

sen suan diyet yapiomusun? Spor?

evet sporu iyi ekledim suan aksatmadan hergün yapiyorum tek aralarda kaslar dinlensin diye bi gün mola veriyorum ama o günde mutlaka yürüyüs yapiyorum

sen suan diyet yapiomusun? Spor?
Diyet yapıyorum canım çok iyi yapamasamda bu aralar bisiklet suruyorum yada yuruyuş

Herkesin yoğun gunu sanırım. konuşkan kişiler lazım gruba
Çenesi düşüklerdeyim aslında ama şu iki haftadır aşırı yoruluyorum ve yoğun çalışıyorum sonrasında evde yoruluyorum derken yazmaya fırsat olmuyor ya da ihmal ediyorum bilemiyorum ama yazdıklarınızı okuyorum cevap verdim mesela

sen nasılsın nasıl gidiyor

Ben çok konuşkan değilim çok yorgun değilim ama okumak daha eğlenceli gelıyor :) bisiklet suruşune çıkacağız şimdi ailecek:)

Günün menüsü gelsin
sabah uyanınca direkt az sütlü nescafe Classic içiyorum clasiğe yeni basladım golda dönebilirim henüz karar veremedim
Sabah: yulaf ekmeğiyle tost biraz yeşillik
Ara: yesil çay kuru dut bir avuc
Öglen kıymalı Arnavut biberli omlet
Ara: az sütlü kahve bir avuç kuru dut
Akşam: güveç cacık
Birazdan yesil cay içicem ya da papatya, papatyayı uyku için içiyorum akşam süt içmeyi bırakınca geç uyur oldum öpüyorum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…