- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.421
evet sporu iyi ekledim suan aksatmadan hergün yapiyorum tek aralarda kaslar dinlensin diye bi gün mola veriyorum ama o günde mutlaka yürüyüs yapiyorum:))kırarsın canım biraz fazla hareketle olur. Bende şu aldığım kiloları bir verebılsem yapiştilar resmen
günaydinnnnn yeni gelin napion bakalimgünaydın kızlarrrrrrr ben geldiiiiimm
Günaydin canim bende yapiyorum suan kabak detoxu üc gün ya nekadar aradan sonra yine yapilabiliyo?Günaydın kızlar bugün nasılsınız ben sistem çöktü eror veriyor yine hafta sonu kabak detoksu yapacam kısmen düzelir
PONCİK HOŞ GELDİN NBR KUZUMgünaydın kızlarrrrrrr ben geldiiiiimm
VÜCUD GÜCÜNE GÖRE AYARLA BENCE 4 5 GÜN YAPILABİLİR BENCEGünaydin canim bende yapiyorum suan kabak detoxu üc gün ya nekadar aradan sonra yine yapilabiliyo?
tamam canim ben pazar aksam basladim, persembeye Kadar yapmak hedefimPONCİK HOŞ GELDİN NBR KUZUM
VÜCUD GÜCÜNE GÖRE AYARLA BENCE 4 5 GÜN YAPILABİLİR BENCE
OOO HADİ BAKALIM TİBET NE OLDUtamam canim ben pazar aksam basladim, persembeye Kadar yapmak hedefim
Diyet yapıyorum canım çok iyi yapamasamda bu aralar bisiklet suruyorum yada yuruyuşevet sporu iyi ekledim suan aksatmadan hergün yapiyorum tek aralarda kaslar dinlensin diye bi gün mola veriyorum ama o günde mutlaka yürüyüs yapiyorum
sen suan diyet yapiomusun? Spor?
iyiyim canım çalışıyorum sen napıyorsungünaydinnnnn yeni gelin napion bakalim
PONCİK HOŞ GELDİN NBR KUZUM
VÜCUD GÜCÜNE GÖRE AYARLA BENCE 4 5 GÜN YAPILABİLİR BENCE
eee ozaman verirsin sende canimDiyet yapıyorum canım çok iyi yapamasamda bu aralar bisiklet suruyorum yada yuruyuş
basladim bugün umarim devami gelir:)OOO HADİ BAKALIM TİBET NE OLDU
iyi bende canim ya aynen tatil bitti ise devamiyiyim canım çalışıyorum sen napıyorsun
hoşbulduk kuzum iyiyim çalışıyorum senden nabır
Hosgeldin canimgünaydın kızlarrrrrrr ben geldiiiiimm
Hos geldin nasilsin kuzum,nasil yeni evine hayata alistinmi tekrar hayirli mutluluklar dilerim.günaydın kızlarrrrrrr ben geldiiiiimm
Çenesi düşüklerdeyim aslında ama şu iki haftadır aşırı yoruluyorum ve yoğun çalışıyorum sonrasında evde yoruluyorum derken yazmaya fırsat olmuyor ya da ihmal ediyorum bilemiyorum ama yazdıklarınızı okuyorum cevap verdim meselaHerkesin yoğun gunu sanırım. konuşkan kişiler lazım gruba
Ben çok konuşkan değilim çok yorgun değilim ama okumak daha eğlenceli gelıyor :) bisiklet suruşune çıkacağız şimdi ailecek:)Çenesi düşüklerdeyim aslında ama şu iki haftadır aşırı yoruluyorum ve yoğun çalışıyorum sonrasında evde yoruluyorum derken yazmaya fırsat olmuyor ya da ihmal ediyorum bilemiyorum ama yazdıklarınızı okuyorum cevap verdim mesela
sen nasılsın nasıl gidiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?