Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Pro womeni bi kutu aldim canim 30 gun kullanacagim toz olanindan,bunu kullanirim bir de infolic combi ilaci kullanip dr gidecegim ozamana iyi siki diyete sarilip kg vermem lazim,kg hemen aliniyor kuzu bizim bu takviyelerden yavas veririz sende odem olmustur regl olacagim diyirsun ozaman sen 67_68 kg sundur odemin haric, bir hafta siktinmi hemen verirsin canini sikma, ben biraz iki tup bebek icin birikim yaptım tedavi icin bir basladimmi tam basliyacagim inş kendime iki tup bebek hakki taniyorum olursa rabbim nasip ederse eder olmaz ise tamemen defteri kapamayi dusunuyorum bu cocuklara kendimi adarim napim.bu arada tup bebek fiyatlarida uçmuş rabbim yardimcimiz olsunn..

İnsan 2 haftada 8 kilo alır mı ya

76 kiloyum karnım davul gibi günde 5 tane kola içiyorum , başım ağrıyor, çocuklar hasta , bakıcı aptal , kocam Almanyaya toplantıya gitmişti dönmedi; dönsede zaten abuk sabuk davranıyor , BERBAT durumdayım

Kizlar neden böyle burası ya en pasif takım biziz herhalde
Evet tekrar canlanmamiz lazim ben bugun bahcedeydim aksam 7 de anneme gittim cocuklarla yemek yedim bide anamin evini supurdum geldim yarin misafiri gelecekmis,benimde aksam annemin komsulari bassagligina gelecek ev temizleyip cayin yanina birseyler yapacagim pazartesi ins ful burda olurum..

Akşam yedir sen onu
Sabah aksam yese olmazmi benimki ogle sonu eve geliyor :))) ona etki ediyimm diyene kadar ooo azicik eve enerjili gelsin ölü gibi bu ara tobe tobe saka bir yana akcigerinide temizlesin diye yedirmeyi planliyordum akcigerin sol tarafinda iltihaplanma var demisti bu ara usuttu grip oldu..hem bebek icin bakalim bu hafta bi deneyim fark olursa bir ogune dusuruyum.. bende bir tatli kasigi yesem yumoslara faydasi oolurmu acaba kalite icin..

Kiz epey yemis halin bumu
İnşallah bende ogrenirim azla yetinmeyi

Canim benimm ama o yediklerin hicbir şeyi halletmiyorki iki dk sonra yememis gibi oluyorsun ve yag olarak geri dönüyor bize kilon yerleşmeden hemen onlem almalisin kilo aldikcaa stres ve mutsuzluk dahada artacak ve bizim cocuklarimiz var onlar için toparlamamiz lazim

Kolay gelsin canım gun icinde veya akşamları müsait oldugumuz zaman hergun aktif olmamiz lazim

hahahah kız diyeti bozdum daha ne yiyim :)

Aliniyor ya bende bi haftada tam 4 kg almistim ustelik boyle kacamaklar olmadiginda da senin 5 tane kolami hemen toparlan kendine bunu yapma zor sureclerden geciyorsun duzelecek hersey biraz daha sabret canimm, bunun cogu odemdir bugun son olsun yarin kendimize ceki duzen verelim pazartesi kg eksi olursun eminim.. esinle konustunmu,toparlanabildimi canim..

nefret ediyorum
Annemde ısrarla yardıma gelecem diyor istemiyorum biri gelsin her gördüğüne konuşuyor zaten zorla yapıyorum. Geçen hafta çeyizlik eşyalarımı havalanırdım vakumladim yerleştirdim neymiş yapamazmışım olmamıştır tekrar vakumlayacak . Allah aşkına bu yardım mı birşey deyince de alınıyor bana yapacağı birşey yok cam mı silecek kapı mı koltuk mu ama yok gelcek boz dolabını sileyim dicek benim diğer işlerim kalacak çok gerdi beni 1 haftadır midem patlıcak ağrıdan zaten kv hasta diye 3 gün onda kaldım ne uyuyabildim ne dinlenebildim isyan ettim tüm hafta

Inofolic alma imkanın varsa prowomen a devam et . Ne kadara aldın prowomen ı . Internetten alsam mı diyorum bende ama güvendiğim site yok. Herşey uçtu kuzum ilaçlara da zam gelmiştir. Bende 65i görürsem aşılama yaptırayım diyorum . Moralim bozuluyor artık sabır da kalmadı

Yok canım konuşmadım zaten yurtdışı programı vardı işe döndü mecburen bu gece gelir sanıyorum
Enerjimi tüketti walla

Canımsın sıkma canını annende sana kıyamıyor sanırım

Ahh kiyamam yardım etmek istemiştir canım üzme kendini annelerimiz herseyimiz Allah onları hiç aglatmasin

Canımsın sıkma canını annende sana kıyamıyor sanırım
Kıyamıyor da bende kıyamıyorum biliyorsun zaten durumu nasıl iş yaptırayım gelme diyorum alınıyor bu sefer .e benim de kolum başladı yine sanırım regli dönemim de azıyor dinlenmeden yapamam .
Ahh kiyamam yardım etmek istemiştir canım üzme kendini annelerimiz herseyimiz Allah onları hiç aglatmasin
Amin kuzum bende kıyamıyorum kendi de hasta ve engelli kardeşim var ona bakıyor nasıl gel yap deyim ben ona ama alınıyor işte

Haklısın :) yarın da yiycem oh valla :)
Olculu yiyeceğine eminim yoksa yağ olur bingil bingil bak :)))(
Sen iş yaparken oturamazdir bilemedimki ne desem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…