- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.801
Bilmiyorum sanırım toparlama şansımız yok 1 ceza puanımız olduğuna göre bundan sonrası İçin çok dikkatli olmalıyız.Segus 11eylülden beri yok canım nasıl toparlayabiliriz
Pro womeni bi kutu aldim canim 30 gun kullanacagim toz olanindan,bunu kullanirim bir de infolic combi ilaci kullanip dr gidecegim ozamana iyi siki diyete sarilip kg vermem lazim,kg hemen aliniyor kuzu bizim bu takviyelerden yavas veririz sende odem olmustur regl olacagim diyirsun ozaman sen 67_68 kg sundur odemin haric, bir hafta siktinmi hemen verirsin canini sikma, ben biraz iki tup bebek icin birikim yaptım tedavi icin bir basladimmi tam basliyacagim inş kendime iki tup bebek hakki taniyorum olursa rabbim nasip ederse eder olmaz ise tamemen defteri kapamayi dusunuyorum bu cocuklara kendimi adarim napim.bu arada tup bebek fiyatlarida uçmuş rabbim yardimcimiz olsunn..Ya allah sabır versin kuzum.
Hazırlıklar başladı demek kilo ne durumda .
Reglim yarın şuan hz. Ibrahim dua topigin de dua okuyorum . Bamya stokladım difrize . Bal almış kp belki arı sütü sipariş versin derim eşime . Pro womeni ne kadara aldın. Bende ınofolic combi mi alsam diyorum peo woman mı internetten mi aldın? 69 oldum tekrar kilo vermem şart .
Kozmikbakim sitesi car 25 eylül 9 ekim arası ısırgan otu çayı içiyorsun detoks gibi düşün 1 kupa tabi hafif diyet ve spor ile kilo verebiliyorsun
Ay çok özür dilerim canım çok güldüm sesli güldüm
O karışımı sabah yedirip işe mi gönderecen adamı akşam yeyin bari
Akşam yedir sen onunapim adam yasta bebek icin sart oldu adama enerji gelsinde beni görsün
Evet tekrar canlanmamiz lazim ben bugun bahcedeydim aksam 7 de anneme gittim cocuklarla yemek yedim bide anamin evini supurdum geldim yarin misafiri gelecekmis,benimde aksam annemin komsulari bassagligina gelecek ev temizleyip cayin yanina birseyler yapacagim pazartesi ins ful burda olurum..Kizlar neden böyle burası ya en pasif takım biziz herhalde
Sabah aksam yese olmazmi benimki ogle sonu eve geliyor :))) ona etki ediyimm diyene kadar ooo azicik eve enerjili gelsin ölü gibi bu ara tobe tobe saka bir yana akcigerinide temizlesin diye yedirmeyi planliyordum akcigerin sol tarafinda iltihaplanma var demisti bu ara usuttu grip oldu..hem bebek icin bakalim bu hafta bi deneyim fark olursa bir ogune dusuruyum.. bende bir tatli kasigi yesem yumoslara faydasi oolurmu acaba kalite icin..Akşam yedir sen onu
Kiz epey yemis halin bumukızlar ne zor bi gün geçirdim anlatamam birinci olmanın da getirdiği rahatlıkla biraz da stresle epeyce yedim
sabah:az sütlü kahve buğday ekmeğiyle tost çeri domates 2 tane 2 3 tane arnavut biber
öğlen: 1 dilim ekmek bir kaç köfte
aksam: haslanmıs yarım mısır 5 kare çikolata :/
2 yesil cay 2.sini su an içiyorum
bugün spor yok aslında bisikleti kendi odama getirip 1 saat çalısmayı planlıyorum az sonra babam gelicek bisiklet annemlerin odada
tatsız bi gn geçirdim dışarda onun için spora fırsat bulamadım tibet yapıcam ama uyumadan öperim hepinizi uyuyana kadar gelir giderim daha :)
Canim benimm ama o yediklerin hicbir şeyi halletmiyorki iki dk sonra yememis gibi oluyorsun ve yag olarak geri dönüyor bize kilon yerleşmeden hemen onlem almalisin kilo aldikcaa stres ve mutsuzluk dahada artacak ve bizim cocuklarimiz var onlar için toparlamamiz lazimİnsan 2 haftada 8 kilo alır mı ya
76 kiloyum karnım davul gibi günde 5 tane kola içiyorum , başım ağrıyor, çocuklar hasta , bakıcı aptal , kocam Almanyaya toplantıya gitmişti dönmedi; dönsede zaten abuk sabuk davranıyor , BERBAT durumdayım
Kolay gelsin canım gun icinde veya akşamları müsait oldugumuz zaman hergun aktif olmamiz lazimEvet tekrar canlanmamiz lazim ben bugun bahcedeydim aksam 7 de anneme gittim cocuklarla yemek yedim bide anamin evini supurdum geldim yarin misafiri gelecekmis,benimde aksam annemin komsulari bassagligina gelecek ev temizleyip cayin yanina birseyler yapacagim pazartesi ins ful burda olurum..
hahahah kız diyeti bozdum daha ne yiyim :)Kiz epey yemis halin bumu
İnşallah bende ogrenirim azla yetinmeyi
Canim benimm ama o yediklerin hicbir şeyi halletmiyorki iki dk sonra yememis gibi oluyorsun ve yag olarak geri dönüyor bize kilon yerleşmeden hemen onlem almalisin kilo aldikcaa stres ve mutsuzluk dahada artacak ve bizim cocuklarimiz var onlar için toparlamamiz lazim
Kolay gelsin canım gun icinde veya akşamları müsait oldugumuz zaman hergun aktif olmamiz lazim
Aliniyor ya bende bi haftada tam 4 kg almistim ustelik boyle kacamaklar olmadiginda da senin 5 tane kolami hemen toparlan kendine bunu yapma zor sureclerden geciyorsun duzelecek hersey biraz daha sabret canimm, bunun cogu odemdir bugun son olsun yarin kendimize ceki duzen verelim pazartesi kg eksi olursun eminim.. esinle konustunmu,toparlanabildimi canim..İnsan 2 haftada 8 kilo alır mı ya
76 kiloyum karnım davul gibi günde 5 tane kola içiyorum , başım ağrıyor, çocuklar hasta , bakıcı aptal , kocam Almanyaya toplantıya gitmişti dönmedi; dönsede zaten abuk sabuk davranıyor , BERBAT durumdayım
Inofolic alma imkanın varsa prowomen a devam et . Ne kadara aldın prowomen ı . Internetten alsam mı diyorum bende ama güvendiğim site yok. Herşey uçtu kuzum ilaçlara da zam gelmiştir. Bende 65i görürsem aşılama yaptırayım diyorum . Moralim bozuluyor artık sabır da kalmadıPro womeni bi kutu aldim canim 30 gun kullanacagim toz olanindan,bunu kullanirim bir de infolic combi ilaci kullanip dr gidecegim ozamana iyi siki diyete sarilip kg vermem lazim,kg hemen aliniyor kuzu bizim bu takviyelerden yavas veririz sende odem olmustur regl olacagim diyirsun ozaman sen 67_68 kg sundur odemin haric, bir hafta siktinmi hemen verirsin canini sikma, ben biraz iki tup bebek icin birikim yaptım tedavi icin bir basladimmi tam basliyacagim inş kendime iki tup bebek hakki taniyorum olursa rabbim nasip ederse eder olmaz ise tamemen defteri kapamayi dusunuyorum bu cocuklara kendimi adarim napim.bu arada tup bebek fiyatlarida uçmuş rabbim yardimcimiz olsunn..
Yok canım konuşmadım zaten yurtdışı programı vardı işe döndü mecburen bu gece gelir sanıyorumAliniyor ya bende bi haftada tam 4 kg almistim ustelik boyle kacamaklar olmadiginda da senin 5 tane kolami hemen toparlan kendine bunu yapma zor sureclerden geciyorsun duzelecek hersey biraz daha sabret canimm, bunun cogu odemdir bugun son olsun yarin kendimize ceki duzen verelim pazartesi kg eksi olursun eminim.. esinle konustunmu,toparlanabildimi canim..
Canımsın sıkma canını annende sana kıyamıyor sanırımnefret ediyorum
Annemde ısrarla yardıma gelecem diyor istemiyorum biri gelsin her gördüğüne konuşuyor zaten zorla yapıyorum. Geçen hafta çeyizlik eşyalarımı havalanırdım vakumladim yerleştirdim neymiş yapamazmışım olmamıştır tekrar vakumlayacak . Allah aşkına bu yardım mı birşey deyince de alınıyor bana yapacağı birşey yok cam mı silecek kapı mı koltuk mu ama yok gelcek boz dolabını sileyim dicek benim diğer işlerim kalacak çok gerdi beni 1 haftadır midem patlıcak ağrıdan zaten kv hasta diye 3 gün onda kaldım ne uyuyabildim ne dinlenebildim isyan ettim tüm hafta
Ahh kiyamam yardım etmek istemiştir canım üzme kendini annelerimiz herseyimiz Allah onları hiç aglatmasinnefret ediyorum
Annemde ısrarla yardıma gelecem diyor istemiyorum biri gelsin her gördüğüne konuşuyor zaten zorla yapıyorum. Geçen hafta çeyizlik eşyalarımı havalanırdım vakumladim yerleştirdim neymiş yapamazmışım olmamıştır tekrar vakumlayacak . Allah aşkına bu yardım mı birşey deyince de alınıyor bana yapacağı birşey yok cam mı silecek kapı mı koltuk mu ama yok gelcek boz dolabını sileyim dicek benim diğer işlerim kalacak çok gerdi beni 1 haftadır midem patlıcak ağrıdan zaten kv hasta diye 3 gün onda kaldım ne uyuyabildim ne dinlenebildim isyan ettim tüm hafta
Olsun ama olculu yemissinhahahah kız diyeti bozdum daha ne yiyim :)
Haklısın :) yarın da yiycem oh valla :)Olsun ama olculu yemissin
Kimse hep salata yediği icin zayıf kalmiyor
Ve kimsede bir çikolata yediği için kilo almıyor
Kıyamıyor da bende kıyamıyorum biliyorsun zaten durumu nasıl iş yaptırayım gelme diyorum alınıyor bu sefer .e benim de kolum başladı yine sanırım regli dönemim de azıyor dinlenmeden yapamam .Canımsın sıkma canını annende sana kıyamıyor sanırım
Amin kuzum bende kıyamıyorum kendi de hasta ve engelli kardeşim var ona bakıyor nasıl gel yap deyim ben ona ama alınıyor işteAhh kiyamam yardım etmek istemiştir canım üzme kendini annelerimiz herseyimiz Allah onları hiç aglatmasin
Olculu yiyeceğine eminim yoksa yağ olur bingil bingil bak :)))(Haklısın :) yarın da yiycem oh valla :)
Sen iş yaparken oturamazdir bilemedimki ne desemKıyamıyor da bende kıyamıyorum biliyorsun zaten durumu nasıl iş yaptırayım gelme diyorum alınıyor bu sefer .e benim de kolum başladı yine sanırım regli dönemim de azıyor dinlenmeden yapamam .
Amin kuzum bende kıyamıyorum kendi de hasta ve engelli kardeşim var ona bakıyor nasıl gel yap deyim ben ona ama alınıyor işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?