Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Tmm canim tanidigim eczaci abi var ona dedim getirttim hatta teyzeme de sorduttum 174tl dedi, iki hafta sonra tanidigim abiye siparis verdim 175 tl dedi sanirim 173 tl 174 tl gibi para aldı yaninda parol agri kesici hapta istemistim sende bir sor eczaciya canim ne dicek fiyat olarak ben nete guvenemem ama guvenirli bir siteden almak lazim ..
Annen gelsin bos ver ver eline bezi silsin dolabi ne,bende yanliz yapmayi daha cok severim ayak altinda kimse olmucak ama iki eldende temizlik tez biter yardimlasarak yapin sana kıyamıyor calisiyorsun ya kuzu..
Asilamani yaptir haydi ins ikimiz birlikte baslayalim tedaviye sen 65 kg bende 72 kg dusum hemen dr yolunu tutalim rabbim ins iyi dr larla karsilastirsin..

Yok canım konuşmadım zaten yurtdışı programı vardı işe döndü mecburen bu gece gelir sanıyorum
Enerjimi tüketti walla
İse gittigi iyi olmus canim yoksa hepten depresyona girerdi kafasil isle meskul olur,sen konus canim destegine ihtiyaci olduğuna kendini birakmamasi cocuklarin oldugunu sevdigini soyle bunun esine iyi gelecektir hem sana en azindan senin icin rahatlar degisimide görürsün ins daha iyi olursunuz canim..biraz daha sabır canim biraz daha bizim malesefki güçlü durmamiz gerekiyor hayat devam ediyor bize muhtac eş ve cocuklarimiz var..

Olsun kuzu seslenme annene gelsin yapsin yapabildigi kadar anneninde ici rahat etsin bak gor yarin bu kadar kaygilandigin bosa cikacak rahatlarsin,annen bir isle meskul olunca sende baska isine bakarsin dinlene dinlene yapinarsiniz sonra kardesinin yanina gonderirsin bir bahaneyle,bi yarini atlat gerginliğin kalmaz..

Her yerim bıngıl bıngıl zaten :/
İnanamıyorum senin bıngıl olduğuna bence sana öyle geliyor 1 foto at bakalım
Iyi geceler herkese bugun davetteydık. Yarın daha guzel bir gun olur umarım diyete son hız devam 65lerı göreyim artk
İnşallah canım.
Sende güzel veriyorsun aslında ilk kez bu hafta sabit geldin. İnşallah kolayca kurtulursun kilolardan.
Hepimiz kurtulalım
İnşallah ikinizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. İnşallah çifter çifter olsun sabaha kadar kucakta gezdirip gazını çıkarın inşallah, gecenin 2 sinden yataktan kaldırıp top koşturtsun size. Amin
Çünkü ben büyük oğlan 10 yaşındayken 2. Yi doğurdum ve bu saydığım zor yorucu şeyleri çok özlemiştim hepsinin ayrı bir güzelliği var. Yorgunluğuda güzel
Her duamda sizi de anıyorum Allah kabul etsin inşallah
Geçen hafta defalarca kafasını yarasım geldi. Keşke ilgi istese veririz çok bende. Ama yokmuşum gibi davranıyor deliricem. Az önce mesaj atmış “kahvaltıya yetişirim” sinir oldum daha 20 gün önce sevgili gibiydik. Neyse bende cevap verdim “yetişemezsen üzülme senin yumurtanı ayırırız stop uyuyorum stop” şimdide yazıp duruyor daha okumadım bile. Sırık saç ektirdiğini ve şeker hastası olduğunu herkese söyliicem

:))) Kiyamam ya :))

izledim albümde foto var resmen sarkık duruyor:/

günaydın güzellikler bugün hava pek güzel tam gezmelik ama ben anneme yardım edip temizlik yapacağım her pazar bu böyle neyse ki başlayınca bitiyor çok gözümde büyüyor bazen ama olsun :)

Gunaydinlar bugun kahvaltiyi dışarda yapacagız insallah abartmam acik hava beni coşturuyor:) neyseki aksama telafi ederim abartirsamda Luluuu94 yat uyu en guzeli sporu uyaninca halledersin saat cok erken dinlenmek lazim
Demi ya :) uyaninca esim gitmeden kahvalti yapıyoruz aç karna yapmak istiyorum bide oglumla zor oluyor ustume cikiyor altimda kaliyor falan geçen mekik cekerken beni izlemiş dün babasina yapıyormuş bide derin derin nefes alarak yapiyormus Allahım ya :)))

günaydın güzellikler bugün hava pek güzel tam gezmelik ama ben anneme yardım edip temizlik yapacağım her pazar bu böyle neyse ki başlayınca bitiyor çok gözümde büyüyor bazen ama olsun :)
Kolay gelsin canım
Benide izle noluy :)

İzledim canım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…