- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.841
Gobegindemi öyle onceden kilolumuydunEh çok fazla yağ var kiloma göre :/ evlenmeden önce halletmek istiyorum
Göbekte de deformasyon var otururken ve eğilirken sarkma oluyor alt göbekte ama bacak ve kol kadar kötü değilGobegindemi öyle onceden kilolumuydun
Allah razi olsun canim aminnn aminnn ins olur...İnanamıyorum senin bıngıl olduğuna bence sana öyle geliyor 1 foto at bakalım
İnşallah canım.
Sende güzel veriyorsun aslında ilk kez bu hafta sabit geldin. İnşallah kolayca kurtulursun kilolardan.
Hepimiz kurtulalım
İnşallah ikinizede sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin Allahım. İnşallah çifter çifter olsun sabaha kadar kucakta gezdirip gazını çıkarın inşallah, gecenin 2 sinden yataktan kaldırıp top koşturtsun size. Amin
Çünkü ben büyük oğlan 10 yaşındayken 2. Yi doğurdum ve bu saydığım zor yorucu şeyleri çok özlemiştim hepsinin ayrı bir güzelliği var. Yorgunluğuda güzel
Her duamda sizi de anıyorum Allah kabul etsin inşallah
Geçen hafta defalarca kafasını yarasım geldi. Keşke ilgi istese veririz çok bende. Ama yokmuşum gibi davranıyor deliricem. Az önce mesaj atmış “kahvaltıya yetişirim” sinir oldum daha 20 gün önce sevgili gibiydik. Neyse bende cevap verdim “yetişemezsen üzülme senin yumurtanı ayırırız stop uyuyorum stop” şimdide yazıp duruyor daha okumadım bile.Sırık saç ektirdiğini ve şeker hastası olduğunu herkese söyliicem
Demi ya :) uyaninca esim gitmeden kahvalti yapıyoruz aç karna yapmak istiyorum bide oglumla zor oluyor ustume cikiyor altimda kaliyor falan geçen mekik cekerken beni izlemiş dün babasina yapıyormuş bide derin derin nefes alarak yapiyormus Allahım ya :)))
Kolay gelsin canım
Benide izle noluy :)
Benideee bende çok merak ediyorumİzledim canım :)
izledim :)Benideee bende çok merak ediyorum
Benimki hepten kotu isteGöbekte de deformasyon var otururken ve eğilirken sarkma oluyor alt göbekte ama bacak ve kol kadar kötü değil
Oyyy ya buyumuste kuculmus gibiler :) senin kuzu 13 aylık falandi dimi bizde 16 ayligizOyş yerim onu ben..benimkide squat yapıyodu annesi bıraktı ama o hala devam ediyor
Canım ne güzel evlenmiş çocuk bile yapmışsın maşallah diyim peki ya ben evlenmeden bu haldeyim üzme kendini bi şekilde toparlarız be yaaBenimki hepten kotu iste
Oyyy ya buyumuste kuculmus gibiler :) senin kuzu 13 aylık falandi dimi bizde 16 ayligiz
İnşallah canımCanım ne güzel evlenmiş çocuk bile yapmışsın maşallah diyim peki ya ben evlenmeden bu haldeyim üzme kendini bi şekilde toparlarız be yaa
Çokmu kılo verdin canim. Birden zayıfladıysan belki ondan olmuşturCanım ne güzel evlenmiş çocuk bile yapmışsın maşallah diyim peki ya ben evlenmeden bu haldeyim üzme kendini bi şekilde toparlarız be yaa
en fazla 64 kilo oldum 2 sene önce kırkları gördüm 2 sene 55 civarını sabitledim ama spor olmadığı için pek toparlamadı canım yaÇokmu kılo verdin canim. Birden zayıfladıysan belki ondan olmuştur
Olsun canım artık sporla diyetle istediğin vucuda kavuşursun istediğin gibi bir gelın olursun :)en fazla 64 kilo oldum 2 sene önce kırkları gördüm 2 sene 55 civarını sabitledim ama spor olmadığı için pek toparlamadı canım ya
insallah canım ağzından bal damlıyorOlsun canım artık sporla diyetle istediğin vucuda kavuşursun istediğin gibi bir gelın olursun :)
56 canim malasefLuluuu94 canim en son 51 lerde hatırlıyorum seni kac oldun ki bu kadar taktin ben de 58.8 i falan görmüştüm şimdi yine 63 malesef
Cok guzel canım odul bile olsa dengeli yemissin kahve nescafe mikızlar günün menüsü gelsin o zaman
sabah : tost ve salata
öglen: yarım muz 80 gr çikolata (bügün ödülüm vardı)
aksam: etli nohut cappy portakal
aralarda 2 az sütlü kahve içtim 3 yesil cay
2 saat kondisyon bisikleti 150 squat tibet yapıcam daha bir de evi temizledim pek çalışkanım öhööm :)
Tabiki canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen kendini tanitabilirsin kilo boy diyet gecmisi vsHerkese iyi aksamlar kizlar
Benide araniza alirmisiniz acaba??
Motive olup zayiflamaya ihtiyacim var
jacobs klasik içiyorum bu ara canım56 canim malasef
Sende katıl bize bak suruden kacani pis kilolar kapıyor :)
Cok guzel canım odul bile olsa dengeli yemissin kahve nescafe mi
Tabiki canım ilk sayfadaki kuralları okuyup kabul edersen kendini tanitabilirsin kilo boy diyet gecmisi vs
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?