- 21 Ağustos 2016
- 7.526
- 12.451
- 248
- 31
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.861
Hii anladim gavur kahvesi yani :)jacobs klasik içiyorum bu ara canım
Kolay gelsin canım ama listesizde dizginleyemiyoruzLuluuu94 canim ben iki hafatya tasincam işte koşturmaca var hic diyet psikolojisinde değilim ama yapmam lazim 64 filan olunca durmayacak kilom olmadi yarin baslayim ama liste bende stres yapiyor
Hosgeldin tekrarDaha önce 14. Takimdan mezun olmustum.dogumdan sonra 74 kilo ile baslayip 54 kiloya indim.sonra koruyamadim ve 62 kiloya ciktim.ardindan bu sefer 52 kiloya indim.
Bu sefer tekrar kilo aldim.en son 67 kiloydum epeydir tartilmadim.yarin tartilip yazarim insaallah
Yasim 35
3 kizim var 14* 12* ve 3 yasinda
Almanya da yasiyorum.
Kücük kizim bu sene anaokuluna basladi.onun alisma dönemi biraz zor geciyor onunla ugrasiyorum bu aralar
Boy 157Kolay gelsin canım ama listesizde dizginleyemiyoruz
Hosgeldin tekrar
hayırli olsun kuzucuga
Kolay gelsin sizede
Boy kac
Hoşgeldın sağlıklı kilo vermelerDaha önce 14. Takimdan mezun olmustum.dogumdan sonra 74 kilo ile baslayip 54 kiloya indim.sonra koruyamadim ve 62 kiloya ciktim.ardindan bu sefer 52 kiloya indim.
Bu sefer tekrar kilo aldim.en son 67 kiloydum epeydir tartilmadim.yarin tartilip yazarim insaallah
Yasim 35
Almanya da yasiyorum.
Kücük kizim bu sene anaokuluna basladi.onun alisma dönemi biraz zor geciyor onunla ugrasiyorum bu aralar
Hos geldin canim ins hedefledigin kg ya inersin :)) ayni yasitmisiz..Daha önce 14. Takimdan mezun olmustum.dogumdan sonra 74 kilo ile baslayip 54 kiloya indim.sonra koruyamadim ve 62 kiloya ciktim.ardindan bu sefer 52 kiloya indim.
Yasim 35
Almanya da yasiyorum.
hosbuldum saol 28 yaşındayım canımHos geldin canim ins hedefledigin kg ya inersin :)) ayni yasitmisiz..
Purewow canim sende hos geldin senle yazisma firsatim olmadı sen kac yaşındasın ve dugunun olacakti dimi ne zaman evleniyorsun...
Ne zaman mezun olmuştum. Pancar ve hedef döneminde mi burdaydinDaha önce 14. Takimdan mezun olmustum.dogumdan sonra 74 kilo ile baslayip 54 kiloya indim.sonra koruyamadim ve 62 kiloya ciktim.ardindan bu sefer 52 kiloya indim.
Yasim 35
Almanya da yasiyorum.
6. Takıma neden dönmedin.Ocak ayinda ayrilmisim izne
Tekrar girebilirim sanirim listeye
Olmazsa liste dısî katilirim artik
yeni gelen arkadaş almanya deyince benimde ilk aklıma safiye gelmişti ki
Benimde hiç enerjim yok
Üstelik durmadan yemek yiyorum
Cicim şu listeyi bizlede paylaş
Ben kilomu yazmayayım zîrââ utanç içerisindeyim
Allah kabul etsin canım niyetini
yeni gelen arkadaş almanya deyince benimde ilk aklıma safiye gelmişti kibu kadar olur yaaa
Seker pancari vardiNe zaman mezun olmuştum. Pancar ve hedef döneminde mi burdaydin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?