- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.881
Hoşgeldin marlin
ARADA GELİYOR PANCAR ŞİMDİ KIZININ OKUL TELAŞI VARDIR 1. SINIFA BAŞLICAKTI . NEDEN BURYA DEĞİLDE 6.TAKIMA DÖNDÜN ÖZEL DEĞİLSESeker pancari vardi
Ama diger arkadaslarin adini unuttum
bu mesajı yeni gördüm eskilerden poncikbir gelincik ve hedef52 şekerpancarı var şuan .Istedigin takimdan baslayabilirsin diye yazdi gruplara katilmak isteyenler topiginde arkadaslar.
Yenileri tanimiyorum kaptanda degismis.Bende yeni bir gruba katilayim dedim.
günaydın aymadı gerçi bence çok yorgunum uykum var
Günaydın
kabak detoksu öneririm ?Günaydın kızlar bugün artı gördüm ödemdir diyorum 2 gün patates yoğurt yemeyi düşünüyorum bakalım :)
Kolay gelsin canım cabucak gitsin ve bidaha gelmesin kilolargünaydın kızlar ben bugün başladım artık düzgün beslenmeye ciddi anlamda kendimi hazır hissediyorum evdeki zararlı şeyleride temizledim
65,9 kiloyumilk hedefim 62
inşallah canımKolay gelsin canım cabucak gitsin ve bidaha gelmesin kilolar
Yemek istediğin zaman bunu yersende bisey degismeyecek iki dk sonra yememis gibi olacaksın diye ikna et kendini benim anında kapaniyor istahim iki gundur kısmen iyi gidiyorum
ben şooookgünaydın kızlar ben bugün başladım artık düzgün beslenmeye ciddi anlamda kendimi hazır hissediyorum evdeki zararlı şeyleride temizledim
65,9 kiloyumilk hedefim 62
GÜNAYDIN KUZUMMM . DİYETE YARIN BAŞLA BUGÜNÜ PAS GEÇSchonerDuft günaydın kuzumm
annem geldi sağolsun ama çok yoruldu ona kalamsın diye bana sadece bez sıktırdım eşimle buzdolabını sildiler camları sildiler . mutfak bitti şükür 3 çekmece kaldı oda 15 dklık dıştan sildi annem .Tmm canim tanidigim eczaci abi var ona dedim getirttim hatta teyzeme de sorduttum 174tl dedi, iki hafta sonra tanidigim abiye siparis verdim 175 tl dedi sanirim 173 tl 174 tl gibi para aldı yaninda parol agri kesici hapta istemistim sende bir sor eczaciya canim ne dicek fiyat olarak ben nete guvenemem ama guvenirli bir siteden almak lazim ..
Annen gelsin bos ver ver eline bezi silsin dolabi ne,bende yanliz yapmayi daha cok severim ayak altinda kimse olmucak ama iki eldende temizlik tez biter yardimlasarak yapin sana kıyamıyor calisiyorsun ya kuzu..
Asilamani yaptir haydi ins ikimiz birlikte baslayalim tedaviye sen 65 kg bende 72 kg dusum hemen dr yolunu tutalim rabbim ins iyi dr larla karsilastirsin..
geldim canim kusura bakmayin son günlerde pek yazamadimBuki_89 NERELERDESİN
ben şooook
ne ara oldun bu kadar
senden zayıfım ahahaha
yok bugün başladım artık vazgeçmek yokGÜNAYDIN KUZUMMM . DİYETE YARIN BAŞLA BUGÜNÜ PAS GEÇYARIN ISIRGAN OTU AL HERGÜN 15 İLE 19 ARASI 1 KUPA ÇAY İÇİYORUZ AZ SPOR AZ DİYET YAPIYORUZ ARINIYORUZ REGLİM BİTİNCE SENLE ARAMDA 2 KİLO MU OLCAK ÇOK ALMIŞSIN AMA STRESİN AZALDI ARTIK
iyiyimm bende ne olsun kuzum beyn son günü çok yoğunum yorgunum işe konsantre olamıyorum .geldim canim kusura bakmayin son günlerde pek yazamadimkosturmaca gecti
sen napiyon kuzum iyimisin?
olsun veririz bu ara hepimiz bi saldık takımcakoldum tatildi balayıydı sonra eşimi gönderme üzüntüsü derken aldım
yok bugün başladım artık vazgeçmek yokısırgan otu ney ya anlamadım onu kaynatıp mi içiyorsunuz ne işe yarıyor
ben bugün maydonoz kürüne başlladım
52 kaptanim hedef kilomHoşgeldin marlin
Hayırlı olsun
Hedef kilonuda öğrenelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?