Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Istedigin takimdan baslayabilirsin diye yazdi gruplara katilmak isteyenler topiginde arkadaslar.
Yenileri tanimiyorum kaptanda degismis.Bende yeni bir gruba katilayim dedim.
bu mesajı yeni gördüm eskilerden poncikbir gelincik ve hedef52 şekerpancarı var şuan .
ben takıma gelmeden 1 ay önce mezun olmuşsun

günaydın kızlar ben bugün başladım artık düzgün beslenmeye ciddi anlamda kendimi hazır hissediyorum evdeki zararlı şeyleride temizledim
65,9 kiloyum ilk hedefim 62
Kolay gelsin canım cabucak gitsin ve bidaha gelmesin kilolar
Yemek istediğin zaman bunu yersende bisey degismeyecek iki dk sonra yememis gibi olacaksın diye ikna et kendini benim anında kapaniyor istahim iki gundur kısmen iyi gidiyorum

inşallah canım
tamam öyle yapayım bide kendimi diyetteyim diye şartlandırmıcam artık zararlı şeyleri yemeyip sağlıklı şeyler yemeye çalışcam diyorum inşallah etkili olur

GÜNAYDIN KUZUMMM . DİYETE YARIN BAŞLA BUGÜNÜ PAS GEÇ YARIN ISIRGAN OTU AL HERGÜN 15 İLE 19 ARASI 1 KUPA ÇAY İÇİYORUZ AZ SPOR AZ DİYET YAPIYORUZ ARINIYORUZ REGLİM BİTİNCE SENLE ARAMDA 2 KİLO MU OLCAK ÇOK ALMIŞSIN AMA STRESİN AZALDI ARTIK

annem geldi sağolsun ama çok yoruldu ona kalamsın diye bana sadece bez sıktırdım eşimle buzdolabını sildiler camları sildiler . mutfak bitti şükür 3 çekmece kaldı oda 15 dklık dıştan sildi annem .
ilacı 145 tlye almıştım . elimde 20 şase kadar var dün regli oldum . bugün içmeye başlıcam sonra 1 kutu daha alayım diyorum .sende 3 kutu kullan . ilacın içinde e vitamini var iştah açabilir dikkat et ona .aşılama için elimde para kalmıyor 3 haft içinde 65e düşerim muhtemelen .
senin diyet nasıl gidiyor

ben şooook
ne ara oldun bu kadar
senden zayıfım ahahaha

oldum tatildi balayıydı sonra eşimi gönderme üzüntüsü derken aldım

yok bugün başladım artık vazgeçmek yok ısırgan otu ney ya anlamadım onu kaynatıp mi içiyorsunuz ne işe yarıyor
ben bugün maydonoz kürüne başlladım

olsun veririz bu ara hepimiz bi saldık takımcak
ben toparladım mezun ıkduğum kiloya indim ama bi 4 kilo vermek istiyorum 1 ayda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…