Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

ARADA GELİYOR PANCAR ŞİMDİ KIZININ OKUL TELAŞI VARDIR 1. SINIFA BAŞLICAKTI . NEDEN BURYA DEĞİLDE 6.TAKIMA DÖNDÜN ÖZEL DEĞİLSE
Takimdan bazi arkadaslarla sorun yasadim ve ayrilmak istedim.
Mezun olmustum fakat korumak icin hala burdaydim o zamanlar
Simdi bütün takim yeni
Eskilerden kimse kalmamis

kaç kilosun şimdi 62 mi
verriz inşallah ya ben sporada gitmek istiyorum bu ara ama biraz sıkışığız ona para ayıramıyorum
yani düğün borcu kolay değil bizim iflahımız şaşmıştı kaç ay
evet canım 62 yim spor olarak bol yürüyüş yapabiliyorum sadece bedava

nasıl bir kür ki o bende civanperçemi içmeye başlıyorum bugün.
jaaa kizlar ben bitürlü kilo verip devam edemiyorum gecen haftalar negüzel verdim kilolari sonra yine basladim yemeye napcaM BEN Böyleee acaba bendemi takima girsem ise yararmiki acaba?üfff napcan ben böyle
bende 69 da takıldım yine ama regliyim ve ekmek çok yiyorum alışınca vazgeçmek olmuyor
Takimdan bazi arkadaslarla sorun yasadim ve ayrilmak istedim.
Mezun olmustum fakat korumak icin hala burdaydim o zamanlar
Simdi bütün takim yeni
Eskilerden kimse kalmamis
burda mı yaşadın ?
evet eskilerden pek kimse yok kendimi eskilerden saymazsam :)

Canim beni tam tamina ik haftayi gecgin hastayim ne cok ilac kullandim bide iksuruk gecsindie bitkisel ot kaynatip ictim regl oldugum canim cikolata cekti bi o kacamagim oldu ogunler sacma sapan oldu psikolojik 4 gundur acayip uyuyordum sanirim papatya sinirlerimi gevsetti uyku yaptı,sonracima bugun basladim bakalim diyete iki gr fazla ciktim sevinmelimmi uzulmeliyimmi yani diyet uygulacak zamanim oek olmadi ama almadigimada sukrediyorum kg 75,3 ciktim carsamba persembe gunu ALLAH izin verirse protein agirlikli beslenmeyi dusunuyorum bu hafta 74,5 hedefim olsun,yogurt bir aydir hic yiyemedim hele hastalantiktan sonra hic,yedigimde öksürüğüm artıyo bi saat once dolaptan cikarip yiyim bari..

yani düğün borcu kolay değil bizim iflahımız şaşmıştı kaç ay
evet canım 62 yim spor olarak bol yürüyüş yapabiliyorum sadece bedava
kasımda rahatlıyoruz inşallah çok zor Allah düğün yapanların yardımcısı olsun
bende yürüyüş yapsam ama yapacak yer ve arkadaş yok akşamları eve yürüyeyim bari

maydanoz limon 1 çb su blenderdan çekip aç karnına içiyorsun kuzum deneyeyim dedim 15 günlük müş bi 4-5 gün deneyeyim etkisiin görmezsem bırakıcam

ben yaptim o kürü kuzum ama yani sira yediklerine dikkat etmen gerekiyo yoksa hic bi ise yaramiyo... dikkat Edip o kürü uygularsan ama acayip kilo vermeye yardimci... tek sIkinti sürekli wc ye cikiyosun bide yani sira cok su icmen gerekiyo
ben tam 3 kilo verdim birhaftada ama cokda dikkat ettim o hafta 3 gün kabak detoksu geri kalan günlerde sadece 700 kalori aldim

maşallah sizin az kalmış biter geçer en yakın zamanda inşallah
yürü yürü eşin olmadığında aç leslie ablayı yürü dur :)

inşallah canım
tamam öyle yapayım bide kendimi diyetteyim diye şartlandırmıcam artık zararlı şeyleri yemeyip sağlıklı şeyler yemeye çalışcam diyorum inşallah etkili olur
Aynen öyle canım meselâ abur cubur mu cekti canın her yerine yağ olarak yapışacagini dusun :)

hay a llah ya nolcak böyle bizim halimiz... sürekli bisey yemek istiyorum ama simdilik daha tuttum kendimi bakalim bi kahve ictim okadar
sürekli bira içmek isteyen bir bünyem var benim aştım kendimi bende
dr ye gittin mi peki ?
aminnnn
1 hafta dene öyle bırak kuzu

Bana yapıştı onlar akşama kadar abur cubur yiyorum
Bugün ısırgan çayı alıyorum yarın SchonerDuft ile başlıyorum inşallah
tugbaFB kıskandım seni
umarım almayı unutmam da yaparım şimdi civanperçemi karışımı ve hayıt otu içiyorum ısırganı da eklersem olumsuz etkisi olur mu diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…