Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

sürekli bira içmek isteyen bir bünyem var benim aştım kendimi bende

dr ye gittin mi peki ?

aminnnn
1 hafta dene öyle bırak kuzu
Ne icin bebek icin mi yok canim gitmedim bir gittimmi tam gidecegiz dr da esimin toparlanmasini su bir aydan tam bahce iside bitiyor oh ,kuzum acikcasi kg vermeden gitmek istemiyorum,birde nolduysa bana dr gitmeye korkuyorum olumsuz birseyler duyacagim muhtemelen dirde korkuyorum ( ama eninde sonunda gidecegim..

umarım almayı unutmam da yaparım şimdi civanperçemi karışımı ve hayıt otu içiyorum ısırganı da eklersem olumsuz etkisi olur mu diye düşünüyorum
Otlari karistirirken dikkat et canim civan perçemi ve hayiti karıştırıp ictim bir ay bobrek agrisi cektim,isirgan otuda onceden cok icmistim sifa olsun demle ic..

günaydın aymadı gerçi bence çok yorgunum uykum var .
sen nasılsın kilo ne durumda yarın diyete başlıyoruz değil mi ?
Başlıyoruz kuzummmm
günaydın kızlar ben bugün başladım artık düzgün beslenmeye ciddi anlamda kendimi hazır hissediyorum evdeki zararlı şeyleride temizledim
65,9 kiloyum ilk hedefim 62
Listeye döncenmi dolma parmaklarını yerim senin
kuzucum sen nasil oldun? esinle durumlar nasil? azda olsa iyimi?
Canım çok enteresan bi durumdayım. Sorarsam cevap veriyor ama bana küs gibi davranıyor. Kendimi suçlu hissetmeye başladım.
Ama bugün babama uğramış ilaç istemiş, kafamı toparlayamıyorum falan demiş. İyi değil yani ne olacak böyle, sonu nereye varacak hiç bilmiyorum.
Herkese merhabaya benim regl biteli 1 hafta olmuştu ama ben bugün tekrar oldum niye böyle oldu anlamadım
Keşke bende olsam ya üffffffff

Valla benimkide ayni depresyonda biktim uc haftadir evde ses yok bunaldim catliyacagim gidebilecegim yer olsa basimi alip gidecegim cok sıkıldım bu durumdan..allah korusun bizim basimiza gelse bu kadar ilgi gosterirlermi bence yok..

senin krizlere karşı hazırladığın içeceğe ne oldu .
tarçınlı süt iç akşamları
Kendim için hiçbişey yapamıyorum bu dönem
Valla benimkide ayni depresyonda biktim uc haftadir evde ses yok bunaldim catliyacagim gidebilecegim yer olsa basimi alip gidecegim cok sıkıldım bu durumdan..allah korusun bizim basimiza gelse bu kadar ilgi gosterirlermi bence yok..
Valla bende hergün gitmeye karar veriyorum sonra vazgeçiyorum.
Bugün temizlemeden gelen kıyafetlerini biz Konyadayken oturduğu daireye götürdüm akşam söyleyeceğim. İstersen git orada yaşa benim ve çocuklarımın moralini bozma diyeceğim.
Off ya offfff

oooo oda iyimis:) en azindan cikolata Seker degil bira biraz daha az kalorili bisey
Valla az mı çok mu bilemiyorum ama tibet yaptığım için içmiyorum. Sen neden yapmıyorsun bukicim tibet anlatır mısın lütfen
Öksürük için kuzum.
Valla eşinin babası vefat etti diye yaşamayı hayatı planlamayı bırakamazsınız ki. Sen 70 hedef koy kendine belki kendiliğinden olur bakarsın ben zayıfladım öyle oldu biliyorsun
Otlari karistirirken dikkat et canim civan perçemi ve hayiti karıştırıp ictim bir ay bobrek agrisi cektim,isirgan otuda onceden cok icmistim sifa olsun demle ic..
Hayıt otunu içine karistirmiyorum ayrı içiyorum. Bugün içmedim yarın başlarım 12 gün içecem bırakacam kuzum 1 ay çok çünkü yumurta büyütüyor.
SchonerDuft dediyse vardır bi bildiği

Kuzum çok keskin bir hareket değil mi bu

Ben cumartesi yedim arkadaşımın annesi göndermiş çok güzel yapmışlar.
Tibet ne durum da yapıyor musun
Ben de kendim yapicam cumartesi ama çoğunu dağıtırım

Yok canım başlamadım,havalar iyi şimdilik yürüyüş yapıyorum bir kaç ay sonra başlayayim diyorum,sen faydasını gördün mü tibetin?

Ben de kendim yapicam cumartesi ama çoğunu dağıtırım

Yok canım başlamadım,havalar iyi şimdilik yürüyüş yapıyorum bir kaç ay sonra başlayayim diyorum,sen faydasını gördün mü tibetin?
Evet sürekli inceliyorum diyebilirim kilomu 69da sabitledim ve her şey yiyorum .
Psikolojik anlamda da rahatladım. Tibeti yapacaksan spor için değil de maneviyat için yapcan. Belim ve kalçalarım inceldi dün kağıdı attım eski yeni ölçüleri bilemiyorum şu an

Haklısın hem incelme hem de doğru nefes alma egzersizi de içeriyor böylece vücuda kan akışı ve oksijen alınimi artar daha zinde oluruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…