- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.921
Bana yapıştı onlar akşama kadar abur cubur yiyorum
Bugün ısırgan çayı alıyorum yarınSchonerDuft ile başlıyorum inşallah
tugbaFB kıskandım seni
kıskanma nolur diyet yap seninde olur
ısırgan çayı ne için bende içiyimzayıflıcaz mı
senin krizlere karşı hazırladığın içeceğe ne oldu .
Beynimizi temizlemeliyiz canım iki gundur bende ikna etmeye çalışiyorum kendimiBana yapıştı onlar akşama kadar abur cubur yiyorum
tugbaFB kıskandım seni
kuzucum sen nasil oldun? esinle durumlar nasil? azda olsa iyimi?Bana yapıştı onlar akşama kadar abur cubur yiyorum
tugbaFB kıskandım seni
sürekli bira içmek isteyen bir bünyem var benim aştım kendimi bende
Ne icin bebek icin mi yok canim gitmedim bir gittimmi tam gidecegiz dr da esimin toparlanmasini su bir aydan tam bahce iside bitiyor oh ,kuzum acikcasi kg vermeden gitmek istemiyorum,birde nolduysa bana dr gitmeye korkuyorum olumsuz birseyler duyacagim muhtemelen dirde korkuyorumsürekli bira içmek isteyen bir bünyem var benim aştım kendimi bende
dr ye gittin mi peki ?
aminnnn
1 hafta dene öyle bırak kuzu
Otlari karistirirken dikkat et canim civan perçemi ve hayiti karıştırıp ictim bir ay bobrek agrisi cektim,isirgan otuda onceden cok icmistim sifa olsun demle ic..umarım almayı unutmam da yaparım şimdi civanperçemi karışımı ve hayıt otu içiyorum ısırganı da eklersem olumsuz etkisi olur mu diye düşünüyorum
Başlıyoruz kuzummmmgünaydın aymadı gerçi bence çok yorgunum uykum var.
sen nasılsın kilo ne durumda yarın diyete başlıyoruz değil mi ?
Listeye döncenmi dolma parmaklarını yerim seningünaydın kızlar ben bugün başladım artık düzgün beslenmeye ciddi anlamda kendimi hazır hissediyorum evdeki zararlı şeyleride temizledim
65,9 kiloyumilk hedefim 62
Canım çok enteresan bi durumdayım. Sorarsam cevap veriyor ama bana küs gibi davranıyor. Kendimi suçlu hissetmeye başladım.kuzucum sen nasil oldun? esinle durumlar nasil? azda olsa iyimi?
Keşke bende olsam ya üffffffffHerkese merhabaya benim regl biteli 1 hafta olmuştu ama ben bugün tekrar oldum niye böyle oldu anlamadım
Valla benimkide ayni depresyonda biktim uc haftadir evde ses yok bunaldim catliyacagim gidebilecegim yer olsa basimi alip gidecegim cok sıkıldım bu durumdan..allah korusun bizim basimiza gelse bu kadar ilgi gosterirlermi bence yok..Başlıyoruz kuzummmm
Listeye döncenmi dolma parmaklarını yerim senin
Canım çok enteresan bi durumdayım. Sorarsam cevap veriyor ama bana küs gibi davranıyor. Kendimi suçlu hissetmeye başladım.
Ama bugün babama uğramış ilaç istemiş, kafamı toparlayamıyorum falan demiş. İyi değil yani ne olacak böyle, sonu nereye varacak hiç bilmiyorum.
Keşke bende olsam ya üffffffff
Kendim için hiçbişey yapamıyorum bu dönemsenin krizlere karşı hazırladığın içeceğe ne oldu .
tarçınlı süt iç akşamları
Valla bende hergün gitmeye karar veriyorum sonra vazgeçiyorum.Valla benimkide ayni depresyonda biktim uc haftadir evde ses yok bunaldim catliyacagim gidebilecegim yer olsa basimi alip gidecegim cok sıkıldım bu durumdan..allah korusun bizim basimiza gelse bu kadar ilgi gosterirlermi bence yok..
Valla az mı çok mu bilemiyorum ama tibet yaptığım için içmiyorum. Sen neden yapmıyorsun bukicim tibet anlatır mısın lütfenoooo oda iyimis:) en azindan cikolata Seker degil bira biraz daha az kalorili bisey
Öksürük için kuzum.Ne icin bebek icin mi yok canim gitmedim bir gittimmi tam gidecegiz dr da esimin toparlanmasini su bir aydan tam bahce iside bitiyor oh ,kuzum acikcasi kg vermeden gitmek istemiyorum,birde nolduysa bana dr gitmeye korkuyorum olumsuz birseyler duyacagim muhtemelen dirde korkuyorum( ama eninde sonunda gidecegim..
Hayıt otunu içine karistirmiyorum ayrı içiyorum. Bugün içmedim yarın başlarım 12 gün içecem bırakacam kuzum 1 ay çok çünkü yumurta büyütüyor.Otlari karistirirken dikkat et canim civan perçemi ve hayiti karıştırıp ictim bir ay bobrek agrisi cektim,isirgan otuda onceden cok icmistim sifa olsun demle ic..
Kuzum çok keskin bir hareket değil mi buKendim için hiçbişey yapamıyorum bu dönem
Valla bende hergün gitmeye karar veriyorum sonra vazgeçiyorum.
Bugün temizlemeden gelen kıyafetlerini biz Konyadayken oturduğu daireye götürdüm akşam söyleyeceğim. İstersen git orada yaşa benim ve çocuklarımın moralini bozma diyeceğim.
Off ya offfff
Ben cumartesi yedim arkadaşımın annesi göndermiş çok güzel yapmışlar.Selam kızlar iki gün yazmadım bir sürü sayfa birikmiş,bu aralar herkes aşure yapıyor daha hiç yemedim ama ne kadar direnebilirim bilmiyorum
Ben de kendim yapicam cumartesi ama çoğunu dağıtırımBen cumartesi yedim arkadaşımın annesi göndermiş çok güzel yapmışlar.
Tibet ne durum da yapıyor musun
Evet sürekli inceliyorum diyebilirim kilomu 69da sabitledim ve her şey yiyorum .Ben de kendim yapicam cumartesi ama çoğunu dağıtırım
Yok canım başlamadım,havalar iyi şimdilik yürüyüş yapıyorum bir kaç ay sonra başlayayim diyorum,sen faydasını gördün mü tibetin?
Haklısın hem incelme hem de doğru nefes alma egzersizi de içeriyor böylece vücuda kan akışı ve oksijen alınimi artar daha zinde oluruzEvet sürekli inceliyorum diyebilirim kilomu 69da sabitledim ve her şey yiyorum .
Psikolojik anlamda da rahatladım. Tibeti yapacaksan spor için değil de maneviyat için yapcan. Belim ve kalçalarım inceldi dün kağıdı attım eski yeni ölçüleri bilemiyorum şu an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?