Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Yoracak birşey yok ki 3 tekrar ile başlıyorsun 3 dk 5 dk arası sürer
Tamam canım etketledigin sayfada baktım hareketlere dediğin gibi kolay hareketler,keşke sesli olsaydı video nefes alma verme şeklini anlamadım,mesela plateste diyelim mekik çekerken kalkar pozisyonda nefes alınıyor burundan tekrar başını yere koyunca nefes veriliyor ağızdan,bunda rastgele mi nefes alınıp veriliyor,sanırım burundan alıp burundan vermek gerekiyor, tibette nefes alış veriş pozisyonu fark etmiyor mu?ayy ne çok şey sordum

Harekete baslarken ağızdan nefes al eski pozizyona donerken nefesi ağızdan ver

Tibet topigin de 148. Sayfada kitaptan görüntü var bakabilirsin oraya

Evet çok keskin bi hareket yapamadım zaten ama günlerdir çok kötü durumdayım. Ortada annesinin vefatından başka bişey yok. Bana küstü resmen. Neyse şimdi fena değil konuştuk biraz akşam. Ama günlerdir kendimi o kadar kötü hissetmeme sebep olduki gerçekten bu şartlarda birlikte yaşayamaz insanlar
Akşam geldi bende hiç yüzüne bakmadım beyefendinin (beklentiye girip reddedilmekten bıktım günlerdir) sonra hoşgeldin demedin dedi öyle başladı işte günlerdir bana nasıl davrandığını ve ne hissettiğimi anlattım. Huzursuzum sebebimde sensin çocukları bu durumdan korumak İçin bir yol arıyorum, toparlanınca bize katılırsın dedim özetle. Beni üzdüğünün, bunalttığının farkında bile değil. Annesi ile ilgili Kendini suçlu hissettiği şeyler var. Bu duyguyla baş edemiyor. Beni yalnız bırakma dedi. Çok ağladı içim parçalandı (annesi için ağladı ) Sadece sen varsın ailemden kimse kalmadı diyor. Hatırlattım çocuklarımız olduğunu şimdilik toparlanır gibi görünüyor (inşallah)
Teselli etmek için hiçbişey söylemedim sarıldım sadece ( sanırım cenazeden bugüne teselli çabalarımı yanlış anladı acısını basite aldığımı düşündü.) Davranışlarındaki saçmalıkların böyle bir nedeni olabilir.

Sukur bugun konustum ben, ben cok bunaldim artik ne zaman kendine geleceksin dedim aksam yemegini yedik hic kaldirmadim iki saat gecti geldi niye toplamiyorsun evde bereket kalmaz günah dedi bende depresyondayim kaldirmiyorum dedim ve oylelikle haydi disari cikalim dedi ciktik 30 dk yuruyus yaptik ve bana cok iyi geldi ve esimde icindekileri döktü erkeklerdeki farkli bir psikoloji ölüm korkusu..simdi iyice namazina kuranina sarildi bol bol dua ediyor boyle rahatliyor darisi bana bende ibadetime sarilayim..ancak dua namaz kurtarir bizi...sonra mutfagi toparladim guzelce camasir suyla dezenfekte ettim :)))
Sende konus canim birazda baski yap bakalim dokulsunlerde rahatlasin sende rahatla tmm tabiki yasini tutacak ama karsindakine izah et bilgilendir yine yasini tut hayat devam ediyor ne diyecegim artik bilmiyorum..

Ayy cok sevindim ya daha iyi olun inş aklimda sendeydi rahatladim..esinde duzelir ohh be

Belki annesi ile çok vakit geçiremedi en son size geldiklerinde tartışma oldu bunların acısı vardır kuzum. Senin ona sarilman en güzel cümle.

haya Allah ya zor bi durum canim... ama sunuda unutma insan hep en sevdiginden cikarir bazi seyleri... suan tek sana gececegini bilio o yaptigini istemedende olsa öyle davranislar sergiler insan, kendimizden pay bicelim kuzum öyle degilmi?

En azindan ilac isteyip bunun farkinda olmasi cok iyi bisey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…