- 8 Mayıs 2014
- 9.402
- 13.342
- 298
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.961
Günaydın araniar katılmak istiyorumGünaydın fit kızlar
eşim hiç yok hep yürümem lazımmaşallah sizin az kalmış biter geçer en yakın zamanda inşallah
yürü yürü eşin olmadığında aç leslie ablayı yürü dur :)
of of gider mi bu kilolar sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi çok iradesizimAynen öyle canım meselâ abur cubur mu cekti canın her yerine yağ olarak yapışacagini dusun :)
öyle yapıcam kuzumsürekli bira içmek isteyen bir bünyem var benim aştım kendimi bende
dr ye gittin mi peki ?
aminnnn
1 hafta dene öyle bırak kuzu
listeye alınırsam girmek isterim ama alınmam bu kiloyla sanırımBaşlıyoruz kuzummmm
Listeye döncenmi dolma parmaklarını yerim senin
Canım çok enteresan bi durumdayım. Sorarsam cevap veriyor ama bana küs gibi davranıyor. Kendimi suçlu hissetmeye başladım.
Ama bugün babama uğramış ilaç istemiş, kafamı toparlayamıyorum falan demiş. İyi değil yani ne olacak böyle, sonu nereye varacak hiç bilmiyorum.
Keşke bende olsam ya üffffffff
aa iyi ozaman yapim madem bendeben akşamları yapıyorum kuzum yapabilirsin
tabi ki 1.sayfada kurallarımız yazıyor okuyup uyarsa kendini tanıtmak ile başlayabilirisnGünaydın araniar katılmak istiyorum
evet inceldim kaç cm bilmiyorum ama 2 3 cm inceldim ortalama bel oyuntum belli olduaa iyi ozaman yapim madem bende
nasil faydasini gördünmü?
ay cok iyi nekadar süredir yapiosun kuzum?evet inceldim kaç cm bilmiyorum ama 2 3 cm inceldim ortalama bel oyuntum belli oldu
11. tekrrdayım 24 temmuzda başlamıştımay cok iyi nekadar süredir yapiosun kuzum?
ve hic ara vermedinmi? peki bunu nekadar yapman gerekiyo`?11. tekrrdayım 24 temmuzda başlamıştım
ne zaman mezun olmuştun trih aklında mıSchonerDuft canim benim tekrar listeye girme ihtimalim varmi suan?
Vermek istedigim kesin bi 5 kilom var
Buki_89(66/65,9/0,009%)534.etapta bildirimli izne ayrildı yüzdesi 17ye bölündü mezun olmak istiyorSchonerDuft canim benim tekrar listeye girme ihtimalim varmi suan?
Vermek istedigim kesin bi 5 kilom var
Kendini tanıtmanı bekliyoruz hoşgeldin demek içinGünaydın araniar katılmak istiyorum
Ponçikim listeler seninle güzeleşim hiç yok hep yürümem lazım
of of gider mi bu kilolar sanki hiç zayıflayamıcakmışım gibi çok iradesizim
öyle yapıcam kuzum
listeye alınırsam girmek isterim ama alınmam bu kiloyla sanırım
valla kim takımı geri çekerse o hazırlasın listeyi görsünler kolay olmadığını .Kendini tanıtmanı bekliyoruz hoşgeldin demek için
Ponçikim listeler seninle güzel
Bu hafta yüzdemize göre dahil edelim seni
SchonerDuft açıklamış zaten sarı kartımız var notamız var
tamam kuzum baslangic kilom ozaman ne olcak? iki hafta önce verdigimi yine aldimda ondan:)Buki_89(66/65,9/0,009%)534.etapta bildirimli izne ayrildı yüzdesi 17ye bölündü mezun olmak istiyor
6 ocakta mezun olmuşsun 6 ay geçmiş girebilirsindrdotty
başlangıç kilonu geçen haftaki kilon yaparıztamam kuzum baslangic kilom ozaman ne olcak? iki hafta önce verdigimi yine aldimda ondan:)
tamam onu bildirmemisdim galiba o gün girdim ama cok yogundu sonra yazarim dedim kaldibaşlangıç kilonu geçen haftaki kilon yaparız
ok dorty ve bana hatırlat canım . sana resim atsam bu arada bakabilir misin çeviriyetamam onu bildirmemisdim galiba o gün girdim ama cok yogundu sonra yazarim dedim kaldiama malesefki yine 68,6 hedefim bes kilo vermek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?