- 9 Kasım 2016
- 4.831
- 6.564
- 158
- 36
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #289.981
ok canim. at bakarim canimok dorty ve bana hatırlat canım . sana resim atsam bu arada bakabilir misin çeviriye
atıyorum kuzum sağolok canim. at bakarim canim
Nasılsın canımHuhu kizlar
İncelemek mi en sevdiğimEvet sürekli inceliyorum diyebilirim kilomu 69da sabitledim ve her şey yiyorum .
Psikolojik anlamda da rahatladım. Tibeti yapacaksan spor için değil de maneviyat için yapcan. Belim ve kalçalarım inceldi dün kağıdı attım eski yeni ölçüleri bilemiyorum şu an
Biraz eksildik bide mod düştü gibi14. TAKIM
584-585. Etap => %-1,31 => 1. NOTA
587.Etap =>%0.224 => 1. SARI KART
kızlar 1 notamız ve 1 sarı kartımız bulunmakta bunları performans ile silmemiz lazım yoksa 4 hafta boyunca sonuç listesini hazırlarız . listedeki arkadaşlar biraz çaba lütfen
Evet canım katılıyorum. Toparlanırız umarım kısa suredeeBiraz eksildik bide mod düştü gibi
İyiyim canım sen nasılsınNasılsın canım
İdare ediyorum canımİyiyim canım sen nasılsın
Bende sendenim oglen ogunlerini ozellikle lahmacunlar pideler cok fena gidiyorum sabit kilom hic veremedim cuma icin bgun dikkat edip kabak diyetimle toparlayayim diyorum.. hersey bahane zaten mevsim gecisi ozel gunum misafirlik derken abartmaya hazırmışım megerseBu aralar pek iyi değilim kendimi yemeğe verdımtoparlanmak istiyorummm. Mevsim değişikliği benı baya vurdu
Aynen canım acilen toparlanmalıyız. Benım kılom da sabit benide ancak detoks kurtarır ıkı gunlukkBende sendenim oglen ogunlerini ozellikle lahmacunlar pideler cok fena gidiyorum sabit kilom hic veremedim cuma icin bgun dikkat edip kabak diyetimle toparlayayim diyorum.. hersey bahane zaten mevsim gecisi ozel gunum misafirlik derken abartmaya hazırmışım megerse
Toparlanmaliyiz :/İdare ediyorum canım
Regli bitsin başlarsın ama deneyimlerini bizimle paylaş olur mu ?İncelemek mi en sevdiğimay darısı bizlere ya ben tam başlamışken regl oldum buda bitsin tamamen başlarım diye düşündüm doğrumudur
Aslında eksiklik ile ilgisi yok kalanlar burda kendimizde sorun :)Biraz eksildik bide mod düştü gibi
Iyiyim kuzuuum hala mastitle ugrasiyorum tam geciyo derken tekrarliyo sen napiyosundrdotty nerelerdesin
@tgb1907 sende yoktun bugün
segus mezun oldun bizi unuttun
kaptinn sen naptın paşamız nasıl
poncikbirgelincik listeye dönüş var mı kuzum
Napim kilo alıyorum yineIyiyim kuzuuum hala mastitle ugrasiyorum tam geciyo derken tekrarliyo sen napiyosun
Ya kac kilo oldn ki bende 65 oldum aldm azicik. Cok yiyorm bu araNapim kilo alıyorum yine
Isten çıkıcam ama daha konuşmadım 1 kasım var aklımda çıkmak için. Gerisi aynı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?