Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İncelemek mi en sevdiğimay darısı bizlere ya ben tam başlamışken regl oldum buda bitsin tamamen başlarım diye düşündüm doğrumudur

Biraz eksildik bide mod düştü gibi

Şu regl yüzünden çok mide bulantım var bişi yiyemiyorumşöyle bir bakıyım kiloya dedim tek sevindiğim ödem tuttummu bilmiyorum ama malum gündede olsam fazla çıkmadımbu arada gruba çok uzak kaldım alıntı yapmaya özlemişim azda olsa aktifliğimi artıracağım bu hafta grup olarak eski enerjiyi yakalarız inşallah bunlar hep mevsim değişikliğinden

Bu aralar pek iyi değilim kendimi yemeğe verdım toparlanmak istiyorummm. Mevsim değişikliği benı baya vurdu
Bende sendenim oglen ogunlerini ozellikle lahmacunlar pideler cok fena gidiyorum sabit kilom hic veremedim cuma icin bgun dikkat edip kabak diyetimle toparlayayim diyorum.. hersey bahane zaten mevsim gecisi ozel gunum misafirlik derken abartmaya hazırmışım megerse

Aynen canım acilen toparlanmalıyız. Benım kılom da sabit benide ancak detoks kurtarır ıkı gunlukk

Napim kilo alıyorum yine
Isten çıkıcam ama daha konuşmadım 1 kasım var aklımda çıkmak için. Gerisi aynı
Ya kac kilo oldn ki bende 65 oldum aldm azicik. Cok yiyorm bu ara
Yeni is buldun mu hazir mi yoksa evde dinlenicek misin? Bnce soyle kuzum bugn yarin diye oyaliyolar cikarmak icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…