- 22 Şubat 2017
- 5.229
- 14.638
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.001
Canım kendine düşük kalorili içecekler hazırlasan işe yarar mı acabaBu aralar pek iyi değilim kendimi yemeğe verdımtoparlanmak istiyorummm. Mevsim değişikliği benı baya vurdu
Bende sendenim oglen ogunlerini ozellikle lahmacunlar pideler cok fena gidiyorum sabit kilom hic veremedim cuma icin bgun dikkat edip kabak diyetimle toparlayayim diyorum.. hersey bahane zaten mevsim gecisi ozel gunum misafirlik derken abartmaya hazırmışım megerse
Canım sana nazar mı ettik yaAynen canım acilen toparlanmalıyız. Benım kılom da sabit benide ancak detoks kurtarır ıkı gunlukk
Kuzum evde eksik çok bugün alışverişteydim diyete de başladımdrdotty nerelerdesin
tugbaFB sende yoktun bugün
segus mezun oldun bizi unuttun
@kaptinn sen naptın paşamız nasıl
@poncikbirgelincik listeye dönüş var mı kuzum
Canım daha çok daha iyi emzirmeye çalışsanIyiyim kuzuuum hala mastitle ugrasiyorum tam geciyo derken tekrarliyo sen napiyosun
Yok canım ya biraz psikolojim bozuk kendimi diyete veremiyorum çok abartmıyorum ama bugun baharatlı çubuk yedım extra. Canım acılı baharatlı şeyler istiyor tatlıdan ziyade. Eksi çıkacağım inş 2gun daha dikkatli olurum:)Canım kendine düşük kalorili içecekler hazırlasan işe yarar mı acaba
Ben çok faydalanmıştım smothi lerden
Bu ara fazla dağınığım hep koşuşturuyorum kendim için bişey yapamıyorum ama bugün başladım. Kola vb. Şeyler yok yaşasın meyveli sebzeli smothi
Olmaz
Nilarda sende hemen toparlanmalısınız
Canım sana nazar mı ettik yane güzel gidiyordun. Geçen etap sabittin bu etap eksi bekliyoruz senden
Kuzum evde eksik çok bugün alışverişteydim diyete de başladım
Sen ısırgan çayına başladın mı
Canım daha çok daha iyi emzirmeye çalışsan
Mastit çok zor bi durum. Az mı emiyor
Sen nasıl oldun bu arada Doğum sezaryen mi oldu ben geçen haftalar yoktum öperim yakışıklıyı
Olabilir canım
Bu ara benimde psikolojim iyi değil sabah kalkar kalkmaz kendimi dışarı atıcam yoksa tüm günü mutfakta geçiriyorum. Umarım psikolojin mevsim değişikliğinden etkilenmiştir. Canını sıkan biri mi var yoksa bizim gibiYok canım ya biraz psikolojim bozuk kendimi diyete veremiyorum çok abartmıyorum ama bugun baharatlı çubuk yedım extra. Canım acılı baharatlı şeyler istiyor tatlıdan ziyade. Eksi çıkacağım inş 2gun daha dikkatli olurum:)
Afiyet olsun canım bence menün güzel 2 saat yürüyüş yapmışsın üstelik o aradaki kaçamağı yakmışsındırSabah
2 haş yumurta
Bır dilim peynır
Salatalik domates
Bır dilim ekmek
Bır kaşık bal kaymak
Yeşilçay
Ara
Kavun
Öğle
Yarım kase Yoğurt çorba
Ara
Çubuk kraker baharatlı
Akşam
Bır buyuk but ızgara
Ikı kaşık bulgur pılavı
2saat yuruyuş
2lıttre su
Kızlar tgb1907 nin protein diyetini uygulayabilirsiniz.3 günlük protein diyeti
aç karnına 2 bardak su (mide probleminiz yoksa içine limon veya elma sirkesi katabilirsiniz)
kahvaltı:
2 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir (30-50 gr arası)
1 ince dilim t.b ekmeği
yeşillik
ara öğün:
10 çiğ badem yada fındık
öğlen:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk, ızgara balık
limonlu sirkeli yağsız salata
yada
ton balıklı (light 160 gr yağı süzülmüş) salata
ara öğün:
1 meyve
akşam:
200 gr haşlanmış yada ızgara tavuk veya ızgara balık
salata
son ara:
1 bardak sade kefir
her gün 3 lt su
segus @patient women bi-zuzu drdotty
Genel şeyler canım arada kafama takıyorum geçici umarım yaniBu ara benimde psikolojim iyi değil sabah kalkar kalkmaz kendimi dışarı atıcam yoksa tüm günü mutfakta geçiriyorum. Umarım psikolojin mevsim değişikliğinden etkilenmiştir. Canını sıkan biri mi var yoksa bizim gibi
canım dün kızı doktora götürdüm kreşte ilk sene hastalık bitmiyormuşdrdotty nerelerdesin
tugbaFB sende yoktun bugün
segus mezun oldun bizi unuttun
@kaptinn sen naptın paşamız nasıl
@poncikbirgelincik listeye dönüş var mı kuzum
abo sen ben poncik aynı olcaz yakında şuan 69,30 üm regli dönemimdeyim . yok kuzum bulmadım işten çıkmadan da bulamam büroda onu anladım görüşmede soruyorlar çünkü . 1 ay evde kalayım biraz huzura ihtiyacım var . valla bilmiyorum da geçen telefonda birine övüyordu beni 10 gübdeb fazla gelmedi işin yarısını bitirdim evrak bırakmadım eski iş yerimde 3 gün izin aldım masam evrak doluydu diyordu kız var burda yeğenim yapmış flan diyordu baalım ne olcak belki şartları iyileştirir ama burda psikolojim de zorda hayırlısı olsun diyorum .Ya kac kilo oldn ki bende 65 oldum aldm azicik. Cok yiyorm bu ara
Yeni is buldun mu hazir mi yoksa evde dinlenicek misin? Bnce soyle kuzum bugn yarin diye oyaliyolar cikarmak icin
düşük klorili içecek bende istiyorum yemek yemek istemiyor cnım sürekli içmeli bişiler istiyorum.Canım kendine düşük kalorili içecekler hazırlasan işe yarar mı acaba
Ben çok faydalanmıştım smothi lerden
Bu ara fazla dağınığım hep koşuşturuyorum kendim için bişey yapamıyorum ama bugün başladım. Kola vb. Şeyler yok yaşasın meyveli sebzeli smothi
Olmaz
Nilarda sende hemen toparlanmalısınız
Canım sana nazar mı ettik yane güzel gidiyordun. Geçen etap sabittin bu etap eksi bekliyoruz senden
Kuzum evde eksik çok bugün alışverişteydim diyete de başladım
Sen ısırgan çayına başladın mı
Canım daha çok daha iyi emzirmeye çalışsan
Mastit çok zor bi durum. Az mı emiyor
Sen nasıl oldun bu arada Doğum sezaryen mi oldu ben geçen haftalar yoktum öperim yakışıklıyı
bugün tembellik yaptım 9 da geldim işe belediye de kalabalıktı ayakta gelince yazamadım buraya .günaydın kuzum . kilo alıyorum bende stresten yiyorum resmenGünaydın
Kimse yok mu yoksa bende mi bi sorun var
Hiç bildirim gelmemiş
Herkes uyusaSchonerDuft uyanır buraya da yazardı
ayyy zayıflığımı (!)
Kızlar tgb1907 nin protein diyetini uygulayabilirsiniz.
Ben bugün ısırgan otu çayı içtim tadı çok kötüydü ılıklaştırıp bi nefeste bitirdim.SchonerDuft
Yarın buna ek olarak yukarıdaki protein diyeti listesini uygulayacağım
Liste için teşekkürlertugbaFB
İyi Geceler 14.takım
geçmiş olsun kuzum . geçen sene pancarın kızı başladığı zaman anaokuluna hep hastaydı sen varmıydın bilmiyorum o dönemde ordan biliyorum bu durumu allah sağlık versin .canım dün kızı doktora götürdüm kreşte ilk sene hastalık bitmiyormuşAllahım beterinden saklasın
çok bakma fırsatım olmadı iş yerinde de klasör yerleştiriyorum (taşınma işimiz var) bilgisayar başına çok geçemiyorum
segus a bende kızacaktım bugün ki sen benden önce davranmışsın korkmaya başladım içimi mi okuyosun bu hafta
ya evet kuzum her giden öle diyor ama olsun bağışıklığı güçlenir diye teselli ediyorum kendimigeçmiş olsun kuzum . geçen sene pancarın kızı başladığı zaman anaokuluna hep hastaydı sen varmıydın bilmiyorum o dönemde ordan biliyorum bu durumu allah sağlık versin .
tibetten oluyor bunlar sana da dedim sende yap tubi ama sen yapmıyorsun
ok 3 tekrar ile başlıyorsun ruhani yönden de çok değişeceksin bedenen de belim 2 3 cm inceldi birşey yapmadanya evet kuzum her giden öle diyor ama olsun bağışıklığı güçlenir diye teselli ediyorum kendimi
yaa yapıyım artık bencede eşimle sadece 2 dk plank yapıyorum bide işte meşhur yürüyüşümü yapıyorum
(gören herkes sen iyice zayıfladın diyorlar ama kiloda göremiyorumsıkılaştım zaaar )
sana söz akşam başlıyorum
Kabak yapacaktim zor geliyo vazgectim protein yapiyorum
Gunaydın canım ben yeni uyananlardan:)) kızım kaçta kalkarsa o saatte kalkıyorumGünaydın
Kimse yok mu yoksa bende mi bi sorun var
Hiç bildirim gelmemiş
Herkes uyusaSchonerDuft uyanır buraya da yazardı
kullanmıyoduk ama şimdi başladık hiç hastalanmamıştı 2 senedir ama alışacakok 3 tekrar ile başlıyorsun ruhani yönden de çok değişeceksin bedenen de belim 2 3 cm inceldi birşey yapmadan
vitamin takviyesi kullanıyor mu kızın belki hasta olmasını engellers,n
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?