Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

Bende bir gariplik var sanıyordum gecmisi okudum herkes yiyor havalardanmi strestenmi,toparlanamadim nolacak bu halimiz bugun uyudum gec kalktim,dun misafirlerim vardi gunduzden dun yedimde yedim oyle,bugun yeni nufus cuzdani icin randevumuz var oraya gidecegim en azindan hava alirim eve ice kapandim kiz..hic bir iş yapasim yok ama mecburum.

Evet 2 hadtftadir kendimde yaptigim yanlislar
1 suyu az tuketmek
2 cok sık yemek
3 bir haftadir meyveyi cok tuketmek
4 cok uyumak
5 spor yapmamak misafir agirlamak disinda hareketsiz kalmak
6 2 haftda uc defa aksamlari cayin yaninda ikiser adet ev yapimi kurabiye tuketmek aksamlari bir meyve haric hic yemiydim
7 aksam yemeklerini gec saatte yemek.ve duzensiz beslenme
Amaaa yettiiii artikk kayinbabamin cenazesinde bile etli pide peynirli pide yedim ama sabah 7 de,ogle sonu14 de,aksam 22 de abartamadan yemistim aralarda da bol su tuketmistim 4 gunde bir kg vermistim simdiki hale bak camis gibi yer oldum ve hareketsiz..leptinn yapmam lazim aralari uzatmam lazim4_ 5 saatlerde yemeyi basarirsam devami gelir uygulamaya basliyorum yanlislarimi duzeltecegim bu haftayi kazasiz belasiz bir atlatsam cok iyi olcakk...

Herkese merhaba kizlar
Iki gündür cok fenayim.resmen asure kazaninin icine düstum.bursya yazmayada cekindim dogrusu.ilk günden bu nasil bir menü diye topa tutarsiniz sandim.
Ama anladigim kadariyla tek ben degilmisim .okuyunca bi cesaret geldi yazmaya.
Yoksa sizi takip ediyorum gitmedim bir yere
Ama bugün insaaallah devam ettirebilirsem hersey iyi gidiyor.sabahta 1 saat yürüdüm
Kilo vermeliyimm imdattt
Hemde ucak hizinda

Kolay gelsin canım ayrıca geçmiş olsun. Kreşte ilk yıl hastalıkları bizde yaşayacağız bunları Biz daha başlamadık fırsatım olmadı ama 2 hafta içinde halletsem iyi olur.
segus gider ayak birincilik sırrını paylaşmadığı İçin ceza almamıza sebep oldu üstelik hiçte uğramıyor sanırım bizi sevmiyor
Canım umarım senin için en iyi en hayırlı olanı mutlulukla yaşarsın.
Ben 1 meyve ve 1 bardak suyla hazırlanan smothileri çok severim biliyorsun ayrıca süt hurma / süt tarçın hindistan cevizi kakao/ buzlu karpuz suyu (yada kavun)/ ayran salatalık zencefil gibi şeyler
Yeşil çay içine 1 meyve ile smothi yapıyorlar buzlu çay niyetine (hiç denemedim) ısırgandan iyidir bana içirdin sen içmedin demek
Alışverişte hiç keyfim kalmadı açıkçası ihtiyaçtan alıyorum. Dün oğlana gril press ile tost yaptım. Sonra çıktım işte tost makinesi, waffle makinesi, çay makinesi, kahve makinesi, Türk kahvesi makinesi, bitki çayı demlikli kettle, lahmacun makinesi (bunu lahmacun yapmak İçin almadım dikdörtgen elektrikli tencere olarak kullanırım diye aldım) fritöz, yağsız kızartıcı aldım. Şimdi annemdeyim birazdan çıkıp buharlı pişirici ve döküm tencere seti alcam.
Biz cenaze işleri ile uğraşırken ablam günlük tabak bardak tencere seti gibi şeyleri almıştı. Şimdi benim misafir takımları, sofra setleri yemek takımı masa örtüsü su setleri bar setleri çatal bıçak bi sürü şey almam gerek. Bugün acilleri alırım. Yarın ev tekstili alırım havlu nevresim yorgan battaniye yatak örtüsü herşey gerekli. Hafta sonuda çocuklara giyim alışverişi mevsim döndü Yeni sezona uygun hiçbirşeyleri yok. Çok zor geliyor Aslında severim alışverişi ama bu ara bi ağırlık var üstümde.
Kabak yapacaktim zor geliyo vazgectim protein yapiyorum
Kolay gelsin canım güzel güzel gitsin son kiloların
Gunaydın canım ben yeni uyananlardan:)) kızım kaçta kalkarsa o saatte kalkıyorum
Bende öyleydim önceleri ama şimdi erken kalkıyorum tavsiye ederim

Ay canimm asure yeme bi kase yediysen nefsini koreltmisindir bak pazartesi 75,3 dum aksam yemekte esime bi kaseye asure koydum yemedi sinirlendim ben yedim ertesi gun yani dun tartildim bir kg arti ile uyandim odem oluy kg oluy ama artik cissslardan uzak durmaliyiz sen kac kg sun...

yaa herkes aşure yiyor daha bi Allahın kulu aşure getirmedi anacığımda yok ki yapsında içelim
resmen aş erdim yaa aşure de aşure diye geziyorum
eşim dün iş yerinde dolapta vardı birini sana çalacaktım artık dedi ama çıkarken baktığında yokmuş
tatlıcıların yaptıklarıda ev yapımı gibi olmuyor ki
en iyisi kendim deneyip tencereye gömülmek

Bende canım çok seviyorum malzemeleri aldım da yapamadım. Konserve Nohut Fasulyeden yapsak bayağı pratik oluyor küçük tencereyle yapsanda olur nefsini köreltmek adına :) )

Bende canım çok seviyorum malzemeleri aldım da yapamadım. Konserve Nohut Fasulyeden yapsak bayağı pratik oluyor küçük tencereyle yapsanda olur nefsini köreltmek adına :) )
yaa evet deneyim diyorum canım bu hafta sonu haşlanmış nohut, fasülyem var dolapta zaten
kimse getirmedi ama ben götürüyüm herkese diyorum
gerçi günahlarını almıyım gündüz yapıyorlardır ondada ben evde olmuyorum belki ama banada akşam getirseler nolur sanki

Yani çalışanlara akşam götürmek lazım hemde çok çok

Kuzum yaaaa
Sana ben yaparım ama getirilecek mesafede değilsin ki

kullanmıyoduk ama şimdi başladık hiç hastalanmamıştı 2 senedir ama alışacak
tamam canım bugün yapacam yediklerime zaten hep dikkat ediyorum salmıştım ama toparladım şükür
darısı bana diyorum bende çok abartıyorum
birşeyler ile uğraşmak iyidir . şu bahsettiğim bitkiyi içtim dediğin gibi böbreğme sancı oldu ama bitkiden mi bilemiyorum .
yok yeşil çay ve meyve bir arada ıyk çok kötü bir lezzet olur.
ya benim gözüm kesmedi aktara gitmekte zor geldi 4 5 çeşit içiyorum sen birazck kobay olmuş oldun hele tadı kötü dedim asla içmem artık
en sevdiğim alışveriş çeşidi yağsız kızartma makinesi tefalin mi biz çok istedik ondan almayı ama kullanışlı mı bilemedik . senden yorum alırım artık .. lahmacun makinesini yeni duydum o nasıl birşey . düdüklü tencere kullanmıyor musun

aşırı bi yeme isteğim var kızlar kabızlık da var mıgrende karnım da şişiyor acayip bişey oldum nasıl dinginleyeceğim bilmioyrum
orkide sana tibet yogasından bahsetmişmiydim ?
bende de durumlar aynı mevsim geçisi gök yüzü hareketleri etki ediyor muhtemelen. kabızlık için kabak ye öğlen ve akşam iyi geliyor yanına yoğurt hemde kilo verdirir. ya da kefir iç

Tibet bilmiyorum canim ama sanirim mevsimsel iyi bi konsantre olmam.lazim

Spor da epeydir yapmiyorum canim biliyorsun migrenim var yine 4 gundur bas agrim var bu gecsin diye bekliyorum üstüne zorlarsam agri hic gecmez
Bunu yaparsan migrenin azabilir canım doğru hiç bulastirmayim seni unuttum migrenini bir an . Hacamat yaptirmistin fark yarattı mi

En son 66.6 kiloydum
Kac gündür tartilmadim
Ama baya bi asure yedim iki günde
4 /5 kase olmustur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…