Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

İyi akşamlarhavalar birdenbire soğuyunca bende midemi üşüttüm bulantım hiç gitmiyorreglimde birden kesildi strese vuruyorum böyle olmasınıyarın sabah ezanından sonra İstanbula gitmek için yola çıkacağım bu olayları hiç sevmediğimi demiştiminşallah kendimide toparlayabilirim

Bende hiç yiyemedim kimse yapmamış tadımlık bile bulamadım

En azından yanlışları görmek mükemmelmevsim değişikliği malum halsizlik yapıyorher hafta bir iki yanlış düzelirse hem kalıcı kilo verilir hem de eski düzene geçip vücut toparlar tam gaz devam edersin bence ablacım

Bugunku menum
Sabah
Menemen
Ikı dilim peynır
Bır dilim hindi fume
Bır dilim ekmek
Bal kaymak bir kaşık
Ara
Sutlu kahve
Öğle
Bır kase yoğurt çorba
Akşam
Bir buyuk parça fırın tavuk
Salata
Ayran
Bır saat bisiklet
Bugun ıyıydım:)

İns canim cok tatlisin,canim senin meslegin ne anladigim kadariyla calisiyorsun birde hangi sehirdesin istanbula gidecegim dedinya merak ettim..

Bende yapmadim canim annem sagolsun bir 4,5 kg kadar getirdi taziyeye gelen misafirlere ikram ettim,ah yakin olsaniz size de taddirirdim tugbaFB esim hic yemedi cok severdi moral bozuklugundan galiba,bende bayilirdim ama olsada yeseydim demedim ama gecen can sikintisindan yedim bir kase,annem asurenin icine elma, hurmada dogramis cok guzel yakismis kuru erikte eger yapacak olursanız tavsiye ederim..onceden komsular yapar dagitirdi burdada busene kimse yapmamis sanirim...

Gunaydin kizlar SchonerDuft canim sende aldiydin dimi pro women faydasini hissettinmi acaba ay ictim midem fena siyriliyor ins istah patlamasi yapmaz..
Ben hayiti ve civanperçemi ikisi bir arada kulkandim fena bobrek agrisi cektim hemde bir ay,bosa demiyo dr ibrahim sarac oglu ayri ayrı kullanilacak die kullanmayida dusunmuyorum bobregimden rahatsizlaninca korktum,onun yerine incir kuru daha mantikli bide bu takviyeleri kullansak yaninda ari polenide kullanalim onun faydasi cokmus..
İsirgan otunun faydasi cok onu aslinda 5_6 gunden fazla kullanmican yada gunde bir fincan icilebilir tadi cok guzel degil cokta kotu degil ,ağrın devam ederse evinde papatya eksik etme cok sakinlestiren birsey bende cok faydasi oluyor..

Menun harika afiyet olsun bol eksileri gorursun inş..

Benim dunku menum
Sabah ev yapimi aci soss tb.ek. bi bardak sekersiz cay
(aci sos bayagi zehir gibi olmus vcyonden hareketlendirsin die yedim zira bir haftadir kabizlik sikayetim var form cay bile etki etmiy)
Ara bol su
İkindi malesef carsidaydim aciktim bi smit yedim
Aksam karedeniz hamsisi firinda yagsi cok azdi cerez gibi olmus,yesllik,cin biberi,domates,cay
Ara uzum bi iki catal kavun

Spor 3 saat yuruyus yavas degildi normal yuruyus yaptim çarşıda
Uc lt su ,bitki cay (icindekiler ,elma,zencefil,kuru erik,papatya,ebe gumeci,kiraz sapi karisimi) sabah ogle aksam ictim hem oksuruge hem astim bronsite iyi geliyo,vucutta odemim varsa gitsin die)

Ebet baya rahatlatti ama tamamen gecmedi aslinda sülük kismi kaldi ama korkudan yatırmıyorum
sülük kulağa korkunç geliyor ama ağrıların azalacaksa bir cesaret edip yaptırmalısın.
Kahvaltim;
Peynirli 1yumurta kirdim
2 minnak dilim ev yapimi ekmek
Yesil biber
1 salatalik
6 badem
Aksam;2 kase yesil mercimek yemegi
Yogurt
Salata
Spor;1 saat yürüyüş
Bugünlük böyle kizlar
afiyet olsun . su ne kadar içtin
iyi yolculuklar kuzum
su ? afiyet olsun
aldım ama düzenli içmiyorum başlıcam inşallah bu gün içmeyi unutuyorum. poşet şeklinde aldım günde 2 kupa içtim civan ve aslan pençesini içinde birkaç bitki karışımı da var . hayıtı yrı demleyip içicem onu da unutuyorum hep . ısırganı içmedim . eşim bal alcaktı alsın arı sütü ile karıştıracam birde harnup pekmezi alacaktık daha çıkmamış . varsa sende iç ben diyet boyunca bunları tükettim iştah yapıyor evet acıktığında domates salatalık tüket su iç kalori değerleri sıfır onların
meyve çok olmuş üzüm 7 8 tane yedin mi porsiyon yapar zaten

Gunydın kızlar. Hepınızden cok ozur dılerım ceza almamıza neden olmusum ama ben 1.lık sırrını paylasmamın zorunlu oldugunu cok sonra ogrendım . Zor gumler gecırıyorum burayada cok gelemedım o yuzden. oglum el ayak agız hastalıgına yakalandı. 39 derere ateslerle bogustuk bıturlu dusuremedık. Ve ben atesın nedenını hep dıse bagladım Somra vucudunda kızarıklıklar olusmaya basladı ve ben yıne yuksek atesın vucuduna yepkısı sandım calpole devam ettım meger el ayak hastalıgıymıs. O kızarıklıklar su toplamaya baslayınca su cıcegı cıkarıyo dıye doktora gıtyık apar topar . Doktor el ayak agız hastalıgı dedıgınde basımdan kaynar aular dokukdu. Ben hemsıreyım bunu zamanında nasıl anlamadım dıye kendıme kızdım. Doktor su cıcegıyle karıstırıldıgını ama cok yaygın bı hastalık oldugunu soyledı. Tabakları dolu dolu yıyıp bıturen oglum gıttı su bıle ıcerken aglayan bı cocuk geldı. Izınlıyım evdeyım ama ınanın telefonu elıme alıyorum buraya bakıyorum cevap yazmayada utandım bıkacgun cezaya sebep oldum dıye. Hepınızden tekrar ozur dılerım hakkınızı helal edın nolur. Ne ıllet bır hastalıkmıskı hala vucudu su cıcegı gıbı kızarıklarla dolu. Gecmedı. Agzının ıcıde aynı . Evın heryerını oyuncaklarını sırkelı sularla sılmekten artık psıkolojım bozuldu. Takıntı halıne geldı herdakka bıyer sılıyorum . Hepınızı cok sevıyorum. Nolur kızmayın bana

ben üst komşuma yazdım dün, aşurede geldi yazıp gülücük koydum o anladı yapacakmış bu ara
eşin bi süre ne yediğini ne içtiğini bilemez canım zor bişey yaşadığı
onun o moral bozukluğu senide etkiliyordur inşallah en kısa zamanda toparlanırsınız

ay kuzum çok geçmiş olsun en korktuğum hastalık benimde bizim buralarda çok yaygın bulaşıcı olması da kötü, parklar, avm deki oyun alanları çok tehlikeli bu nedenle, ben uzun zamandır parka götüremiyorum kızımı bu sebeple (parkta bi çocuğun kolu ve ağzında gördüm annesine söyledim el ağız hastalığımı diye kem küm etti) inşallah çok çabuk atlatır canım çocuklar savunmasız olsalarda hastalıklara karşı bizden daha dirençliler

Geçmiş olsun canım üzüldüm.benimde kızım küçük parka götürmeye korkuyor insan. Çabucak geçsin izleride inş.

Canım pek çok su içiyorum sıkıntım yok enkaz 2bucuk içiyorum günde sıcak olursa artıyor tabi.o yüzden unutuyorum yazmayı. Diyet için arttırmama gerek kalmiyor

Cok gecmis olsun canim bu hastaligida burda duydum cocuk olmayinca bu bilgilerden cahilim.rabbim sifa versin..

Geçmiş olsun canım çok üzüldüm 2017 yazında benim ortanca oğlanda geçirdi. Tırnakları bile çıkabilir. Benim oğlana otelde havuzdan bulaşmıştı.
Yeyip içmekte zorlanması normal bu yaralardan ağzında boğazında poposunda bile çıkıyor. Allah kolaylık versin.
Bu süreçte pediasure mama oğluna çok iyi gelir. Birde bebek mamalarından Hipp sütlü muhallebi kavanoz maması. Şeker bu hastalıkta artışa sebep oluyormuş. Şekerli gıda verme zaten boğazındaki yaraları hem acıtır hem çoğaltır. Sen bunları zaten bilirsin ama insan kendi çocuğu hastayken bildiğini unutuyor yada uygulayamıyor o yüzden hatırlatmak istedim
Sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…