- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.061
çok geçmiş olsun canım allah şifa versinGunydın kızlar. Hepınızden cok ozur dılerım ceza almamıza neden olmusum ama ben 1.lık sırrını paylasmamın zorunlu oldugunu cok sonra ogrendım . Zor gumler gecırıyorum burayada cok gelemedım o yuzden. oglum el ayak agız hastalıgına yakalandı. 39 derere ateslerle bogustuk bıturlu dusuremedık. Ve ben atesın nedenını hep dıse bagladım Somra vucudunda kızarıklıklar olusmaya basladı ve ben yıne yuksek atesın vucuduna yepkısı sandım calpole devam ettım meger el ayak hastalıgıymıs. O kızarıklıklar su toplamaya baslayınca su cıcegı cıkarıyo dıye doktora gıtyık apar topar . Doktor el ayak agız hastalıgı dedıgınde basımdan kaynar aular dokukdu. Ben hemsıreyım bunu zamanında nasıl anlamadım dıye kendıme kızdım. Doktor su cıcegıyle karıstırıldıgını ama cok yaygın bı hastalık oldugunu soyledı. Tabakları dolu dolu yıyıp bıturen oglum gıttı su bıle ıcerken aglayan bı cocuk geldı. Izınlıyım evdeyım ama ınanın telefonu elıme alıyorum buraya bakıyorum cevap yazmayada utandım bıkacgun cezaya sebep oldum dıye. Hepınızden tekrar ozur dılerım hakkınızı helal edın nolur. Ne ıllet bır hastalıkmıskı hala vucudu su cıcegı gıbı kızarıklarla dolu. Gecmedı. Agzının ıcıde aynı . Evın heryerını oyuncaklarını sırkelı sularla sılmekten artık psıkolojım bozuldu. Takıntı halıne geldı herdakka bıyer sılıyorum . Hepınızı cok sevıyorum. Nolur kızmayın bana
çok iyi bendensin sendeCanım pek çok su içiyorum sıkıntım yok enkaz 2bucuk içiyorum günde sıcak olursa artıyor tabi.o yüzden unutuyorum yazmayı. Diyet için arttırmama gerek kalmiyor
kızlar bugün alkali su içmeye başladım sürekli wcye çıkıyorum az diyet ve spor ile denge kurmayı planlıyorum .
1,5 lt hazır suyun içine 1çay kaşığı silme ingiliz karbonatı koydum normalde 2,5 lt su haırlanıyor ama 1,5 lt suya ekledim
Cok saol canım. Bızde heraksam parka gıdıyorduk parktan kaptık.atesı gectı ama vucudunda dokuntuler var. Derdınıde anlatamıyokı acıyomu kasınıyomu bılmıyoruz. Kasınyı ıcın krem suruyorum yınede. Mahvettı cocugu ya. Iste o cocugu parka getıren anne anne degıl ya nekadar sorumsuz. Ben baskasının cocugunada bulastırırız dıye sokaga bıle cıkarmıyorum cocugu 2 haftadır. Bırak parka goturmeyı. Isye bu sorumsuzlar yuzunden dahada yayılıyo hastalık.ay kuzum çok geçmiş olsun en korktuğum hastalık benimde bizim buralarda çok yaygın bulaşıcı olması da kötü, parklar, avm deki oyun alanları çok tehlikeli bu nedenle, ben uzun zamandır parka götüremiyorum kızımı bu sebeple (parkta bi çocuğun kolu ve ağzında gördüm annesine söyledim el ağız hastalığımı diye kem küm etti) inşallah çok çabuk atlatır canımçocuklar savunmasız olsalarda hastalıklara karşı bizden daha dirençliler
Cok saol. Bızım popoda agızda bogazda kollarda heryerde cıktı sag tarafta daha yogun ama. Inan okadar cahıl oldumkı kendı cocuguma karsı. Ates dusurucu verırken bıle kırk kere duaunuyorum. Hastalok elbet olabılır ama nasıl anlamadım kısmında uzun sure takıldım ben. Esım saglıkcı olmamasına ragmen benden daha sogukkanlı davrandı . Galıba annelık ıcgudulerı herseyın onune gecıyo. Doktor tırnallarınında cıkabılecegını soylemıstı ama sımdılık bısey yok ıns artık olmaz kulucka donemını gecırdık sanırım. Yaralardan bazıları acık yaraya donusuyo sızınde oyle olmusmuydu. Sular patlamıs kırmızı kırmızı olmus bazı yerlerGeçmiş olsun canım çok üzüldüm 2017 yazında benim ortanca oğlanda geçirdi. Tırnakları bile çıkabilir. Benim oğlana otelde havuzdan bulaşmıştı.
Yeyip içmekte zorlanması normal bu yaralardan ağzında boğazında poposunda bile çıkıyor. Allah kolaylık versin.
Bu süreçte pediasure mama oğluna çok iyi gelir. Birde bebek mamalarından Hipp sütlü muhallebi kavanoz maması. Şeker bu hastalıkta artışa sebep oluyormuş. Şekerli gıda verme zaten boğazındaki yaraları hem acıtır hem çoğaltır. Sen bunları zaten bilirsin ama insan kendi çocuğu hastayken bildiğini unutuyor yada uygulayamıyor o yüzden hatırlatmak istedim
Sevgiler
Cok saol canım. Bızdr parktan kaptık bu mıkrobu dıkkat et parkınıza gocmenler cok gelıyosa dahada dıkkat et Canım.Geçmiş olsun canım üzüldüm.benimde kızım küçük parka götürmeye korkuyor insan. Çabucak geçsin izleride inş.
Amın canım saol. 20 yıldır ulkemızde gorunmeyen gocmenler sayesınde hortlamıs ılacla tedavısı olmayan kendılıgınden gecmesı beklenen bı hastalık. Bagısıklık sıstemını cokertıyo dırek. Yasayarak ogrenme burdan okuduklarınla kalsın ıns çocuga cok ezıyet edıyo hastalıkCok gecmis olsun canim bu hastaligida burda duydum cocuk olmayinca bu bilgilerden cahilim.rabbim sifa versin..
Saol canım benım. Amın.çok geçmiş olsun canım allah şifa versin
Geçmiş olsun kuzum Allah şifa versin. Keske herkes duyarli olsa bulasici hastaliklarda ortak alanlara gitmeseler hepimizin cocuklari risk altinda korka korka gouruyorum parkanoyun odasi yaptim oralar mikroplu diye evde odada takiliyor ama genede park cok kiymetli haftada 1 2 goturmek zorunda kaliyorum.Amın canım saol. 20 yıldır ulkemızde gorunmeyen gocmenler sayesınde hortlamıs ılacla tedavısı olmayan kendılıgınden gecmesı beklenen bı hastalık. Bagısıklık sıstemını cokertıyo dırek. Yasayarak ogrenme burdan okuduklarınla kalsın ıns çocuga cok ezıyet edıyo hastalık
Bende yapiyorum kuzum oyle biseyki suyu yumusatip lezzetlendiriyor evde hazir su bittiginde esimin suyunada ariyorum farketmiyo musluk suyu oldugunukızlar bugün alkali su içmeye başladım sürekli wcye çıkıyorum az diyet ve spor ile denge kurmayı planlıyorum .
1,5 lt hazır suyun içine 1çay kaşığı silme ingiliz karbonatı koydum normalde 2,5 lt su haırlanıyor ama 1,5 lt suya ekledim
Okuyorum şu an ama çalışma izlenimi vermek çok hoş geldiİns canim cok tatlisin,canim senin meslegin ne anladigim kadariyla calisiyorsun birde hangi sehirdesin istanbula gidecegim dedinya merak ettim..
Evet canım açık yara gibi oluyor çok zor bir hastalık çocuğu çok yıpratıyor. Tırnakların çıkması 2 ayı buluyor. Bizim tırnaklarımız çıkmadı yüzeyi pürüzlüydü iz gibi düşün. Tekrar geçmiş olsun canımCok saol canım. Bızde heraksam parka gıdıyorduk parktan kaptık.atesı gectı ama vucudunda dokuntuler var. Derdınıde anlatamıyokı acıyomu kasınıyomu bılmıyoruz. Kasınyı ıcın krem suruyorum yınede. Mahvettı cocugu ya. Iste o cocugu parka getıren anne anne degıl ya nekadar sorumsuz. Ben baskasının cocugunada bulastırırız dıye sokaga bıle cıkarmıyorum cocugu 2 haftadır. Bırak parka goturmeyı. Isye bu sorumsuzlar yuzunden dahada yayılıyo hastalık.
Cok saol. Bızım popoda agızda bogazda kollarda heryerde cıktı sag tarafta daha yogun ama. Inan okadar cahıl oldumkı kendı cocuguma karsı. Ates dusurucu verırken bıle kırk kere duaunuyorum. Hastalok elbet olabılır ama nasıl anlamadım kısmında uzun sure takıldım ben. Esım saglıkcı olmamasına ragmen benden daha sogukkanlı davrandı . Galıba annelık ıcgudulerı herseyın onune gecıyo. Doktor tırnallarınında cıkabılecegını soylemıstı ama sımdılık bısey yok ıns artık olmaz kulucka donemını gecırdık sanırım. Yaralardan bazıları acık yaraya donusuyo sızınde oyle olmusmuydu. Sular patlamıs kırmızı kırmızı olmus bazı yerler
Bi ara bende denemiştim ama artık aromalı içmiyorum çok wc den muzdaribim Bi düzene sokamadımkızlar bugün alkali su içmeye başladım sürekli wcye çıkıyorum az diyet ve spor ile denge kurmayı planlıyorum .
Benimde var ne cok seyler alip yarim birakiyorum:)) kisti eritiyormus die almistim.bugun hic iyi degilim bulantim var bugun pro women kullandim ya birde seker hapi cok kotuyum bakalim yarin ne durumda olacagim..kızlar bugün alkali su içmeye başladım sürekli wcye çıkıyorum az diyet ve spor ile denge kurmayı planlıyorum .
Normal Karbonatta oluyormuBende yapiyorum kuzum oyle biseyki suyu yumusatip lezzetlendiriyor evde hazir su bittiginde esimin suyunada ariyorum farketmiyo musluk suyu oldugunu)
Himm Allah zihin acikligi versin butun okuyanlara rabbim emeginizi zayi etmesin ins..bugun berbatti iyi degilim bir ilac kullanmaya basladim seker hapiyla biraz yan etki yapti herhal yarinda bi kullaniyim anlarim ilactanmi sebebini..Okuyorum şu an ama çalışma izlenimi vermek çok hoş geldiaslında Ankaradayım işte okul için İstanbula geliyorum bugün arada bugün nasılsın abla daha iyimisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?