- 24 Kasım 2015
- 5.532
- 9.090
- 198
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.081
Ben bilmiyorum dum onceden normal karbonat kullandim :)) ama vc acayip cikariyordu megersem eczanelerde ingiliz karbonat satiliyormus normal karbonatla cok az bi fark var diğeri yani normal olan daha cok vc cikariyor zarari varmi bilmiyorum...Normal Karbonatta oluyormu
Araştırayım canım merak ettim.Ben bilmiyorum dum onceden normal karbonat kullandim :)) ama vc acayip cikariyordu megersem eczanelerde ingiliz karbonat satiliyormus normal karbonatla cok az bi fark var diğeri yani normal olan daha cok vc cikariyor zarari varmi bilmiyorum...
Bu hafta fazla dikkat edemedim canım sadece 300 gram gitmiş aday listesinden baslayayim en iyisi benKızlar yarın öğleden sonra burada olurum daha öncesi dışarıda biraz işlerim var.
Buki_89 Luluuu94
Bu hafta listeye girecek misiniz
Birgarip’in aday listesinde hiç bildirimi yok hemen listeye alırsak problem olur muSchonerDuft
Listeye alınabiliyorsa kendiside kararlı ise ekleyebilirsin canım.
kadının tavrını görmen lazımdı napıyım evde zapedemiyorum dediCok saol canım. Bızde heraksam parka gıdıyorduk parktan kaptık.atesı gectı ama vucudunda dokuntuler var. Derdınıde anlatamıyokı acıyomu kasınıyomu bılmıyoruz. Kasınyı ıcın krem suruyorum yınede. Mahvettı cocugu ya. Iste o cocugu parka getıren anne anne degıl ya nekadar sorumsuz. Ben baskasının cocugunada bulastırırız dıye sokaga bıle cıkarmıyorum cocugu 2 haftadır. Bırak parka goturmeyı. Isye bu sorumsuzlar yuzunden dahada yayılıyo hastalık.
Cok saol. Bızım popoda agızda bogazda kollarda heryerde cıktı sag tarafta daha yogun ama. Inan okadar cahıl oldumkı kendı cocuguma karsı. Ates dusurucu verırken bıle kırk kere duaunuyorum. Hastalok elbet olabılır ama nasıl anlamadım kısmında uzun sure takıldım ben. Esım saglıkcı olmamasına ragmen benden daha sogukkanlı davrandı . Galıba annelık ıcgudulerı herseyın onune gecıyo. Doktor tırnallarınında cıkabılecegını soylemıstı ama sımdılık bısey yok ıns artık olmaz kulucka donemını gecırdık sanırım. Yaralardan bazıları acık yaraya donusuyo sızınde oyle olmusmuydu. Sular patlamıs kırmızı kırmızı olmus bazı yerler
canim bende tam onu yazmak icin girdim bizim izin isi belli oldu yani ekim 5 gibi 2Hafta tatilim olcak büyük ihtimal türkiyeye gticez sürekli internetim olmayabilir ve ben sürekli bildirim yapamam bu iki hafta icinde... o yüzden biraz kötü olur herhalde listeye girmem... eger izin varsa tatil dönüsü yani Cuma 26.10 girsem daha iyi olur?Kızlar yarın öğleden sonra burada olurum daha öncesi dışarıda biraz işlerim var.
Buki_89 Luluuu94
Bu hafta listeye girecek misiniz
Birgarip’in aday listesinde hiç bildirimi yok hemen listeye alırsak problem olur muSchonerDuft
Listeye alınabiliyorsa kendiside kararlı ise ekleyebilirsin canım.
daha iyi olur böyle kuzum hem rahat rahat yer içersin kafan burya takılmazcanim bende tam onu yazmak icin girdim bizim izin isi belli oldu yani ekim 5 gibi 2Hafta tatilim olcak büyük ihtimal türkiyeye gticez sürekli internetim olmayabilir ve ben sürekli bildirim yapamam bu iki hafta icinde... o yüzden biraz kötü olur herhalde listeye girmem... eger izin varsa tatil dönüsü yani Cuma 26.10 girsem daha iyi olur?
Evet ben normal karbonatla yapiyorumNormal Karbonatta oluyormu
sen ne zaman başladın takıma ortalama tarih verebilir misinGeçen hafta 64.4
Bu hafta 63.8
Fark -600
Listede olmadigim için yüzde hesaplamadim
Çok oldu canım hatırlamıyorum 4-5 hafta bile olmuştursen ne zaman başladın takıma ortalama tarih verebilir misin
ingiliz karbonatı ile yapılmalı ama kuzum . sirke ya da limon sıktığında da aynı görevi görür diyorlar da bilemiyorum.Bende yapiyorum kuzum oyle biseyki suyu yumusatip lezzetlendiriyor evde hazir su bittiginde esimin suyunada ariyorum farketmiyo musluk suyu oldugunu)
limonlu su ya da kefir iç kuru kayısı ye 2 gün sebze tüket ekmek sadece 1 dilim ye sabah 1 yumurta ye çıkarsınBi ara bende denemiştim ama artık aromalı içmiyorum çok wc den muzdaribim Bi düzene sokamadım
pro women bulantı birşey yapmaz kuzum şeker hapından kaynaklıdırBenimde var ne cok seyler alip yarim birakiyorum:)) kisti eritiyormus die almistim.bugun hic iyi degilim bulantim var bugun pro women kullandim ya birde seker hapi cok kotuyum bakalim yarin ne durumda olacagim..
Okula yemek hazırlayıp goturebilirsjn canım bende çoğunlukla götürüyorum,salata yap içine nohut yanına yoğurt ya da salata içine mercimek,balık bile olabilir havalar soğuyor artık kokmaz salatanın icinde ben çok seviyorum200 gr az gibi gorunsede kizlar 2 gun once sabittim 3 gun once 57lerde cikmistim.Vucudumda yillaar oncesinin kilosu oldugundan birazda diyeti savsakladigimdan sanirim yavas yavas oluyor. Okulda oglen aralari icin acil cozum bulmaliyim izgaralar kofteler pideler cok ekmek yiyorum yaninda aksam yemek yemiyorum ama bunyemde sasirdi sanirim. Burayada cok ugrayamiyorum bida motivemi dusurdu okuldan eve evde kosusturmaca pesine uyku 9 da bayiliyorum resmen halsizlikten
çok aktif değilsin dorty ile konuşup seni listeye alalım bir bakayım başlama kilona ama aktifliğinin artması gerek ve geçen hafta cuma bildrimini geç yaptın yanılmıyorsam sendin cuma bildirimlerini erken yapman lazım özellikle bildirime uyarsan alalım seni listeyeÇok oldu canım hatırlamıyorum 4-5 hafta bile olmuştur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?