- 9 Ocak 2015
- 12.856
- 29.210
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.101
Listede olmadigim için rahatım aslında ondan sık girmiyordum böylede devam edebilirim canım benim için sorun değil, nasıl uygun görülürse yaniçok aktif değilsin dorty ile konuşup seni listeye alalım bir bakayım başlama kilona ama aktifliğinin artması gerek ve geçen hafta cuma bildrimini geç yaptın yanılmıyorsam sendin cuma bildirimlerini erken yapman lazım özellikle bildirime uyarsan alalım seni listeye
11 ağustosta başlamışsın :) 66,10 bşlama kilon hedef 58 miydiSelam gurubunuzu inceledim guzel dereceleriniz var,sanırım aktif bir gurup beni de dahil ederseniz sevinirim,kısaca kendimden bahsedeyim,
31 yaşında,4 yıllık evliyim,öğretmenim,tüp bebek tedavisinden dolayı biraz kilo aldım maalesef iki hafta önce 8 haftalık bebegimin kalp durmasıyla kürtaj oldum,üç ay sonra nasip olursa tekrar tedavi düşünüyorum ama öncesinde kilo vermek istiyorum,şuan net kilomu bilmiyorum ama hedefim 56 muhtemelen 68 falandir suanki kilom.
alırız listeye ama bildrimleri atlama ceza yedik çünküListede olmadigim için rahatım aslında ondan sık girmiyordum böylede devam edebilirim canım benim için sorun değil, nasıl uygun görülürse yani
Hedef 55 canım11 ağustosta başlamışsın :) 66,10 bşlama kilon hedef 58 miydi
Canım daha öncede yarıştım bildirimde bulunmadığım hiç olmadı düzenli yürüyüş de yapıyorum tibette de ufaktan başladım ama ben yıllarca hep 62-63 olduğum için kalan kilolar zor gidebilir siz bilirsiniz yani listeye almak konusundaalırız listeye ama bildrimleri atlama ceza yedik çünkü
tibette kaçıncı tekrardasınCanım daha öncede yarıştım bildirimde bulunmadığım hiç olmadı düzenli yürüyüş de yapıyorum tibette de ufaktan başladım ama ben yıllarca hep 62-63 olduğum için kalan kilolar zor gidebilir siz bilirsiniz yani listeye almak konusunda
9.tk mezun almuş bir bakayımSchonerDuft kuzum masal Yeni üye gibi mi işlem görecek
Daha önce mezun olmuş muydu yoksa izinli mi çıkmıştı mezuniyet kilosu kaçmış
Bildirimde not eklemek gerekir
üyelik iptali mi***14.Takım 589.ETAP***
bi-zuzu (56.70/56.50/0.2/%0.35)
Sahihuban (71,50///%)
_Silent Scream_ (76,70/76,60/0,10/%0,13)
Nidsalii (58/57,3/0,7/%1,20)
Nilar(67,6///%)
Purewow (50,1///%) parkofwomen isimli üye isim değişikliği yaptı. (K.K Üyeliğini iptal etti)
Masal3487 (64,4/63.8/%0.93) b.tar. 11/08/2018 b.kilosu :66,10 H.kilo 55
14.Takım Ort:
Evet canım öyleydi ama herkes kendini düşünüyor biraz eğlendi sonra sıkıldı gittiüyelik iptali mi
daha geçen hafta listeye girmemiş miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?