Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

akşam az ye kuzum zaten hareketli bir hayatın var çocuklardan dolayı . dengelersin
Henüz bahçe oyuncağımız yok babam 1 tane denge bandı getirmiş büyük oğlana onu kurdurucaz hafta sonu belki biraz alan yaratsak faydalı olabilir. Komşularla henüz tanışmadığım için utanıyorum scooter, powerboard, bisiklet gibi araçlarla çıkmaya. Evde de henüz spor aletlerim yok. Çok eksik olduğu İçin bunları ertelemek zorunda kaldım. O yüzden hareketsizim

MİNİK ADAYLARIMIZ
589.ETAP

Buki_89 (66,5/68,9/2,4/3,5%)
selcanmehmetcan(76,00///)
Amor-a (53,3///)
Masal3487 (64,4/63.8/%0.93)

@Bir garip ( 56,3//%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (65/62.4/2.6/%4.00)
drdotty(73,3/76,4/-3,1/%-4,23)
SchonerDuft
(69,00 /69,40/0,60/%0,87)
tobosolu_dulcinea (59,8///%)
poncikbirgelincik (/// %)

ah canim ya bende söyle iyice bi motive edemiyorum kendimi bihafta yapip bikac hafta önüme geleni yiyorum nolcak bizim böyle halimiz yaaa

Mezuniyetimin üstüne 11 kilo almışım. Hiç kontrol edemez haldeyim. İnşallah mevsimseldir de çabuk atlatırız
insallah canim ya bende öyle umuyorum ama gecen sene bu dönemlerde bile korumayi becermistim kilomu suan habire yemek geliyo icimden resmen canim dikkat etmek falan istemiyo

76 kilo oldum canım. Akşamları da yiyorum söylediğin gibi gündüzde. Birde asitli içecek içiyorum bugünlerde oda şişirdi sanırım
Oo çok tehlikeli canım.. İstiyosan takıl bana. Verelim birlikte benim formülle.. 71 i gördüm şükür bu hafta

anladım kuzum .
benim seminerim var 14 17 arası bilgin olsun yrım saate bürodan çıkıcm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…