- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.141
3 tekrar ile başlayıp +2 şeklinde her başladığın gün arttırıyorsun. ne kadar zamandır yapıyorsunHer hareketi 6 kere yapıyorum kaçıncı tekrar oluyor
İçiyorum 2 gündürısırganı tadı çok kötü bugün bırakıcam hem anne sütünü etkiler mi diye huzursuzumısırgana devam ediyor musun
süt için birşey bilemiyorum .İçiyorum 2 gündürısırganı tadı çok kötü bugün bırakıcam hem anne sütünü etkiler mi diye huzursuzum
akşam az ye kuzum zaten hareketli bir hayatın var çocuklardan dolayı . dengelersinEkmeği, tostu bırakmıştım yemeyecektim güyaaaa. Ama sabah waffle üstü bal kaymak yaptım. Daha kötü oldu
Henüz bahçe oyuncağımız yok babam 1 tane denge bandı getirmiş büyük oğlana onu kurdurucaz hafta sonu belki biraz alan yaratsak faydalı olabilir. Komşularla henüz tanışmadığım için utanıyorum scooter, powerboard, bisiklet gibi araçlarla çıkmaya. Evde de henüz spor aletlerim yok. Çok eksik olduğu İçin bunları ertelemek zorunda kaldım. O yüzden hareketsizimakşam az ye kuzum zaten hareketli bir hayatın var çocuklardan dolayı . dengelersin
ah canim ya bende söyle iyice bi motive edemiyorum kendimi bihafta yapip bikac hafta önüme geleni yiyorumHenüz bahçe oyuncağımız yok babam 1 tane denge bandı getirmiş büyük oğlana onu kurdurucaz hafta sonu belki biraz alan yaratsak faydalı olabilir. Komşularla henüz tanışmadığım için utanıyorum scooter, powerboard, bisiklet gibi araçlarla çıkmaya. Evde de henüz spor aletlerim yok. Çok eksik olduğu İçin bunları ertelemek zorunda kaldım. O yüzden hareketsizim
Dört beş gün oldu hareketler hemen bitince kendim arttırdim:))3 tekrar ile başlayıp +2 şeklinde her başladığın gün arttırıyorsun. ne kadar zamandır yapıyorsun
Mezuniyetimin üstüne 11 kilo almışım. Hiç kontrol edemez haldeyim. İnşallah mevsimseldir de çabuk atlatırızah canim ya bende söyle iyice bi motive edemiyorum kendimi bihafta yapip bikac hafta önüme geleni yiyorumnolcak bizim böyle halimiz yaaa
insallah canim ya bende öyle umuyorum ama gecen sene bu dönemlerde bile korumayi becermistim kilomu suan habire yemek geliyo icimden resmen canim dikkat etmek falan istemiyoMezuniyetimin üstüne 11 kilo almışım. Hiç kontrol edemez haldeyim. İnşallah mevsimseldir de çabuk atlatırız
Akşamları yiyosan gündüzleri de iştahın açık olur canım. Kilon kaç?Yemeden duramayan bi insan haline geldim. Takıma katıldığım günlerde olduğu gibi
76 kilo oldum canım. Akşamları da yiyorum söylediğin gibi gündüzde. Birde asitli içecek içiyorum bugünlerde oda şişirdi sanırımAkşamları yiyosan gündüzleri de iştahın açık olur canım. Kilon kaç?
Oo çok tehlikeli canım.. İstiyosan takıl bana. Verelim birlikte benim formülle.. 71 i gördüm şükür bu hafta76 kilo oldum canım. Akşamları da yiyorum söylediğin gibi gündüzde. Birde asitli içecek içiyorum bugünlerde oda şişirdi sanırım
anladım kuzum .Henüz bahçe oyuncağımız yok babam 1 tane denge bandı getirmiş büyük oğlana onu kurdurucaz hafta sonu belki biraz alan yaratsak faydalı olabilir. Komşularla henüz tanışmadığım için utanıyorum scooter, powerboard, bisiklet gibi araçlarla çıkmaya. Evde de henüz spor aletlerim yok. Çok eksik olduğu İçin bunları ertelemek zorunda kaldım. O yüzden hareketsizim
yaa sen ki tatilde açık büfeden yemeyen insan nasıl yaparsın böle bişeyiYemeden duramayan bi insan haline geldim. Takıma katıldığım günlerde olduğu gibi
Senin formülün nedir canımOo çok tehlikeli canım.. İstiyosan takıl bana. Verelim birlikte benim formülle.. 71 i gördüm şükür bu hafta
Yaparsan alırım tabiiiSenin formülün nedir canım
Al beni yanına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?