- 28 Aralık 2009
- 22.502
- 87.430
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.161
Kesinlikle sana katılıyorum ben de bu hafta aksamlari costum ve gunduz seker dusmelerim basladi acayip yiyorumAkşamları yiyosan gündüzleri de iştahın açık olur canım. Kilon kaç?
Bu hafta yeme akşamları canım.. Nasıl farkedersin hemen..Kesinlikle sana katılıyorum ben de bu hafta aksamlari costum ve gunduz seker dusmelerim basladi acayip yiyorum
Aynen hemen dikkat etmeye basliyorum motivasyona acayip ihtiyacim var bi yerden tekrar baslamak lazimBu hafta yeme akşamları canım.. Nasıl farkedersin hemen..
Moni teşekkür ederim ben elime çay döktüm sol elim pert dortyde ameliyat a alınmış ilgine çok teşekkür ederiz***14.Takım 589.ETAP***
bi-zuzu (56.70/56.50/0.2/%0.35)
Sahihuban (71,50///%)Kilo bildirmedi.
_Silent Scream_ (76,70/76,60/0,10/%0,13)
Nidsalii (58/57,3/0,7/%1,21)
Nilar(67,6/67,5/0,1/%0,15)
Purewow (50,1///%) Kilo bildirmedi. parkofwomen isimli üye isim değişikliği yaptı. (Üyelik iptali ihtimali)
Masal3487 (65,50/63.8/1,70/%0,06) ( 13.Tk transfer ) 549.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 40 a bölündü
14.Takım Ort: %0 271
Bence çok ıyi olur evine yerleşince listeye alırızKizlar kaçıncı oldunuz ben de yarin aday listesine girsem mi sabah tartilip bismillah deyip baslayayim diyorum
Tamam canim yarin aday listesine gireyim ben ayrılalı kac ay oldu hic hatirlamiyorum girmeme engel olur mu kuBence çok ıyi olur evine yerleşince listeye alırız
Gecmis olsun kaptan mi ameliyata alinmos ne oldu kiMoni teşekkür ederim ben elime çay döktüm sol elim pert dortyde ameliyat a alınmış ilgine çok teşekkür ederiz
Ayy çok geçmiş olsun canım inşallah kötü yanmamistir,dorty ne ameliyatı oldu? Yazmistir ama ben kaçırdım sanirimMoni teşekkür ederim ben elime çay döktüm sol elim pert dortyde ameliyat a alınmış ilgine çok teşekkür ederiz
Geçmiş olsun. Ne olduki ne ameliyatı?Moni teşekkür ederim ben elime çay döktüm sol elim pert dortyde ameliyat a alınmış ilgine çok teşekkür ederiz
Bakarım pazartesi 6 ayı geçti sanırımTamam canim yarin aday listesine gireyim ben ayrılalı kac ay oldu hic hatirlamiyorum girmeme engel olur mu ku
Safra kesesi ameliyatı bana msj atmış ama seminerdeydim geç gördümGecmis olsun kaptan mi ameliyata alinmos ne oldu ki
Şuan çok kötü yanıyor elime buz koydum.yok msj atmış bana ama geç gördüm bendeAyy çok geçmiş olsun canım inşallah kötü yanmamistir,dorty ne ameliyatı oldu? Yazmistir ama ben kaçırdım sanirim
Safra kesesi ameliyatı canım birden oldu sanırımGeçmiş olsun. Ne olduki ne ameliyatı?
Rica ederim canım. Çok geçmiş olsun her ikinizede. Çok üzüldüm dorty içinde, kolaylıkla atlatır inşallah.Moni teşekkür ederim ben elime çay döktüm sol elim pert dortyde ameliyat a alınmış ilgine çok teşekkür ederiz
Aminnn inşallah kolay geçer operasyonuRica ederim canım. Çok geçmiş olsun her ikinizede. Çok üzüldüm dorty içinde, kolaylıkla atlatır inşallah.
Aaaa bugun iki defa girdim yazamadim noldu böyle cok gecmis olsun canim yaaMoni teşekkür ederim ben elime çay döktüm sol elim pert dortyde ameliyat a alınmış ilgine çok teşekkür ederiz
Benim ki sakarlık şükür birşey kalmadı kızarıklık dışında. Çaydanlığın kapağına çay döküp hemen demlenmesini sağlayım dedim. Elime devrildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?