Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

***14.Takım 589.ETAP***

bi-zuzu (56.70/56.50/0.2/%0.35)
Sahihuban (71,50///%)Kilo bildirmedi.
_Silent Scream_ (76,70/76,60/0,10/%0,13)
Nidsalii (58/57,3/0,7/%1,21)
Nilar(67,6/67,5/0,1/%0,15)
Purewow (50,1///%) Kilo bildirmedi. parkofwomen isimli üye isim değişikliği yaptı. (Üyelik iptali ihtimali)
Masal3487 (65,50/63.8/1,70/%0,06) ( 13.Tk transfer ) 549.etapta izne ayrılan üye geri döndü yüzdesi 40 a bölündü

14.Takım Ort: %0 271

Son düzenleme:
Moni teşekkür ederim ben elime çay döktüm sol elim pert dortyde ameliyat a alınmış ilgine çok teşekkür ederiz

Tamam canim yarin aday listesine gireyim ben ayrılalı kac ay oldu hic hatirlamiyorum girmeme engel olur mu ku
Bakarım pazartesi 6 ayı geçti sanırım
Gecmis olsun kaptan mi ameliyata alinmos ne oldu ki
Safra kesesi ameliyatı bana msj atmış ama seminerdeydim geç gördüm
Ayy çok geçmiş olsun canım inşallah kötü yanmamistir,dorty ne ameliyatı oldu? Yazmistir ama ben kaçırdım sanirim
Şuan çok kötü yanıyor elime buz koydum.yok msj atmış bana ama geç gördüm bende
Geçmiş olsun. Ne olduki ne ameliyatı?
Safra kesesi ameliyatı canım birden oldu sanırım

Kg bildiremedim tartilmaya firsat olmadi bugun cok yogun gunum gecti sabahtan misafirlerim vardi kp kuran okutturdum,ogle sonuda cocuklarin alis veris,aksamda dugun vardi eski komsumun ona gittim geldim,bugun iki defa girdim hepsindede engel cikti yazamadim,geldim kaza haberi ameliyat haberi kizlar bol sadaka verelim rabbim kazalardan belalardan korusun

drdotty çok gecmis olsun canım ne oldu birden ya ?
SchonerDuft sanada cok gecmis olsun
Benim ki sakarlık şükür birşey kalmadı kızarıklık dışında. Çaydanlığın kapağına çay döküp hemen demlenmesini sağlayım dedim. Elime devrildi
Dorty ye ne oldu nasıl oldu bende anlamadım . Umarım iyidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…