Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

onlara bakıyorum zaten kimlerin yazmadığını biliyorum diskalifye etme hakkımız var ama bu sefer bir daha cuma yarışmasında yarışamaz .
valla bi uyarı yapıp diskalifiye yapılabilir bence sonuçta grup sadece cuma günü kilomu bildiriyim çıkıyım üzerine kurulu değil ki
karşılılklı destekle zayıflanıyor
önceden ikili yarışlar, aynı tip diyet listeleri hepsini denerdik
şimdi çoğu kişinin birbirinden haberi yok bence
aynı listede olup birbirini tanımayan var

Spor Listesi
03/10/2018

tgb1907 => 75 +

Sahihuban =>

SchonerDuft => 10+

poncikbirgelincik =>

masal3487 =>

bi-zuzu =>

Nidsalii =>

Nilar =>

orkide1453 =>

bir garip =>

okula öğlen gidiyorsun sanırım .
oh ne güzel valla bizde bir oturtsak şu yürüyüşleri muhteşem olacak şimdi mevsim açık hava yürüyüşlerine uygun ne soğuk ne de sıcak
Evet canım sabah bu saatlerde yürüyüşe çıkıyorum,okula da 12.30 da gidiyorum.
Sadece diyet için değil canım,tüp bebek öncesi spor çok önemli özellikle hafif yürüyüşun faydası çok, yani beni en çok guduleyen de bu

doğru diyorsun birkaç taze kana da ihtiyaç vr bakalım

çok spor yapmışsın kuzum aman dikkat et biyerlerine bişey olmasın

yaaa offf açma konusunu utanıyorum
bende zorla yaptırcam hiçbirsey yapmadan inceldi beli şiddetle yap diyorum
o zaman squatta yapmaya çalış bol su tavuk yememen lazım birde kefir öneririm bağışıklık için

bende zorla yaptırcam hiçbirsey yapmadan inceldi beli şiddetle yap diyorum

o zaman squatta yapmaya çalış bol su tavuk yememen lazım birde kefir öneririm bağışıklık için
yaa yorumlardada çok memnun kalan olmuş ama düzenli hergün uygulanıyor olması korkutuyor
gece yatmadan bi 5 dk da ayrılabilinir aslında

yaa yorumlardada çok memnun kalan olmuş ama düzenli hergün uygulanıyor olması korkutuyor
gece yatmadan bi 5 dk da ayrılabilinir aslında
3 tekrar ile başlıyorsun zaten 3 tekrar çerez bize ancak 13 tekrardan sonra yoruluruz oda olsun artık sadece regli döneminde başlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…