- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.361
valla bi uyarı yapıp diskalifiye yapılabilir bence sonuçta grup sadece cuma günü kilomu bildiriyim çıkıyım üzerine kurulu değil kionlara bakıyorum zaten kimlerin yazmadığını biliyorum diskalifye etme hakkımız var ama bu sefer bir daha cuma yarışmasında yarışamaz .
çok spor yapmışsın kuzum aman dikkat et biyerlerine bişey olmasınSpor Listesi
03/10/2018
tgb1907 =>
Sahihuban =>
SchonerDuft => 10+
poncikbirgelincik =>
masal3487 =>
bi-zuzu =>
Nidsalii =>
Nilar =>
orkide1453 =>
bir garip =>
yaaa offf açma konusunu utanıyorum
aynı tempoda yürüyüş yapmamaya dikkat et canım yavaş başlayıp hızlan sonra yine yavaşlaOlmaz mieşimin uyanmasını bekliyorum,önce sağlık ocağına ugrariz,şekerimize ve diğer vitamin değerlerimize baktırmak istiyorduk kaç zamandır sonra 40 dk rutin yürüyüş
Evet canım sabah bu saatlerde yürüyüşe çıkıyorum,okula da 12.30 da gidiyorum.okula öğlen gidiyorsun sanırım .
oh ne güzel valla bizde bir oturtsak şu yürüyüşleri muhteşem olacak şimdi mevsim açık hava yürüyüşlerine uygun ne soğuk ne de sıcak
Aaa çok teşekkür ederim mutlaka deniycemaynı tempoda yürüyüş yapmamaya dikkat et canım yavaş başlayıp hızlan sonra yine yavaşla
doğru diyorsun birkaç taze kana da ihtiyaç vr bakalımvalla bi uyarı yapıp diskalifiye yapılabilir bence sonuçta grup sadece cuma günü kilomu bildiriyim çıkıyım üzerine kurulu değil ki
karşılılklı destekle zayıflanıyor
önceden ikili yarışlar, aynı tip diyet listeleri hepsini denerdik
şimdi çoğu kişinin birbirinden haberi yok bence
aynı listede olup birbirini tanımayan var
çok spor yapmışsın kuzum aman dikkat et biyerlerine bişey olmasın
bende zorla yaptırcam hiçbirsey yapmadan inceldi beli şiddetle yap diyorumyaaa offf açma konusunu utanıyorum
o zaman squatta yapmaya çalış bol su tavuk yememen lazım birde kefir öneririm bağışıklık içinEvet canım sabah bu saatlerde yürüyüşe çıkıyorum,okula da 12.30 da gidiyorum.
Sadece diyet için değil canım,tüp bebek öncesi spor çok önemli özellikle hafif yürüyüşun faydası çok, yani beni en çok guduleyen de bu
yaa yorumlardada çok memnun kalan olmuş ama düzenli hergün uygulanıyor olması korkutuyor
bende zorla yaptırcam hiçbirsey yapmadan inceldi beli şiddetle yap diyorum
o zaman squatta yapmaya çalış bol su tavuk yememen lazım birde kefir öneririm bağışıklık için
3 tekrar ile başlıyorsun zaten 3 tekrar çerez bize ancak 13 tekrardan sonra yoruluruz oda olsun artık sadece regli döneminde başlamayaa yorumlardada çok memnun kalan olmuş ama düzenli hergün uygulanıyor olması korkutuyor
gece yatmadan bi 5 dk da ayrılabilinir aslında
aa şimdi reglim başlamayım o zaman (bi kaç gün daha kaytarmaya çalışıyordu3 tekrar ile başlıyorsun zaten 3 tekrar çerez bize ancak 13 tekrardan sonra yoruluruz oda olsun artık sadece regli döneminde başlama
kaçıncı günün ( kaytaramayacağını bilmiyordu bübü onu rahat bırakmayacaktıaa şimdi reglim başlamayım o zaman (bi kaç gün daha kaytarmaya çalışıyordu)
son günümkaçıncı günün ( kaytaramayacağını bilmiyordu bübü onu rahat bırakmayacaktı)
Tavuk zaten hiç yemiyorum canım,kefir hiç sevmedim ya
bende zorla yaptırcam hiçbirsey yapmadan inceldi beli şiddetle yap diyorum
o zaman squatta yapmaya çalış bol su tavuk yememen lazım birde kefir öneririm bağışıklık için
ben sadece haftada 2-3 eve yürüyebiliyorum oda bazen@Bir garip @bi-zuzu @Nidsalii @Nilarponcikbirgelincik @orkide1453 tugbaFB masal3487 @Sahihuban
kızlar spor yapmak mecburi bilginize market yürüyşleri de geçerli pazar alışverişi de yeterk hareket olsun
@selcanmehmetcan seni bilerek eklemedim tedavin olcaksa burya aklın takılmasın diye ekle dersen eklerim leslie 1 mil yaparsın
ahhh canımmmm öperim senison günüm
zorla azcık hergün olmsa bile içTavuk zaten hiç yemiyorum canım,kefir hiç sevmedim yayine de zorlayayim ozaman
afiyet olsunKızlar yürüyüşümu yaptım geldim şimdi kahvaltı ardından okul
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?