- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.381
olsun oda spor ben onu da yapmıyorum şimdilikben sadece haftada 2-3 eve yürüyebiliyorum oda bazen
olsun oda spor ben onu da yapmıyorum şimdilik
KAÇAK SENİHerkese merhababildirimden sonra uğrayamadım lakin ancak toparlayabildim buraya gelirken küçük bir kaza atlattık onun korkusunu atmam zorladı birde midemi üşütünce bunun üstüne tuz biber oldu burada tek başıma olunca da toparlamam zamanımı aldı bundan sonra başka bir sorun olmadığı sürece daha dikkat ederim aktifliğe kusuruma bakmayın ayrıca spor listesini gördüm eğer herhangi bir sorun oluşturmazsa SchonerDuft pazartesi günü başlasam olur mu?
Kışa geçiş yorgunluğu diyelim umarım herkes toparlanır:)) guzel guzel veririz kılolarıhaklısın canım ...
burda olan gözüme batan deyim girip kendi hkkında bilgi verip çıkan vr bu bile motivasyonu düşürür . kimse kimseye fkir vermiyor spor listesini kaçıncı kere hazırladım bilmiyorum katılım yok toparlamak için sizlere ihtiyaç var herbirimize ayrı ayrı bir kişi ile olmuyor malesef . bende bu ara yoğunum kafam yoğun yani pek ilgilenemiyorum
Geçmiş olsun canım kendine dikkat etHerkese merhababildirimden sonra uğrayamadım lakin ancak toparlayabildim buraya gelirken küçük bir kaza atlattık onun korkusunu atmam zorladı birde midemi üşütünce bunun üstüne tuz biber oldu burada tek başıma olunca da toparlamam zamanımı aldı bundan sonra başka bir sorun olmadığı sürece daha dikkat ederim aktifliğe kusuruma bakmayın ayrıca spor listesini gördüm eğer herhangi bir sorun oluşturmazsa SchonerDuft pazartesi günü başlasam olur mu?
İNŞALLAH TEK TEMENNİMİZKışa geçiş yorgunluğu diyelim umarım herkes toparlanır:)) guzel guzel veririz kıloları
ee ne zaman başlıyoruz
ayy başımın etini yedinİNŞALLAH TEK TEMENNİMİZ
ee ne zaman başlıyoruz
ayy başımın etini yedinhadi bugün başlıyalım o zaman eve gidip kızımın servisle gelmesi arasında 10 dakika var onun 5 dakikasını feda edeyim bari
Iyiyim kuzuuu tm kk ya girdm takima bi bakayim dedm sen etiketledinkaptinn naptın kuzum nasılsın
hep tuğbaya denk gelirdiIyiyim kuzuuu tm kk ya girdm takima bi bakayim dedm sen etiketledin
Sen nasilsin
Kalp kalbe karsi derler bunahuyumdur :)
iyiyim bende ne olsun mevlüt yaptınmı ?
tuğba bu ara korkuyordu benden hep ona denk geliyorduKalp kalbe karsi derler buna
Yok bu pazar olcak iste bi taraftn temizlik bi taraftan bebek cnm cikti kac gundur
ay inan o kadar çok ihtiyacım var ki ruh gibi geziniyorum, hastalığımda bitmiyor (öksürük grip bi gidiyor 1 hafta sonra tekrar geliyor)
yerim daha çok yerdimde ikna oldunçok enerjik olcan herşeye enerjin yetecek
var sende bişey bak benden demesihep tuğbaya denk gelirditugbaFB bak bu sefer kaptine denk geldi
iyiyim bende ne olsun mevlüt yaptınmı ?
BEN sana boşa tibete başla demiyorum hem gribin iyi olcak hem enerjin yrine gelecekay inan o kadar çok ihtiyacım var ki ruh gibi geziniyorum, hastalığımda bitmiyor (öksürük grip bi gidiyor 1 hafta sonra tekrar geliyor)
tibeti yap sende benim gibi olcaksınvar sende bişey bak benden demesi
evet malesef öyle oluyor mezun olan gidiyortobosolu_dulcinea
mezun olanlarda bizi unutuyorlar
bi-zuzu senlede denk gelemedik hiç ne zamandır, napıyosun nasıl gidiyor?
drdotty canım herşey yolunda mı yoksun bugün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?