- 22 Mayıs 2014
- 6.173
- 17.832
- 248
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.401
hadi bakalım merak ettim yapayımdaBEN sana boşa tibete başla demiyorum hem gribin iyi olcak hem enerjin yrine gelecek
tibeti yap sende benim gibi olcaksın
evet malesef öyle oluyor mezun olan gidiyor
Kiz neyine jorkuyodutuğba bu ara korkuyordu benden hep ona denk geliyordu
neler hazırlayacaksın kaç kişi gelecek
yap tabe boşa mı ısrar ediyom var bir güzelliğihadi bakalım merak ettim yapayımda
bizde tam tersi mezuniyet sonrası burdan çıkmaz olduk(menü paylaşma derdimiz yok tuzumuz kuru ya ondan heral )
ne zaman bana yazcaksa ben ondan önce davranıyorumKiz neyine jorkuyodu
Pilav ayran tatli olcak kuzu kac kisi gelcek bilmiyorum biz 80 kisilik hazirlatcaz
hurma yesen üstüne bol su içsen kefir içebilirsin kayısı çayı içebilirsin limonlu su içebilirsin ama önce araştır emzirenler ne kullanabilir diye en kötüsü duphalac gibi bir şurup kullanMevlude kadar wc ye cikmam gerekiyo ama cok fena kabiz oldum bu sefer hic oncekilee gibi degil..
ok canım koly gelsin sana en zor sporu yapacaksın .SchonerDuft canım ben bu ara spor yapamıcam 13ü gibi tasıncaz yerleşeyim başlarıım spora
Inan soylediklerinin hepsini yiyip iciyorumyap tabe boşa mı ısrar ediyom var bir güzelliği
sanırım menü kilo derdi yok dediğin gibi ondan mı buralardayız
ne zaman bana yazcaksa ben ondan önce davranıyorumsende olduğu gibi
80 kişiyi nasıl sığdıracaksın kuzum
hurma yesen üstüne bol su içsen kefir içebilirsin kayısı çayı içebilirsin limonlu su içebilirsin ama önce araştır emzirenler ne kullanabilir diye en kötüsü duphalac gibi bir şurup kullan
Bende kızım bıkaç aylıkken olmuştum kabız ay hayatımın en kotu gunlerıydı neredeyse. Ki normalde hiç sorunum yoktur çok şukur. Duphalac bile fayda etmemişti. Kayısı lahana yemiştim bol bolMevlude kadar wc ye cikmam gerekiyo ama cok fena kabiz oldum bu sefer hic oncekilee gibi degil..
Dayanırım canım. Tam bişey yicekken verdiğin onca kiloyu düşün. Zaten bol bol yedin şuana kadar :)dün 40 dk yürüdüm
bugün ise 3878 adım atıp 230 kalori yaktım :)
akşam yemeğinde kaçamak yapmazsam ki şu sıra kendime güvenmiyorum
mükemmel olacak
Gayet guzel canım afiyet olsunBugun dışarlardaydım kızlar saatlerdir yuruyorum:)) ıns yarına etkisi olur. Dışardada yemedim dayandımmenum
11.30
Bır yumurta
Bır dılım peynır
Bır dılım kaşar
Bır kaşık labne ve acuka
Bır dılım ekmek
Yeşilçay
Ara
Bır muz ve 8badem
18.00
Bır kase mercimek çorba
Yoğurt
3lıtre su
Saatlerce yuruyuş
Yok kuzum neler yedim ictm ama yok yani en son ne zmn cikttm htirlamiyormBende kızım bıkaç aylıkken olmuştum kabız ay hayatımın en kotu gunlerıydı neredeyse. Ki normalde hiç sorunum yoktur çok şukur. Duphalac bile fayda etmemişti. Kayısı lahana yemiştim bol bol
Kefir cok guzel ya ben.kendim mayaliyorum ayni yogurt gibi cok taze tadli sevmiyorsan bir bucuk yada iki gun bekletip hafif eksili oluyor,ben incir ,3_4 keçiboynuzunu tencereye koyup kaynatip sogduktan bir bardak ayirip icine ari poleni katip iciyorum+kefir+pro women kullaniyorum haftaya persembe dr muayaneye gidecegim ne dicek...Tavuk zaten hiç yemiyorum canım,kefir hiç sevmedim yayine de zorlayayim ozaman
Ay canım yakında olur umarım zor durumYok kuzum neler yedim ictm ama yok yani en son ne zmn cikttm htirlamiyorm
Napim canim kur hazırlayıp duruyom :) dun butun kisliklari cikardim dolaplar duzenlendi bugun cok yogundum kizin toplantisi falan oyle dunden beri vc cikamadim perisandim uc gundur turp yapragi,roka,tere, yiyom fazla gaz yapiyBitmeyenUmidim sen naptın doktora ne zaman gideceksin
Canim karistir mideni bence öyle cikiliyo ben ne cektim,valla erik kayısı incir kürü araliklarla ictim,kavun yedim tam bir bomba oldum aralarda ilik su ictim bide 100 dk yurudum s ukur biraz ciktim daha sisim,karistir mideni tursuda ye boz mideyi bagirsakta bozulur :))) cohh kotuyum dimi:))Mevlude kadar wc ye cikmam gerekiyo ama cok fena kabiz oldum bu sefer hic oncekilee gibi degil..
HAKLısın dediğinizi yaptım yemedimDayanırım canım. Tam bişey yicekken verdiğin onca kiloyu düşün. Zaten bol bol yedin şuana kadar :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?