Cuma Zayıflama Yarışması 14. Takım

BEN sana boşa tibete başla demiyorum hem gribin iyi olcak hem enerjin yrine gelecek

tibeti yap sende benim gibi olcaksın

evet malesef öyle oluyor mezun olan gidiyor
hadi bakalım merak ettim yapayımda
bizde tam tersi mezuniyet sonrası burdan çıkmaz olduk (menü paylaşma derdimiz yok tuzumuz kuru ya ondan heral )

hadi bakalım merak ettim yapayımda
bizde tam tersi mezuniyet sonrası burdan çıkmaz olduk (menü paylaşma derdimiz yok tuzumuz kuru ya ondan heral )
yap tabe boşa mı ısrar ediyom var bir güzelliği
sanırım menü kilo derdi yok dediğin gibi ondan mı buralardayız
Kiz neyine jorkuyodu
Pilav ayran tatli olcak kuzu kac kisi gelcek bilmiyorum biz 80 kisilik hazirlatcaz
ne zaman bana yazcaksa ben ondan önce davranıyorum sende olduğu gibi
80 kişiyi nasıl sığdıracaksın kuzum
Mevlude kadar wc ye cikmam gerekiyo ama cok fena kabiz oldum bu sefer hic oncekilee gibi degil..
hurma yesen üstüne bol su içsen kefir içebilirsin kayısı çayı içebilirsin limonlu su içebilirsin ama önce araştır emzirenler ne kullanabilir diye en kötüsü duphalac gibi bir şurup kullan

Inan soylediklerinin hepsini yiyip iciyorum ilac dahillll

Sabah uyandığımda 3 kuru kayısı ve limonlu ilik su

Kahvaltı 11.00
Bir haşlanmış yumurta
7 yeşil zeytin
1 dilim peynir
1 dilim tb ekmeği
Bir kase yoğurt

Ara yeşil elma bir avuç fındık

Aksam:18.30
6 köfte(fırınlanmış )
Salata
Cacık

40 dk yürüyüş,2 litre su

Mevlude kadar wc ye cikmam gerekiyo ama cok fena kabiz oldum bu sefer hic oncekilee gibi degil..
Bende kızım bıkaç aylıkken olmuştum kabız ay hayatımın en kotu gunlerıydı neredeyse. Ki normalde hiç sorunum yoktur çok şukur. Duphalac bile fayda etmemişti. Kayısı lahana yemiştim bol bol

Bugun dışarlardaydım kızlar saatlerdir yuruyorum:)) ıns yarına etkisi olur. Dışardada yemedim dayandım menum
11.30
Bır yumurta
Bır dılım peynır
Bır dılım kaşar
Bır kaşık labne ve acuka
Bır dılım ekmek
Yeşilçay
Ara
Bır muz ve 8badem
18.00
Bır kase mercimek çorba
Yoğurt
3lıtre su
Saatlerce yuruyuş

Gayet guzel canım afiyet olsun

Bende kızım bıkaç aylıkken olmuştum kabız ay hayatımın en kotu gunlerıydı neredeyse. Ki normalde hiç sorunum yoktur çok şukur. Duphalac bile fayda etmemişti. Kayısı lahana yemiştim bol bol
Yok kuzum neler yedim ictm ama yok yani en son ne zmn cikttm htirlamiyorm

Tavuk zaten hiç yemiyorum canım,kefir hiç sevmedim ya yine de zorlayayim ozaman
Kefir cok guzel ya ben.kendim mayaliyorum ayni yogurt gibi cok taze tadli sevmiyorsan bir bucuk yada iki gun bekletip hafif eksili oluyor,ben incir ,3_4 keçiboynuzunu tencereye koyup kaynatip sogduktan bir bardak ayirip icine ari poleni katip iciyorum+kefir+pro women kullaniyorum haftaya persembe dr muayaneye gidecegim ne dicek...

BitmeyenUmidim sen naptın doktora ne zaman gideceksin
Napim canim kur hazırlayıp duruyom :) dun butun kisliklari cikardim dolaplar duzenlendi bugun cok yogundum kizin toplantisi falan oyle dunden beri vc cikamadim perisandim uc gundur turp yapragi,roka,tere, yiyom fazla gaz yapiy bide bunu bıraktım fazla sistim iki gunde ve kabiz oldum bide yalanci kg ve ödem yaparmis gecermis haftaya kadar inş gider, kabizlik icin kayisi erik incir kavunmu yemedim senin dedigin limonlu su iciyorum bol bol,akşamlari yemegi az yiyorum,bu kurler kg aldirmasin die bugun 100 dk yuruyus yaptim vc icin biraz ise yaradi..
Sen naptinn cohh konustum ben
Protein diyeti yapiyim dedim tavuk hasladim yoyemedim bulantidan sebzede yiyemiyorum ya hep diksinim keske tup yaptirmadan hamis haberi alsam haftaya persembe dr gidecegim canım cuma regl birinci gunum hayirlisi ins dr kg ver gel der

Canim karistir mideni bence öyle cikiliyo ben ne cektim,valla erik kayısı incir kürü araliklarla ictim,kavun yedim tam bir bomba oldum aralarda ilik su ictim bide 100 dk yurudum s ukur biraz ciktim daha sisim,karistir mideni tursuda ye boz mideyi bagirsakta bozulur :))) cohh kotuyum dimi:))

Akşam 15 dk egzersiz yaptım oğlumla çöl eğlenceliydi

Dün diyetime birebir uydum

Kilom sabit arkadaşlar

Haftaya en az 1kg vermiş olmayı hayal ediyorum hedef koyuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…