- 21 Mart 2012
- 29.919
- 51.877
- 798
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.421
Canım kilo ver dediğinden bu yana kaç kilo verdin. Çok fazla kürlere de yüklenme ters tepmesin kuzum pro woman bile tek başına yeter . Bol su iç eğer kilo ver derse diyetisyene git 1 ay 2 kilo verirsin diyetisyen ile en azNapim canim kur hazırlayıp duruyom :) dun butun kisliklari cikardim dolaplar duzenlendi bugun cok yogundum kizin toplantisi falan oyle dunden beri vc cikamadim perisandim uc gundur turp yapragi,roka,tere, yiyom fazla gaz yapiybide bunu bıraktım fazla sistim iki gunde ve kabiz oldum bide yalanci kg ve ödem yaparmis gecermis haftaya kadar inş gider, kabizlik icin kayisi erik incir kavunmu yemedim senin dedigin limonlu su iciyorum bol bol,akşamlari yemegi az yiyorum,bu kurler kg aldirmasin die bugun 100 dk yuruyus yaptim vc icin biraz ise yaradi..
Sen naptinn cohh konustum ben
Protein diyeti yapiyim dedim tavuk hasladim yoyemedim bulantidansebzede yiyemiyorum ya hep diksinim keske tup yaptirmadan hamis haberi alsam haftaya persembe dr gidecegim canım cuma regl birinci gunum hayirlisi ins dr kg ver gel der
14 kg verdimdi 8 kg tekrar aldim simdi yine verdim canim ozele dr gitsem kg bakmadan yapiyor tup bebegi yani para icin,tip fakulte kesinlikle kg kabul etmiyor,tip fakultenin ozeline gidecegim ne dicek,en azindan 73 kg olsaydim olmayi planliyorum,kur de incir ve keçiboynuzu,ari polen bunlar en azindan yenen birsey oldugu icin yumurta kalitesini artırıyor en azindan dr gidersem tmm basliyalim derse bu kur bosa gitmemis olur,kasiklarim kipir kipir ediy hissediyorum yumoslar buyudu gibi...Canım kilo ver dediğinden bu yana kaç kilo verdin. Çok fazla kürlere de yüklenme ters tepmesin kuzum pro woman bile tek başına yeter . Bol su iç eğer kilo ver derse diyetisyene git 1 ay 2 kilo verirsin diyetisyen ile en az
Hadi inşallah gerek kalmaz kuzum süpriz olur.14 kg verdimdi 8 kg tekrar aldim simdi yine verdim canim ozele dr gitsem kg bakmadan yapiyor tup bebegi yani para icin,tip fakulte kesinlikle kg kabul etmiyor,tip fakultenin ozeline gidecegim ne dicek,en azindan 73 kg olsaydim olmayi planliyorum,kur de incir ve keçiboynuzu,ari polen bunlar en azindan yenen birsey oldugu icin yumurta kalitesini artırıyor en azindan dr gidersem tmm basliyalim derse bu kur bosa gitmemis olur,kasiklarim kipir kipir ediy hissediyorum yumoslar buyudu gibi...
Araba kazasıKAÇAK SENİsenin tibet ne oldu ... geçmiş olsun ne kazası atlattın
çok geçmiş olsun kuzum allah korumuş...Araba kazasısaolasın abla Tibet te yeni başladım iki gün oldu
geçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yokturAraba kazasısaolasın abla Tibet te yeni başladım iki gün oldu
kuzum reglide normal durum zaten limonlu su ile ödem atarsın içebilirim dersen 2 bardak kdar içmeni öneririm .SchonerDuft canım regl olacam ondan da artıdayım şişim
şimdi olmuşum lavaboya gittim zaten karnım ağrıyordu içicem canım bide tasınayım listeye de gircem düzenli bi diyet yapmam lazımkuzum reglide normal durum zaten limonlu su ile ödem atarsın içebilirim dersen 2 bardak kdar içmeni öneririm .
listeye girdinmi zaten daha dikkatli oluyorsun ister istemez hedef kaçtı seninşimdi olmuşum lavaboya gittim zaten karnım ağrıyordu içicem canım bide tasınayım listeye de gircem düzenli bi diyet yapmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?