- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.441
ben hep 55 olmak istedim ama olamıyorum 57 olsamyeter şimdilisteye girdinmi zaten daha dikkatli oluyorsun ister istemez hedef kaçtı senin
55 iyi diyeti bırakınca illa alıyorsun çünkü bence kırabilirsen 57yi 55e düş kıramazsan zorlamaya gerek yok zaten .ben hep 55 olmak istedim ama olamıyorum 57 olsamyeter şimdi
csnım 57 ye düşsem ben de devamı gelir diye düşünüyorum belli bi liste yok aslında biraz umutsuzluk var diyet yapacak gücü şuan hissetmiyorum bi tyasınayım spor yapabilecekmiyim bilmiyorum aslında suan ihtiyacım olan karar vermek bide geçen yıl başaramadım ya açıkçası korkuyorum diet fikrinden olmayacakmış gibi geliyor tamam çok kılom yok ama ben hala kabullenemedim yıllarca zayıftım hiç diyet deneyimim bile olmamışstı kaç senedir de 60ın altında değilim bu beni üxzüyor55 iyi diyeti bırakınca illa alıyorsun çünkü bence kırabilirsen 57yi 55e düş kıramazsan zorlamaya gerek yok zaten .
belli bir liste uygulamayı düşünüyor musun peki ?
KUZUM ADAY LİSTESİNDE KONTROL EDERSİN KENDİNİ BANA DA AĞIR GELİYOR DİYET YAPMAK ARTIK ŞÖYLE YPARSN AZ AZ VEREREK GİDERSİN 100 GR VERİLİR HAFTADA EN BASİTİ ZOR BİRŞEY DEĞİLcsnım 57 ye düşsem ben de devamı gelir diye düşünüyorum belli bi liste yok aslında biraz umutsuzluk var diyet yapacak gücü şuan hissetmiyorum bi tyasınayım spor yapabilecekmiyim bilmiyorum aslında suan ihtiyacım olan karar vermek bide geçen yıl başaramadım ya açıkçası korkuyorum diet fikrinden olmayacakmış gibi geliyor tamam çok kılom yok ama ben hala kabullenemedim yıllarca zayıftım hiç diyet deneyimim bile olmamışstı kaç senedir de 60ın altında değilim bu beni üxzüyor
kuzum öyle düşünme yürüyüş yapmak kas oranını da arttırıyor e kas oranı artınca kiloda az gidiyor yağ azalıyor yerine kas geliyor tartıya yansımıyor senin verdiğin daha sağlıklı tüm hormon değerlerine baktır şeker ve şeker direncine de bktır kuzumMalesef -300 Gr gitmiş menülerim ortada,yürüyüşte yaptım hergun,pazartesi +500 düm ondan sanırım veremedim çok
Ablamla bir aydır yarışıyoruz bugün sondu o 4.7 kilo verdi ben 3 kilo bir ayda üstelik o hiç yürüyüş spor yapmadı,menulerumizde çok farklı değildi kilolarda yakın,acaba kilo vermeyi neler etkiler aranızda hemşire ya da doktor var mı,ona göre testler yaptırayım,şunu da ekleyeyim bugün yarın regl olmam lazım ama bu kadar etkiler mj
Malesef -300 Gr gitmiş menülerim ortada,yürüyüşte yaptım hergun,pazartesi +500 düm ondan sanırım veremedim çok
Ablamla bir aydır yarışıyoruz bugün sondu o 4.7 kilo verdi ben 3 kilo bir ayda üstelik o hiç yürüyüş spor yapmadı,menulerumizde çok farklı değildi kilolarda yakın,acaba kilo vermeyi neler etkiler aranızda hemşire ya da doktor var mı,ona göre testler yaptırayım,şunu da ekleyeyim bugün yarın regl olmam lazım ama bu kadar etkiler mj
inşallah canımKUZUM ADAY LİSTESİNDE KONTROL EDERSİN KENDİNİ BANA DA AĞIR GELİYOR DİYET YAPMAK ARTIK ŞÖYLE YPARSN AZ AZ VEREREK GİDERSİN 100 GR VERİLİR HAFTADA EN BASİTİ ZOR BİRŞEY DEĞİL
daha önce nasıl verdiysen şimdide verirsin kuzum moralini bozma kötü bi dönemdeydin oldu bittiGördüğünüz gibi kızlar başlangıç kiloma 7,9 kilo kalmış. Çok üzgünüm bu kadar kısa sürede nasıl aldım anlayamıyorum.
Hergün menü paylaşımı yapacağım, diyete başlıyorum, spor yapamam henüz ameliyatım uygun değil. Birde fıtık olmayalım. Artık yavaş yavaş vereceğim
Şu an etkisi çok farketmedi ama ağrılarım kalmadı gibi aslında liste olayı iyi olur ama aksilik çıkarsa bozmayım orayıdaçok geçmiş olsun kuzum allah korumuş...
etkileri nasıl gidiyor . seni topiğe ekleyip listeye alalım mı ? bırakmamaya özen göster özellikle sınav döneminde iyi gelecek sana
çok güzel kilo vermişsin tebrik ederim
5.TEKRARA NE ZAMAN GEÇECEKSİNŞu an etkisi çok farketmedi ama ağrılarım kalmadı gibi aslında liste olayı iyi olur ama aksilik çıkarsa bozmayım orayıdaama bırakmam gibi
Şükür yokgeçmiş olsun canım inşallah önemli bişey yoktur
bu arada inanılmaz güzel kilo vermişin (zayıf olmana rağmen)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?