- 23 Haziran 2014
- 5.094
- 10.843
- 448
- Konu Sahibi Pinarbartu
-
- #290.461
55 kilodan yağ fazlası olsa ne olurŞükür yokteşekkür ederim yağ fazla ama
Evet canım diyetisyen desteği alacağım. Zaten bundan sonra hastaneye sık giderim. Önce endokrin testleri sonra diyetisyen (kocadım ben kocadım)daha önce nasıl verdiysen şimdide verirsin kuzum moralini bozma kötü bi dönemdeydin oldu bitti
hergün menü paylaşımı yaparsın bu sefer hızlı değil zayıf ve kalıcı olacak şekilde bi program belirle (diyetisyen listeleri örnek alabilirsin)
yada hatta direk diyetisyenemi başlasan
takım iyi gibi hadi derece gelir bu hafta[/QUOTE]14.Takım 589.ETAP***
bi-zuzu (56.50///%)
Sahihuban (71,50///%)sabit
_Silent Scream_(76,60/74,3/2,3/%3,00)
Nidsalii (57,3/55,2/2,1/%3,67)
Nilar(67,5///%)sabit
Masal3487 (/63,8/63.5/0.47/%)
14.Takım Ort: %
bi-zuzu
kuzum öyle düşünme yürüyüş yapmak kas oranını da arttırıyor e kas oranı artınca kiloda az gidiyor yağ azalıyor yerine kas geliyor tartıya yansımıyor senin verdiğin daha sağlıklı tüm hormon değerlerine baktır şeker ve şeker direncine de bktır kuzum
Umarım dediğiniz gibidir kızlar,SchonerDuft çok güzel açıklamış senin yaptığın doğru sen tartıyı çok dikkate alma yağlar kasa dönüşüp sıkılaşıyorsun işte ne güzel
açken bakılır şeker .Umarım dediğiniz gibidir kızlar,
SchonerDuft canım şeker aklımda zaten dün baktiracaktik eşim uyanamadigi için sağlık ocağına gidemedik ama önümüzdeki hafta mutlaka baktiricam, seker ackenmi baktırmak lazım acaba yoksa tokken mi?
Ben aile hekimine de sorayım kilo veremiyorum diye başka nelere bakılması lazım diye sorarım,bir de D vitamini hiç baktirmadim ona da baktirayim varsa eksiklik vitamin takviyesi alirim
isteyince yapabildiğini gördüğün için kolay olacaktır senin içinEvet canım diyetisyen desteği alacağım. Zaten bundan sonra hastaneye sık giderim. Önce endokrin testleri sonra diyetisyen (kocadım ben kocadım)
Takım hiç iyi değil canım N Nidsalii ve @_Silent Scream_ iyi.
İnşallah diğerleri de toparlanır
sağlık ocağından a dan z ye diyetle ilgili herşeye baktırırsın canımUmarım dediğiniz gibidir kızlar,
SchonerDuft canım şeker aklımda zaten dün baktiracaktik eşim uyanamadigi için sağlık ocağına gidemedik ama önümüzdeki hafta mutlaka baktiricam, seker ackenmi baktırmak lazım acaba yoksa tokken mi?
Ben aile hekimine de sorayım kilo veremiyorum diye başka nelere bakılması lazım diye sorarım,bir de D vitamini hiç baktirmadim ona da baktirayim varsa eksiklik vitamin takviyesi alirim
Aci badem de tedavi cok pahali hele simdi 10_11 bini gecer 2,5 yil once iki tup bebege 13 bin vermistim,simdi iki tup bebek parasi biriktirdim fakultenin ozelide yari fiyat alir en azindan tahliller ücretsiz,ilaci raporla aliriz..acibademde her tahlil ucretli ve raporsuz ilac aliyorduk..esim fakultede sifirdan basliyalim her tahlili yapsin aklimizdaki sorular bitsin diyor,gercektende ozel gerekmedikce yada biz hatirlatmayinca tahlil yapmiyor bakalim biz hangi surecten gececegiz..rabbim tum cocuk isteyenlerin isini kolaylastirsin doktorumuzu ilacimizi rast getirsin ins...Hadi inşallah gerek kalmaz kuzum süpriz olur.
Ünv. kilo varken yapmıyorlar doğru diyorsun acı bademe gidecektin fikir mi değiştirdin kuzu
Gecmis olsun canim cana gelecegine mala gelsin rabbim korumus nasil oldu kaza..bu arada tebrik edrim cok guzel kg vermissin kuzu..Araba kazasısaolasın abla Tibet te yeni başladım iki gün oldu
Benim bildirimim nerdeMİNİK ADAYLARIMIZ
589.ETAP
Buki_89 (66,5///)
selcanmehmetcan(76,00///)
Bir garip ( 56,3//%)
Kart Minnaklar
tgb1907 (62,50/62.6/+0.1/%-0.16)
drdotty(76,40/79,1/-2,7/%-3,53
SchonerDuft (69,40 ///%)
tobosolu_dulcinea (59,8///%)
poncikbirgelincik (67.20/// %)
orkide1453 ( 63.90/64,2//%) 29 eylül
açken bakılır şeker .
vitaminlerime baktırcam de folik asit b vitamininede bakıyorlar
Sağolun kızlar, her sene baktiriyorum normalde bu sene daha baktirmadim,ben De vitamininin tabletini almıştım her gün kahvaltıdan sonra alıyordum olmadı yine alayım o zamanlar çok faydasını görmüştümsağlık ocağından a dan z ye diyetle ilgili herşeye baktırırsın canım
d vitamini eksikliğide kilo vermeme sebebi bende de var eksiklik ama damlayı aksatıyorum hep
Tebrik ederim canım :)Kızlar sabah sabittim bi okula gidip bikac derse gireyim biseyde yemezsem olur dedim bu hafta cokta dikkat etmistim sabiti gorunce cok sasirdim umutluydum neyseki bisey yemeden birazda terlemeli yuruyusle 500 gr eksi ciktim.. haftasonu protein diyetiyle devam edip haftaya cumaya son 1 kilomu vermeyi hedefliyorum. Beklettigim icin kusura bakmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?